canım benim anlıyorum konu aslında gerçekten önemli değilmiş ama ailenin yanında olması canını sıkmış sanırım..Bende senin gibiyimdir ailenin yanında olmasını istemem böyle şeylerin ama konu gerçekten çok ufacık bir mevzuymuş hem belli mi olur hatasını anlayıp gelir yanına belki..sen hiç üzme kendini herşey yoluna girecektir emin ol
herşey yoluna girecek eminim ama bu birkaç gün alıcak ve benim bugün yarın yum. günüm geçicekgelip gelmeyeceğini bilmiyorum ama annemlerin yanında olmasaydı daha çabuk barışacağımız kesindi,hatta o anlık bişey olur küsmezdik bile neyse bu ayı da kapattım bu gidişle
umutsuzluk yokkkkhiç belli olmaz Rabbim isterse hiçbirşey engel olamaz biliyorsun.. herşeyde bir hayır vardır böyle düşün ama negatif düşünme sakın..
canım çok sağol moral verdin
az önce mesajıma ekleme yaptım ama görmedin sanırım yeniden yazayım hamileymişsin ya bebişin için tebrikler...inş sağlıcakla sıhhatla doğar yavrun
Çok tşk ederim canım benim inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz burada.. Öğrendiğimden beri dilimden düşmeyen tek dua Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ..
evet canım uygun günlerin başlamış kaçırma derim
benim de son adetim 15 ekim ve 25-26 gün sürüyor ve en önemlisi bugün uzayan akıntım geldi muhtemelen yumurtladım ya da yumurtlayacağım bugün 11. günüm ama eşimle bayram bayram atıştık yani kavgaya tutuştuk...
ŞİMDİ KÜSÜZ
bu gece ve yarın çok önemli ama gururuma da söz geçiremiyorum.. şu an evde yok dışarı çıktı ve ne yapıcam bennn...
çok sağol canım benim sizinde güzel haberlerinizi alıcaz inşallah hep birlikte bu topikte
O çizgi boş yere çıkmıyor irmegannnn sende hamişsinnnnnBir gün arayla öğrendik hamiş olduğumuzu Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin
Bende sigara kullanıyordum ama hamilelik düşündüğümüz için 2 aydır içmiyorum sende bırakmalısın artık eşime bile izin vermiyorum evde içmesine çok sakıncalı çünkü..Sigara umrumda bile değil benim bebiş varya ŞÜKÜRLER OLSUN rabbimefolik asid kullanmıyorsan başla en kısa zamanda
Esraezgi ve irmegan tebrik ederiiiimmmm çok sevindimmmm.Darısı diğer arkadaşlara inşallah
canım benim bi huyum var hiç küs duramıyorum zaten, o da evde şu an ve konuşuyoruz ama işte işimiz düşünce birşey sormak için hım hım diyetatlış sırnaş azcık barış bak bu günler önemli bnmde öle oldu geçen ay baktım yumoş çatladı o gün 404 gibi yapıştım adama barışmalısın hem bayram bak olmaz öle tatlım
canım benim bi huyum var hiç küs duramıyorum zaten, o da evde şu an ve konuşuyoruz ama işte işimiz düşünce birşey sormak için hım hım diyeben şimdi bu adama nasıl sırnaşayım
evde de kimse yokneyse dediğin gibi yaparım olmazsa çünkü gururumun esiri olursam bebişim kaçıcak belki de
biraz daha bekleyip 404 moduna geçicem
irmegan ve rose sizleri de tebrik ederim kızlar
ayy benimki affedicidir kinci değildir ama o iş için barıştığımı anlarsa gururu tutuverir:) o yüzden anlamaması lazım:) barışıcam sanırım napiim o gelmezse ben gidicem zaten... bir ay daha bekleyemiycemmcanım bu ay inanırmızın bende aynı senin gibiydim yumurtlama günümde... hemde ilaç kullanmışım bu ilacıda sadece 4 ay kullanabiliyorum buda 2.ayım ama kocişle küsüz... sonra dedimki başlarım gururuna saçma sebeplerden çıkan bi tartışma nede olsa dedim.. bugün çalışma günü dedim kocişe sonra oda anladı yanii... iyiki gururumu yenip o zamanlarda çalışma yapmışız.. sanırım şimdi minik meyvemiz göbişimde.. sende gurur yapma sakın.. haa bide sana tavsiyem çalışmayı sabah 6-7 gibi yapın.. spermler daha canlı ve hareketli oluyomuş o saatlerde.. biz bu ay ilk kez sabah denedik...
inşallah canımCanımm Allah razı olsun.. Rabbim tez vakitte hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde sanada yaşatsın bu güzel duyguyu... ve isteyen bütün arkadaşlarımızaaa....
Kuzum gördüklerim doğru muu :))) Çok sevindimm yaa hayırlısı olsun inşallah :))) Çok güzel bir bayram hediyesi olmuş :) Ben hala hastalanmadım bekliyorum
canııımm sorma gitsin yaaaa... benim biliyosun ya bu ay hiç umudum yoktu ama bebiş sürpriz yaptı... ben hala tam inanamıyorum kan testini almadanda emin olamıycam galibaa... senin bat ne zamandı kuzuuu test felan yapmadınmıı...?
ayy benimki affedicidir kinci değildir ama o iş için barıştığımı anlarsa gururu tutuverir:) o yüzden anlamaması lazım:) barışıcam sanırım napiim o gelmezse ben gidicem zaten... bir ay daha bekleyemiycemm
inşallah canım
ayyynen öyleee bir ayını boşa harcama inceden girersin sen olayabiz kadınlar ne fenayız ayooolll...
Sat 17 eylüldü canım ama olmadım hala. Gecikmelerim oluyor hep ama bilemiyorum yani. Test yap bir iki tane daha
canım test yapsanaaaaaa........1 aydan fazla olmuş... İnşallah bebişin seninledir canım beniiiimmm.... bende yarın pazar ve pazartesi günü test yapıcam çizgiler çıkmaya devam ederse pazartesi erkenden kan testi vericem... ama sen bi test yap yahuuuu... bak ben bayram geliyo diye önceden 5 tane test aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?