biz kesemizi gördük cumarteside miniği görmeye gtcez kısmetse :) bnde aynı bi mide bulantım başladı o :) dkkt et kendine sakın iş fln yapma bırak azcık pis kalsın:)
kuzumm uzulme belki daha erkendir doktr bna adet gecikmesinden 10gun sonra kesin sonuc cıkar idrarda diyodu.. dur bekle hem 20dka dkr beklıye biliosun 20dkadan sonra gecerli degl test bide olmasa adetın haftaya sbh ilk idrarla yaparsın..uzulmeee gene naz yapıyor bize bebişlerimiz... gelcek inş tmmmı?
Kızlar haberlerinizi takip ediyorum.Çok seviniyorum gebeliklerinize.Allah kucaklarınıza almayı da nasip etsin.Bi sorunum var benim.Sizden akıl almak istedim.Adetim 5-6 gün sürerdi benim.Bu ay 2 gün sürdü.3 gün hiç gelmedi sonra birazcık daha geldi.Bi pedi kirletmeyecek kadar azdı.Sonra kesildi.İlaç falan da kullanmadım bu ay.Üşütme de olmadı bebek için çok dikkat etmiştim.Neden böyle olduki?Bugün 6.günüm olmalıydı adetimin hiçbirşey yok üstelik yumurtlama dönemindeki gibi uzayan akıntı var bolca.Şaşkınım.Merak içindeyim.Neler oluyor bana dersiniz???
bende ovu testi aldım dun adetim bitti yaptım bi tane silik çizgi çıktı şimdi ben hergün bitanemi yapıcam 2 tanemi bide aynı saatlerde mı yapıcam hep testi bilgi verirmisiniz kızlar
hakkımda hayırlısı olsun rabbim en uygun zaman da nasip eder inşallah bi kaç gün daha adet olmazsam kan testine giderim
bende ovu testi aldım dun adetim bitti yaptım bi tane silik çizgi çıktı şimdi ben hergün bitanemi yapıcam 2 tanemi bide aynı saatlerde mı yapıcam hep testi bilgi verirmisiniz kızlar
hamile olabilirsin canım bence test yap
şaka yapıyor olmalısın. :d adetim 1 gün gecikti o gün kan testim 1,20 çıktı.hamilelik benim için yeni sezona kaldı diye düşünüyordum.haksız mıyım?üstelik adetim normal yoğunluk ve renkte geldi.az değildi.bi an yorumunu görünce heyecanlandım :d
tatlım ben hergün aynı saatte yaptım üç gibi günde bitanee..öncesi de sıvı alımına dikkat et canım
silik çizgi çıkınca kendimi hamile gibi hissettim bian :) tsk ederim canım
selam kızlar nasılsınız benimde adet biteli 10.gün oldu ovü testine başlamalımıyım.
bazılarında hamile olsalar bile adet oluyorlarmış üstüne görme olabilir test yap emin ol canım 2 gün az bi süre adet olmak için ..
ben biter bitmez başladım ama ne olur ne olmaz diye
bugün başım ağrıyordu ilaç yuttum ama bir sorun olurmu yoksa yarınmı başlayım
İnsan bu kadar alışmışken "bu ayda olmadı" fikrine heyecanı daha bir değişik oluyormuş.Eczaneye koşayım ben şimdi :)
İnsan bu kadar alışmışken "bu ayda olmadı" fikrine heyecanı daha bir değişik oluyormuş.Eczaneye koşayım ben şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?