evettt kizlar benimde bat bugun bakalim hicbir belirti yok insallah olmam da yarin mutlu olacak bir hbr alabilirim gecen ay 26 gunde bir olmustum bu sefer 28. gundeyimmm dua edin nolur yaaa yrn insallah size mutlu hbr verebileyim
olsun bak fazladan fazladan beklemiş oldum gununde gecmiş yoksa sen gununu hayatta geciremezdin test yapmadan
bilmiyorum valla bugun resmi tatil nöbetçiler acık olur gibime geliyo
bende olmadım hala bide ben hesaplıyım dur...
inşallah hiçbirimiz olmayız tatlım güzel haberler veririz yok ben dayanamıyorum öğlen yemeğe çıkınca test alıp yapıcam yakında eczane var tabi açıksa
merhaba arkadaşlar benim size sorum olacak benim adetim dündü olmadım 3 gündür belim ve kasıklarıma vuran ağrı ama adet ağrısıyla alakası yok bacağıma vuruyor sol bacağım ağrıdan yorgun düştü idrara sık cıkıyorum ama sanki ayaklarımızı üşütünce sürekli az idrar yaparız ama sık gelir ya aynı öyle gebelik olabilr mi diyorum ama sanki belirtiler farkı gibi sizce normal mi kafam karıstı yardım lütfen
Tuğram ne yaptın başladın mı ovu testine
adet gününde geçmiş test yapsana canım belkide bebiş vardır
ne yaptın canım hesapladın mı seninde mmi testin yok onun içinmi yapmıyorsun
hesapladım kuzum... 23-24dordunde olmam gerekmiş işte geceli4-5gun oluyo o zaman..
ben utanıym her ay test almaktn artk bide pek umutlu deglm kuzum.... bakalım evde vardı bi tane test onu yapcm ama yarın sbh ilk idrarla... sende ole yap bide kesinlikle bitki cayları ve ilaç alma etkiliyormuş diye duydum... inş ikimizde hamişizdir...
oyyy rose umm gelmişşşl
iyidirr tatlım ne olsun bayram kargaşası ve telaşı anca oturdu bitti
ben almadım tatlım bu ay ovu testi cokta rahat geciyo vala bayramın aray girmesi iyi oldu kafalarımız dağıldı resmen
bdahaki aya ihtiyacım kalmaz inşallah böle iyiyim ben zaten fırsatımda olmıcaktı onla uğraşmaya misafirlerim vardı
sen napıosun bakim?ne var ne yok?
canım belirtim sadece gögüslerim çok fena ağrıyor sanki midem de bulanıyor ama o psikolojik olabilir rabbim hayırlısını nasip etsinacık eczane yok birde daha cok erken cıkmaz idrarda anca kanda cıkar senin de geçmiş adetin belirtin var mı nasıl belirtilerin
Önemli olan kendini nasıl iyi hissettiğin tatlım hayırlısı olur inşallah
Bende bi koşturmacayla gün geçirdim herkes gibi burda fazla kimse yok tanıdık ama yine de yoğun gibiydii
merhaba canım nasılsın
Çok şükür tatlım iyiyim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hiç bi belirtim yok mide bulantım falan iyim yani
Senin de güzel haberini alırız inşallah canım göğüs ağrısı psikolojık olmaz el vuramıyosan tamam
ya canım ben adet tarihimi yanlış hesaplamışım şimmdi internetteki hesaplayıcıya göre 26 ekim adet günüm yani benim 3 ünüm geçmiş oluyor son adet tarihlerimi yazsam biliyorsan bi hesaplarmısın canım 26 eylül 24 agustos 27 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?