Kızlar bu CUMARTESİ günü sabah yaptığım test....
Eki Görüntüle 540586
Buda bugün (PAZAR) yaptığım test... sizce koyulaşma olmuşmu..???
Eki Görüntüle 540587
Canim icin rahat olsun, koyulasmaya baslamis testin :)
Eki Görüntüle 540586
Eki Görüntüle 540587
Eki Görüntüle 540586
Eki Görüntüle 540587
Offff şu tatil bi bitseydi yaaa... Özel hastanelerin hepsinde pazartesi kan sonucunu vermiyolar resmi tatil olduğu için.. hepsi salıya atıyolarrr napıcam bennn...??
Devletin aciline gitsem millet dalga geçer benimle... Normal zaman olsaydı 2 günde bir kan vermiştim ben... Bi akıl verin kızlar napim yaa bekleyemiyorum daha fazlaaa
bende bekleyemiyorum o yüzden yarın aile hekimime gidicem kan vermek için.. ama sağlık ocağında kan verilebiliyormuydu onu bilmiyorum. cuma günüde araştırdığım bir doktor var ona gidicem artık düzenli randevular için..
mrb esraezgiciğim evet cnm sağlık ocaklarında kan verebiliyorsun ama sonucu 3 gün sonra alabiliyosun yanii
mrb canım 3 gün mü offf çokmuş yaa
aynen cnm 3 gün sonra veriyolar diye biliyorum bende sende hamişolanlardansın dimi allahım bizede nasip etsin hayırlısıyla inşallah yaaaaa
inşallah canım rabbim isteyen herkese versin tek duam bu şimdilerde..
yemek yiyorduk canım o yüzden cvp veremedim..test yaptın mı hamilelik varsa kesin çıkar bende bat günü yapmıştım çünkü..amin cnm amin ya bu arada benim BAT 27 ekimdi ama hala gelmedi kırmızılar ya normaldede hiç geçikmez aksine 1 yada 2 gün öne gelir acabamı demedende geçemiyorum
yemek yiyorduk canım o yüzden cvp veremedim..test yaptın mı hamilelik varsa kesin çıkar bende bat günü yapmıştım çünkü..
yok cnm ya test falan yapmadım ya açıkçası korkuyorum ya sadece bi kasıklarım ağrıyo batıyo arada bi negatif olursa çok üzülürüm he bide karnım öyle gurulduyoki anlatamam neden acaba yaaaaaa
bence yapmalısın bende senin gibi korkuyordum güven destek oldu bana hep yap yap diye bat tarihini totem yapmıştım o tarihtn önce yapmayacağım diye ... yaptım ve olumlu sonucu aldım.. sonuç ne olursa olsun test yapmalısın er yada geç öğreneceksin çünkü.. dilerim gönlünden geçen olur.. benim belirtilerim kasık ağrısı ayakta uzun süre kalırsam bel ağrısı göğüslerde belli belirsiz bir hassasiyet ve özellikle iki yemeği canım çok istemiştison yazdığım belirtimi tabi onuda bilmiyorum..
karın guruldamasını bilmiyorum ama test yapmalısın bence
ya cnm şimdi nerden bulayım test annemlerdeyim onada söyleyemiyorum hayal kırıklığına uğramasın diye yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?