canım bende şöyle bi hesapladımda senin günün geçmiş gibi bence hemen nöbetçi eczaneyi bulda test al yap.. İnşallah bebişin seninledir..Ha bide testi hemen atma bazen geç çıkabiliyo sonuç... bende öyle oldu çünkü
geldim kızlar buldum testi ama hiç çişim yok bol bol su içiyorum birazdan gelir
Çok su içmeBekle biraz sıkışınca patlat hemen testi. Bize de güzel haberler ver inşallah.
geldim kızlar buldum testi ama hiç çişim yok bol bol su içiyorum birazdan gelir
inşallah canım ya iyice sıkışmam mı lazım test için
Ben 2-3 saat tutmuştum idrarımı daha net çıksın diye.En son ne kadar önce girdin tuvalete?
yarım saat falan önce ama hiç gelmiyorda heyecandan karnım ağrımaya başladı testden önce adet olmasaydım sanki adet olacam gibi ağrıyor
Benim en büyük belirtim o adet ağrısıydı. Ama uzun sürmüyordu. Kısa kısa oluyordu ama arkasından gelen giden olmuyordu. Şimdi sen birde heyecan yaptın, ondan ağrıyordur.
Tuvaletten gelince yapıver hemen testini. Bak heyecanlandım şimdi.
inşallah ya yok ilaç falan içmedim sadece bi fincann çay içtim sabahtan beri olmazsa 2 tane alırım birini şimdi birinide sabah yaparım belli mi olur çifti görür yarın yapmaya gerek duymam doktoruma giderim hemen kan testine
bende öyleyim kaç gündür sancım oluyor geri geçiyor allahım inşallah vardır ya ellerim titriyor
şekerlerim nasılsınız özledim sizleri hamişlerimiz nasıllar melekleri iyiler mi :) cumhuriyet bayramınız kutlu olsun bu arada
Senin de tatlım sağolValla canım ben kendimi hiç hamiş gibi hissetmiyorum erken olduğu için sanırsam sivilcelenme dışında bişeyim yok şükür perşembeyi bekliyorum sabırsızlıkla..
yaptım canım şimdi ama koca bi tek çizgi çıktı yani negatif az sonra değişşir mi sonuç bilmem 2 dk bekledim çıktım lavabodan ama testi atmadımebson yapmadınmı testii?
yaptım canım şimdi ama koca bi tek çizgi çıktı yani negatif az sonra değişşir mi sonuç bilmem 2 dk bekledim çıktım lavabodan ama testi atmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?