Yok canım ya arefe günü de yaptım çıkmadı birşeyy :/
kizlar bende HAMILEYIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMM biraz once test yaptim
kizlar sizide coooooook tebrik ediyorum ne kadar bereketli bir ay oldu yaaa cok mutluyuuuuuummmm......Rabbim sonunda nasip ettiiiii
Eki Görüntüle 540190
kızlar yaaaaaa benim testlerim hep böyle silik çıkıyo halen koyulaşmadı...sizce ben hamilemiyim değilmiyimmm...? offfffff çok stresli yarabbimmm yardım et nooolurrrr....
canım silik çizgi ben de görüyorum ama kan testi yaptır bence de.. sonradan şok yaşamaktan ve muallakta kalmaktan kurtulursun.. inşallah vardır bebeğin.. hem olmasa neden silik çizgi çıksın ki di miEki Görüntüle 540190
kızlar yaaaaaa benim testlerim hep böyle silik çıkıyo halen koyulaşmadı...sizce ben hamilemiyim değilmiyimmm...? offfffff çok stresli yarabbimmm yardım et nooolurrrr....
tebrk ederim cnm darısı bize olsun:)kizlar bende HAMILEYIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMM biraz once test yaptim
Bence hiç bekleme git bir özel hastaneye acile kan tahlili yaptır. 2 gün sonra da testi tekrarla. Değer artışını gör sağlıklı mı artıyor diye.
canım silik çizgi ben de görüyorum ama kan testi yaptır bence de.. sonradan şok yaşamaktan ve muallakta kalmaktan kurtulursun.. inşallah vardır bebeğin.. hem olmasa neden silik çizgi çıksın ki di mi
Eki Görüntüle 540190
senin daha gunune varken yaptin ya ondandir benim bat dundu yaptim hemen kipkirmizi iki cizgi cikti sok oldum
yani bende ona bağlıyorum açıkcası daha günüm geçmediği için böyle sanırım... senin belirtilerin neler oldu cnm yazsana..?
kızlar bugun regli günüm çok stresliyim biran önce akşam olsun istiyorum dua edin banada.bakalım neler olcak :)
bence ondandir canim daha kacgun var sonucta...valla canim benimm hiicbir belirtim yokcoook hafif dokununca gogsum sizliyor ve bayagi bir sistiler okadar sende belirtiler neler
kızlar bugun regli günüm çok stresliyim biran önce akşam olsun istiyorum dua edin banada.bakalım neler olcak :)
yarın regl günüm en son bu sabah yaptığım testin resmini koydum... bende belirti çok yaaa göğüslerim şişti ve acayip sızlıyolar... akıntım çook fazla günde 3 kere çamaşır değiştirmeye başladım... sık sık wc ihtiyacı oluyo gece hiç kalkmazdım bu gece 2 kere kalktım wc için.. idrarımın rengi sapsarı bide kasıklarımda hafif hafif batma ve çekilmeler oluyo...
doktora ne zaman gideceksin??? ben p.tesi gidicem doktorum tatilde cok sabirsizlaniyorum,benim annemde hiic belirti yasamamis 3 hamileligindede sanirim ona cektim
ben pazartesi kan sonucumu alırım eğer bebiş kesin varsa salı günüde doktora giderim büyük ihtimal.. sen kan testi yaptırdınmı..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?