Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Günaydınnnnn Bayramdan sonra iş başı :) Gerçi bugünde bayram. Hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsunn

test yap bugun canım varsa hemen çıkar yarını bekleme :)

canım yapcmda gene negatifmi cikar diye korkuyorum acıkcası... hem 10gun once yapılan testler yanlış olabilir diolar napsam bilemedim... poliklinigi aradım ya ne kdr yuksewlmiş bu kan testli gebelik icn kan 25. idrarda 20miş... en iyisi gebelik testi sanırım..

ben hamile oldugmu duşunmuyorum.. hem bole oluyo cunku duzensız adet her ay umut her ay bekleme sonra fos bi şey cıkmıyor..

Canım ya gülddün beni herkes ikiz diyor sende deyince güldüm İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur. Doktora çarşamba gidecegim inşallah.

Canım yok ama ben aşılama yaptırdım ihtimali var yani. Rabbim hayırlısını nasip etsin :) Bilmiyorum ya bazen test mi yanlıs diyorum düsün :S inanamıyorum

canım senin ikiz olma ihtimali çok yüksek bence.. hem aşılama yaptırmışsın... Ayyy hadi hayırlısıııı inşallah ikizdiiirrrr

teşekkür ederiz canım Rabbim herkese nasip etsin en kısa zamanda... bence şuanda bile idrar testi yapsan çıkarr... kan testini idrarda çıkarsa yaptırırsın..? benim günün ortasında 3 gün kala çıkıyodu çünkü...

günaydın kızlar hamile olan bütün arkadaşlarımı tebrik ederimmmm rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin isteyen herkese bende ovu testi aldım başlıcam bugun kullanmaya.

teşekkürler canım beniiimmm... Rabbim herkese bu duyguyu yaşatır İnşallaaaahhhh.....

günaydın kızlar irmegan canım tebrik ederim seninle günümüz aynıydı ben hala test yapamadım evde testim yoktu ve adet olmadım hala

canım ya sende hiçbelirti hissetmiyordun dimi benim 3 gündür gögüslerim cok kötü ağrıyor

canım bence en kısa zamanda test yapmalısın.. benim belirtilerim reglye 3 gün kala başladı... sık idrara çıkma, göğüslerde ağrı ve idrarımın rengi sapsarıydı... en kısa zamanda test yap hadiiiiii

yarın kesin yapıcam canım eve giderken alırım testi

teşekkürler canımm.. darısı sizlere olsun İnşallah...

kesin yap canımmm İnşallah senin bebişinde tutunmuştur anneciğinee...
ya canım ben adet tarihimi yanlış hesaplamışım şimmdi internetteki hesaplayıcıya göre 26 ekim adet günüm yani benim 3 ünüm geçmiş oluyor son adet tarihlerimi yazsam biliyorsan bi hesaplarmısın canım 26 eylül 24 agustos 27 temmuz

ebson noldu tatlım??

kimse yok konuşup dertleşecek ya canım sıkıldı burada adet olmadım hala bekliyorum yarın test yapıcam tabi bugün adet olmazsam

nöbetçi eczane bakalbilirsin yakınında olabilir
bi koşu alır gelirsin
hayırdır gunlerin mi karıştırmdın sen yukarda tarihlerini yazmışsında
bende öle bi bakıyım dedim kimse yoktu tam cıkarken okudum yazını
hayırdır dedim ?

evet canım nasıl hesapplamışsam 28 sanıyordum şimdi tekrar internetten baktım 26 çıkıyor adet günü şimdi işteyim zaten eve giderken alırım test bugün eczaneler açık olur mu

evettt kizlar benimde bat bugun bakalim hicbir belirti yok insallah olmam da yarin mutlu olacak bir hbr alabilirim gecen ay 26 gunde bir olmustum bu sefer 28. gundeyimmm dua edin nolur yaaa yrn insallah size mutlu hbr verebileyim

evet canım nasıl hesapplamışsam 28 sanıyordum şimdi tekrar internetten baktım 26 çıkıyor adet günü şimdi işteyim zaten eve giderken alırım test bugün eczaneler açık olur mu

olsun bak fazladan fazladan beklemiş oldum gununde gecmiş yoksa sen gununu hayatta geciremezdin test yapmadan
bilmiyorum valla bugun resmi tatil nöbetçiler acık olur gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…