Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

biz kesemizi gördük cumarteside miniği görmeye gtcez kısmetse :) bnde aynı bi mide bulantım başladı o :) dkkt et kendine sakın iş fln yapma bırak azcık pis kalsın:)

Bayram öncesi ve günü felaket işler yaptım ama şükür bi şikayetim olmadı durduramıyorum kendimi yaa hamiş gibi hissetmediğimden midir nedir aynı devam ediyorum farkında olmadan
Darısı bana inşallah ben göremedim daha keseyi

hakkımda hayırlısı olsun rabbim en uygun zaman da nasip eder inşallah bi kaç gün daha adet olmazsam kan testine giderim

bende ovu testi aldım dun adetim bitti yaptım bi tane silik çizgi çıktı şimdi ben hergün bitanemi yapıcam 2 tanemi bide aynı saatlerde mı yapıcam hep testi bilgi verirmisiniz kızlar

hamile olabilirsin canım bence test yap

bende ovu testi aldım dun adetim bitti yaptım bi tane silik çizgi çıktı şimdi ben hergün bitanemi yapıcam 2 tanemi bide aynı saatlerde mı yapıcam hep testi bilgi verirmisiniz kızlar

Tatlım ben hergün aynı saatte yaptım üç gibi günde bitanee..Öncesi de sıvı alımına dikkat et canım

2-3 saat önceden sıvı almamaya dikkat et.Bende hergün akşam 6da yaptım.Silik çizgi hep çıkıyor.Yumurtlama gününde 2-3 gün daha belirgin oluyor.O günlerde kasık ağrın ve uzayan akıntın da oluyor.Sonra çizgi yeniden silikleşiyor :)

hamile olabilirsin canım bence test yap

Şaka yapıyor olmalısın. Adetim 1 gün gecikti o gün kan testim 1,20 çıktı.Hamilelik benim için yeni sezona kaldı diye düşünüyordum.Haksız mıyım?Üstelik adetim normal yoğunluk ve renkte geldi.Az değildi.Bi an yorumunu görünce heyecanlandım

bazılarında hamile olsalar bile adet oluyorlarmış üstüne görme olabilir test yap emin ol canım 2 gün az bi süre adet olmak için ..

selam kızlar ben geldiimmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım bayram bitti nasıl geçti bayramınız? çifte bayram yaşayan arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı bizim başımıza olsun inşallah

bazılarında hamile olsalar bile adet oluyorlarmış üstüne görme olabilir test yap emin ol canım 2 gün az bi süre adet olmak için ..

İnsan bu kadar alışmışken "bu ayda olmadı" fikrine heyecanı daha bir değişik oluyormuş.Eczaneye koşayım ben şimdi :)

bugün başım ağrıyordu ilaç yuttum ama bir sorun olurmu yoksa yarınmı başlayım

bende pek bilmiyorum canım onu araştırıyordum bazılarının int üzerinden hesapladıkları yumurtlama günüyle, ovu testi ile baktıklarında yumurtlama günlerinın farklı olduğunu görmüş bu yuzden ben hemen başladım sende istersen bugunden yapmaya başla

Son düzenleme:
İnsan bu kadar alışmışken "bu ayda olmadı" fikrine heyecanı daha bir değişik oluyormuş.Eczaneye koşayım ben şimdi :)

ayşecim inşallah sen hamilesindir ben hala belirsizlik içinde bekliyorum testde çıkmadı adet de olmadım neden böyle oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…