GünaydınnnnnBayramdan sonra iş başı :) Gerçi bugünde bayram. Hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsunn
test yap bugun canım varsa hemen çıkar yarını bekleme :)
Canım ya gülddün beni herkes ikiz diyor sende deyince güldümİnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur. Doktora çarşamba gidecegim inşallah.
Canım yok ama ben aşılama yaptırdım ihtimali var yani. Rabbim hayırlısını nasip etsin :) Bilmiyorum ya bazen test mi yanlıs diyorum düsün:S inanamıyorum
oncelikle herkezi geçmiş bayramı kutlu olsum... hamiş olanları tb ediyorum....
kızlar benım batım 2gun gecti hic bir belirtim yok kesinlikle.. ne bat ne hamiş yanı.. bıraz beklıycem olmasa bugn kan testi yapcm tabi vaktım olursa... bilmiyorum artik... yoksa test le yarın sabah beklıycm ilk idrarla yapcam..inş hamişimdir ama pek umudum yok acıkcası
günaydın kızlar hamile olan bütün arkadaşlarımı tebrik ederimmmm rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin isteyen herkese bende ovu testi aldım başlıcam bugun kullanmaya.
günaydın kızlar irmegan canım tebrik ederim seninle günümüz aynıydı ben hala test yapamadım evde testim yoktu ve adet olmadım hala
canım ya sende hiçbelirti hissetmiyordun dimi benim 3 gündür gögüslerim cok kötü ağrıyor
yarın kesin yapıcam canım eve giderken alırım testicanım senin ikiz olma ihtimali çok yüksek bence.. hem aşılama yaptırmışsın... Ayyy hadi hayırlısıııı inşallah ikizdiiirrrr
teşekkür ederiz canım Rabbim herkese nasip etsin en kısa zamanda... bence şuanda bile idrar testi yapsan çıkarr... kan testini idrarda çıkarsa yaptırırsın..? benim günün ortasında 3 gün kala çıkıyodu çünkü...
teşekkürler canım beniiimmm... Rabbim herkese bu duyguyu yaşatır İnşallaaaahhhh.....
canım bence en kısa zamanda test yapmalısın.. benim belirtilerim reglye 3 gün kala başladı... sık idrara çıkma, göğüslerde ağrı ve idrarımın rengi sapsarıydı... en kısa zamanda test yap hadiiiiii
İrmegan, Bebeğin kesin olarak hayırlıı olsunnn
yarın kesin yapıcam canım eve giderken alırım testi
ya canım ben adet tarihimi yanlış hesaplamışım şimmdi internetteki hesaplayıcıya göre 26 ekim adet günüm yani benim 3 ünüm geçmiş oluyor son adet tarihlerimi yazsam biliyorsan bi hesaplarmısın canım 26 eylül 24 agustos 27 temmuzteşekkürler canımm.. darısı sizlere olsun İnşallah...
kesin yap canımmm İnşallah senin bebişinde tutunmuştur anneciğinee...
ya canım ben adet tarihimi yanlış hesaplamışım şimmdi internetteki hesaplayıcıya göre 26 ekim adet günüm yani benim 3 ünüm geçmiş oluyor son adet tarihlerimi yazsam biliyorsan bi hesaplarmısın canım 26 eylül 24 agustos 27 temmuz
ebson noldu tatlım??
kimse yok konuşup dertleşecek ya canım sıkıldı burada adet olmadım hala bekliyorum yarın test yapıcam tabi bugün adet olmazsam
nöbetçi eczane bakalbilirsin yakınında olabilir
bi koşu alır gelirsin
hayırdır gunlerin mi karıştırmdın sen yukarda tarihlerini yazmışsında
bende öle bi bakıyım dedim kimse yoktu tam cıkarken okudum yazını
hayırdır dedim ?
evet canım nasıl hesapplamışsam 28 sanıyordum şimdi tekrar internetten baktım 26 çıkıyor adet günü şimdi işteyim zaten eve giderken alırım test bugün eczaneler açık olur mu
kimse yok konuşup dertleşecek ya canım sıkıldı burada adet olmadım hala bekliyorum yarın test yapıcam tabi bugün adet olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?