Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

geldim kızlar buldum testi ama hiç çişim yok bol bol su içiyorum birazdan gelir

Ben 2-3 saat tutmuştum idrarımı daha net çıksın diye. En son ne kadar önce girdin tuvalete?

yarım saat falan önce ama hiç gelmiyorda heyecandan karnım ağrımaya başladı testden önce adet olmasaydım sanki adet olacam gibi ağrıyor

yarım saat falan önce ama hiç gelmiyorda heyecandan karnım ağrımaya başladı testden önce adet olmasaydım sanki adet olacam gibi ağrıyor

Benim en büyük belirtim o adet ağrısıydı. Ama uzun sürmüyordu. Kısa kısa oluyordu ama arkasından gelen giden olmuyordu. Şimdi sen birde heyecan yaptın, ondan ağrıyordur.

Tuvaletten gelince yapıver hemen testini. Bak heyecanlandım şimdi.

bende öyleyim kaç gündür sancım oluyor geri geçiyor allahım inşallah vardır ya ellerim titriyor

kuzucum geri geldm..e naptn yaptn mı testi?

şekerlerim nasılsınız özledim sizleri hamişlerimiz nasıllar melekleri iyiler mi :) cumhuriyet bayramınız kutlu olsun bu arada

şekerlerim nasılsınız özledim sizleri hamişlerimiz nasıllar melekleri iyiler mi :) cumhuriyet bayramınız kutlu olsun bu arada

Senin de tatlım sağolValla canım ben kendimi hiç hamiş gibi hissetmiyorum erken olduğu için sanırsam sivilcelenme dışında bişeyim yok şükür perşembeyi bekliyorum sabırsızlıkla..

Kızlar haberlerinizi takip ediyorum.Çok seviniyorum gebeliklerinize.Allah kucaklarınıza almayı da nasip etsin.Bi sorunum var benim.Sizden akıl almak istedim.Adetim 5-6 gün sürerdi benim.Bu ay 2 gün sürdü.3 gün hiç gelmedi sonra birazcık daha geldi.Bi pedi kirletmeyecek kadar azdı.Sonra kesildi.İlaç falan da kullanmadım bu ay.Üşütme de olmadı bebek için çok dikkat etmiştim.Neden böyle olduki?Bugün 6.günüm olmalıydı adetimin hiçbirşey yok üstelik yumurtlama dönemindeki gibi uzayan akıntı var bolca.Şaşkınım.Merak içindeyim.Neler oluyor bana dersiniz???

Senin de tatlım sağolValla canım ben kendimi hiç hamiş gibi hissetmiyorum erken olduğu için sanırsam sivilcelenme dışında bişeyim yok şükür perşembeyi bekliyorum sabırsızlıkla..

biz kesemizi gördük cumarteside miniği görmeye gtcez kısmetse :) bnde aynı bi mide bulantım başladı o :) dkkt et kendine sakın iş fln yapma bırak azcık pis kalsın:)

Son düzenleme:
yaptım canım şimdi ama koca bi tek çizgi çıktı yani negatif az sonra değişşir mi sonuç bilmem 2 dk bekledim çıktım lavabodan ama testi atmadım

kuzumm uzulme belki daha erkendir doktr bna adet gecikmesinden 10gun sonra kesin sonuc cıkar idrarda diyodu.. dur bekle hem 20dka dkr beklıye biliosun 20dkadan sonra gecerli degl test bide olmasa adetın haftaya sbh ilk idrarla yaparsın..uzulmeee gene naz yapıyor bize bebişlerimiz... gelcek inş tmmmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…