hoşgeldin canım
kızlar moralim çok bozuk ebemi aradım kanda gebelik gözükmüyor dedi bayramdan sonra gel tekrar bakalım dedi o zaman bu hamilelik testleri doğru değilmi canım sıkıldı ya hayırlısı buymuş demek ki.
Hoşgeldin gülüm
Değerinin kaç olduğunu sordun mu? Bazıları 20 küsürlere bile negatif diyebiliyor da onun için soruyorum.
hosbulduk canımcım nabersın bakaamm
yok canım sormadım ama sabah s.ocağından gelirken eczaneden tekrar test aldım yaptım oda 2.çizgi silik çıktı anlamadım gitti.
İyiyimm vallaa cnm aynıı hala adette olmadımSende nasıl durumlar
kızlar moralim çok bozuk ebemi aradım kanda gebelik gözükmüyor dedi bayramdan sonra gel tekrar bakalım dedi o zaman bu hamilelik testleri doğru değilmi canım sıkıldı ya hayırlısı buymuş demek ki.
aynen valla bende adet olmadım..dün aksam sadece koyu kahverengı bı akıntım oldu ozamandan berı tık yok canıkom..bıldıgın gıbı tatlım yani
Canım nasıl olur çizgilerimiz hemen hemen aynıydıı
hosbuldum hamıs bayan..nasılsın bakalım bugün..
hosbulduk canım naber nasılsın
bencede degerını ogren peri...
benım ilk kımysal gebelıkte bat tarıhımden once test yaptım kanda 9 çıkmıstı bayan bana yok dedı ama sonra doktor var ama 2 gun daha yap dedı...
ama adet tarıhımde adet oldum kımysal gebelıkmıs....
Senin için hayırlısı ne ıse o olsun
Bende o da yok :) Olsun bakalım bekleyelimm
Çok enteresan gerçekten. O kadar bariz çizgiyle kanda negatif çıkması. Bence git ve elden al sonucunu. Bak kaç olduğuna. Neye göre negatif diyor bak bakalım.
iyiyim cnm allaha şkr seni sormalı
idrar testinde gözüküyosa kanda nasıl gözükmez ya üzme kendini canım kaç gün geçti bat tarihini belki geç döllenme olduysa bayramdan sonra tekrar git inşallah o zaman olumlu sonuç alırsın hayırlısı herşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?