Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

yok canım sormadım ama sabah s.ocağından gelirken eczaneden tekrar test aldım yaptım oda 2.çizgi silik çıktı anlamadım gitti.

bencede degerını ogren peri...
benım ilk kımysal gebelıkte bat tarıhımden once test yaptım kanda 9 çıkmıstı bayan bana yok dedı ama sonra doktor var ama 2 gun daha yap dedı...
ama adet tarıhımde adet oldum kımysal gebelıkmıs....
Senin için hayırlısı ne ıse o olsun

kızlar moralim çok bozuk ebemi aradım kanda gebelik gözükmüyor dedi bayramdan sonra gel tekrar bakalım dedi o zaman bu hamilelik testleri doğru değilmi canım sıkıldı ya hayırlısı buymuş demek ki.

canım testlerde çıkmıştı ama belki yükselir değerin kırmızılar gelmeden kesme ümidini

Canım nasıl olur çizgilerimiz hemen hemen aynıydıı

Çok enteresan gerçekten. O kadar bariz çizgiyle kanda negatif çıkması. Bence git ve elden al sonucunu. Bak kaç olduğuna. Neye göre negatif diyor bak bakalım.

Ya da aç sor, değerimi tam söyler misiniz diye.

Son düzenleme:

canım bu kimyasal gebelik nasıl oluyor bilgi verirmisin

kızlar moralim çok bozuk ebemi aradım kanda gebelik gözükmüyor dedi bayramdan sonra gel tekrar bakalım dedi o zaman bu hamilelik testleri doğru değilmi canım sıkıldı ya hayırlısı buymuş demek ki.

idrar testinde gözüküyosa kanda nasıl gözükmez ya üzme kendini canım kaç gün geçti bat tarihini belki geç döllenme olduysa bayramdan sonra tekrar git inşallah o zaman olumlu sonuç alırsın hayırlısı herşeyin

yok artık :s aynen dedikleri gbi bazen 20ye bile negatif diolar bi yanlışlık olmalı

son 16 eylülde oldum günüm 4 gün ggeçti hala olmadım bende anlam veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…