Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

İyiyim canım çok sıkıldım bugün. Sen nasılsınn ?

idare eder işte canım önümüzdeki hafta yumurtlama günlerim pazartesi bakacak doktor büyümüş mü die inşallah olmuştur da bu ay tutar aşılamaya gerek kalmaz doktor bu ay ümitliyim dedi benide ümitllendirdi baya

Kızlar ovitrelleden sonra 9. günüm kan testi yaptırdım 2,39 çıktı
Acaba benim gibi olupta değeri sonradan yükselen varmı ?

Kızlar ovitrelleden sonra 9. günüm kan testi yaptırdım 2,39 çıktı
Acaba benim gibi olupta değeri sonradan yükselen varmı ?

canım ovitrelleden 1hafta 10 gün sonraya kadar pozitif çıkabiliyormuş iğneden dolayı o yüzden biraz daha geçsin zaman bence yumurtlama gününden 11-12 gün sonra kanda çıkıyor zaten gebelik varsa. inşallah hamişsindir canım ama bekle biraz daha

sağol canım çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir salı günü tekrarlıcam 13. günü doktorum bayramda yok eğer hamile değilsem uygulanacak tedavi için erken öğrenmek istiyorum.

iyi olur inşallah canım olacak diyelim olsunn

sağol canım çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir salı günü tekrarlıcam 13. günü doktorum bayramda yok eğer hamile değilsem uygulanacak tedavi için erken öğrenmek istiyorum.

inşallah canım beklemek çok zor biliyorum ben 1 senedr bekliyorum Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi verir inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tek duamız bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…