Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Canım çıkmak zorundayım hayırlı olsun tekrardan bebeğinn hayırlı bayramlar öptüm

Yok canım ya arefe günü de yaptım çıkmadı birşeyy :/

canım bende regliye 6 gün kala yapmaya başladım... günden güne çizgi belirginleşmeye başladı... sende dene sık sık bence.. İnşallah bebişin seninledir..
bu arada ben gelene kadar gitmişsin kuzum teşekkür ederim tekrardan.. dua et cnm İnşallah kan testiylede onaylanır bebeğimin varlığı...

merhabalar,

hepinizin bayramını kutluyorum. 10 gün oldu herhalde gelemedim buralara. ne okuyabildim ne yazabildim. bu ay baya yoğun geçti. hiçbirşeyi takip edemedim. bu ay bebiş gelirse gerçekten sürpriz olacak. bata az kaldı bakalım. hesap doğruysa 5 gün var. bayram sonuna kadar koşturmacaya devam.. şaka maka bu ay kendimi dinleyecek vakit de bulamadım. iyi oldu aslında. yoksa dinle dinle, belirti ara dur. vakit geçmek bilmiyordu vallahi.

kizlar sizide coooooook tebrik ediyorum ne kadar bereketli bir ay oldu yaaa cok mutluyuuuuuummmm......Rabbim sonunda nasip ettiiiii

kizlar bende HAMILEYIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMM biraz once test yaptim

kizlar sizide coooooook tebrik ediyorum ne kadar bereketli bir ay oldu yaaa cok mutluyuuuuuummmm......Rabbim sonunda nasip ettiiiii

canım hayırlı uğurlu olsun... Bu ay gerçekten çoook bereketli oldu en umutsuz bendim ben bile çift çizgiyi gördüm Rabbim bu mutluluğu topikteki bütüüüün arkadaşlarımıza tez vakitte nasip eder İnşallaahhhh....

kızlar yaaaaaa benim testlerim hep böyle silik çıkıyo halen koyulaşmadı... sizce ben hamilemiyim değilmiyimmm...? offfffff çok stresli yarabbimmm yardım et nooolurrrr....

Eki Görüntüle 540190

kızlar yaaaaaa benim testlerim hep böyle silik çıkıyo halen koyulaşmadı... sizce ben hamilemiyim değilmiyimmm...? offfffff çok stresli yarabbimmm yardım et nooolurrrr....

Bence hiç bekleme git bir özel hastaneye acile kan tahlili yaptır. 2 gün sonra da testi tekrarla. Değer artışını gör sağlıklı mı artıyor diye.

Eki Görüntüle 540190

canım silik çizgi ben de görüyorum ama kan testi yaptır bence de.. sonradan şok yaşamaktan ve muallakta kalmaktan kurtulursun.. inşallah vardır bebeğin.. hem olmasa neden silik çizgi çıksın ki di mi

Bence hiç bekleme git bir özel hastaneye acile kan tahlili yaptır. 2 gün sonra da testi tekrarla. Değer artışını gör sağlıklı mı artıyor diye.

canım silik çizgi ben de görüyorum ama kan testi yaptır bence de.. sonradan şok yaşamaktan ve muallakta kalmaktan kurtulursun.. inşallah vardır bebeğin.. hem olmasa neden silik çizgi çıksın ki di mi

canlarım bende pazartesiye kadar bekleyim diye düşünüyorum... yarın sabahta testi tekrarlayıp pazartesi erkenden kan vericem... bi gün daha dayanabilirim sanırım :26:

parakedisi bende öyle düşünüyorum içerde bişeyler olmasa bu çizgiler neden çıksınki.. 2 gündür tam 5 tane test yaptım farklı markadanda aldım hepsindede silik çizgi çıktı... umarım bebiş benimledirr.... Rabbim herkese annelik duygusunu yaşatır İnşallah içindede bizlere...

yani bende ona bağlıyorum açıkcası daha günüm geçmediği için böyle sanırım... senin belirtilerin neler oldu cnm yazsana..?

bence ondandir canim daha kacgun var sonucta...valla canim benimm hiicbir belirtim yokcoook hafif dokununca gogsum sizliyor ve bayagi bir sistiler okadar sende belirtiler neler

kızlar bugun regli günüm çok stresliyim biran önce akşam olsun istiyorum dua edin banada.bakalım neler olcak :)

insallah olmazsin canim ben oglen gibi olurdum dun olmayinca aksamina yaptim aninda cikti insallah sende o cizgileri gorursun ben bukadar heycanlanacagimi dusunmemistim

Son düzenleme:
bence ondandir canim daha kacgun var sonucta...valla canim benimm hiicbir belirtim yokcoook hafif dokununca gogsum sizliyor ve bayagi bir sistiler okadar sende belirtiler neler

yarın regl günüm en son bu sabah yaptığım testin resmini koydum... bende belirti çok yaaa göğüslerim şişti ve acayip sızlıyolar... akıntım çook fazla günde 3 kere çamaşır değiştirmeye başladım... sık sık wc ihtiyacı oluyo gece hiç kalkmazdım bu gece 2 kere kalktım wc için.. idrarımın rengi sapsarı bide kasıklarımda hafif hafif batma ve çekilmeler oluyo...

kızlar bugun regli günüm çok stresliyim biran önce akşam olsun istiyorum dua edin banada.bakalım neler olcak :)

ayyy canım İnşallah kırmızılar gelmezde bebişinin müjdesini alırsın bu ay... test yapsaydın ya çok merak ediyosan...? ben 6 gün önceden başladım test yapmaya

doktora ne zaman gideceksin??? ben p.tesi gidicem doktorum tatilde cok sabirsizlaniyorum,benim annemde hiic belirti yasamamis 3 hamileligindede sanirim ona cektim

doktora ne zaman gideceksin??? ben p.tesi gidicem doktorum tatilde cok sabirsizlaniyorum,benim annemde hiic belirti yasamamis 3 hamileligindede sanirim ona cektim

ben pazartesi kan sonucumu alırım eğer bebiş kesin varsa salı günüde doktora giderim büyük ihtimal.. sen kan testi yaptırdınmı..?

ben pazartesi kan sonucumu alırım eğer bebiş kesin varsa salı günüde doktora giderim büyük ihtimal.. sen kan testi yaptırdınmı..?

yok canim daha yaptirmadim p.tesi doktora gidince yaptiricam burda zaten sistem farkli doktor demeden yapmiyorlar,acikcasi ben erken hamile kaldigimdan supheleniyorum cunku daha testi yaparken kipkirmizi iki cizgii cikti 2 saniyede cok sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…