bence ondandir canim daha kacgun var sonucta...valla canim benimm hiicbir belirtim yokcoook hafif dokununca gogsum sizliyor ve bayagi bir sistiler okadar sende belirtiler neler
insallah olmazsin canim ben oglen gibi olurdum dun olmayinca aksamina yaptim aninda cikti insallah sende o cizgileri gorursun ben bukadar heycanlanacagimi dusunmemistim
ayyy canım İnşallah kırmızılar gelmezde bebişinin müjdesini alırsın bu ay... test yapsaydın ya çok merak ediyosan...? ben 6 gün önceden başladım test yapmaya
inşallah benim belli olmuyoki bazen akşam geliyo ama bügün gelmesi lazım şaşmaz günü geçen 30 uydu bugün olmam lazım ama evde duramıyom stresten..bu arada hayırlı olsun allah sağlıklı hayırlı evlat versin sevindim adına :)
yok canim daha yaptirmadim p.tesi doktora gidince yaptiricam burda zaten sistem farkli doktor demeden yapmiyorlar,acikcasi ben erken hamile kaldigimdan supheleniyorum cunku daha testi yaparken kipkirmizi iki cizgii cikti 2 saniyede cok sasirdim
ay bilmiyom hem nerde bulcam bugun testi.şuan hiç belirti yok ama bu ay değişik şeyler oldu ondan şüpheliyim.allahtan gelen herşeye razıyım ama hasta olsam hiç olmazsa stresten kurtulurum.
bencede senin erken döllenme olmuş gibi... çünkü benim bat yarın ama hala silik çizgi çıkıyo... pazartesi doktordan gelir gelmez gelişmelerden haberdar et bizi olurmu..?
nöbetçi eczane bulabilirsen alırsın... İnşallah kırmızılar gelmezde bayramda 4.müjdeyide senden alırız...
kızzzzzzzzzllllllllllllllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hayirdiiiiiirrrr???
bı selam verım dedım cankom..nasılsın
Iyiyim canim bende gezinip duruyorum :)))
ay bende aynen kac gündür bayram yüzünden gıremıyordum kızlarımı özledım kımsecıklerde yokmus...senın bayramın nasıl gectı tatlım
Artık listeye ekleyebilirsiniz beni de kızlar. İnşallah hamileyim:) değer 299.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
tebrik ederim canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin.
haber veririm canim insallah sende guzel haberler alirsin insallah...daha kimseye soyleyemedim birtek esim ve arkadasim biliyor 2 aydan sonra soylerim diye dusunuyorm
irmegan canımcım bugün de test yaptınmı??
sonucu paylaşırmısın kuzu bizimle heycanla bekliyorumm
kızlar günaydınnnnn
nasılsınız bakalım?
benim bayramım çok yogun geçtiği için kusura bakmayın gelemiyorum pek.
bugün de nişanımız var o yüzden pek kalamicam.
hepinizi öpüyorum ve hayırlı bayramlar diyerek çıkıyorum...
bu arada, esraezgi,femolove,irmegannnnn tebrikler fıstıklarr
darısı tüm isteyenlere inşallahhhh
bugün de hamiş haberleri almak nasip olur inşallah.
Kizlar tebrik ediyorum hepinizi .allah im saglikla kucaginizaalmayida nasip edr ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?