Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

kızlar hamişim bebeğim bneimle daha kocişinde haberi yokkk nasıl sölesemm

kızlar hamişim bebeğim bneimle daha kocişinde haberi yokkk nasıl sölesemm

çok güselllllllllllll haberrrrrrrrrrrrrrrrr buuuuuuuuuu çok mutluyumm canımm arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmm nasıl sölesen bilemedimm ki bendeeeeeeeeee

=)=)=)=)=)=)=)=)=)==

ilk bebeğimz geldiiiii hadi bakalımmm

hadi bakalım süpriz düşünelim kızlar ayyy çok heyecanlı yaaa nasıl mutlu olucak kocişinde şimdiiii biz bile aramızda hamile haberi alınca nekadar çok seviniyoruz :)

çok güselllllllllllll haberrrrrrrrrrrrrrrrr buuuuuuuuuu çok mutluyumm canımm arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmm nasıl sölesen bilemedimm ki bendeeeeeeeeee

=)=)=)=)=)=)=)=)=)==

ilk bebeğimz geldiiiii hadi bakalımmm

sağol canımm alllah isteyen herkese nasip etsin darısı bebek bekleyen annişlere

tatlım tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin. darısı bizlere inşallah

tüm dualarım sizinle kızlar herkes hamiş olsun hep beraber doğuralımmm sağol canım aminnn inşallh hiç sorun olmaz doktor düşük tehlikesi var dedi inşallah bebeğim beni hiç bırakmaz

tüm dualarım sizinle kızlar herkes hamiş olsun hep beraber doğuralımmm sağol canım aminnn inşallh hiç sorun olmaz doktor düşük tehlikesi var dedi inşallah bebeğim beni hiç bırakmaz

bol bol dinlen canım hamişlerin duası kabul olurmuş bizler içinde duanı esirgeme

harikaaaaaaaa bomba bir haberrrrr ya Allah im sana kolay dogum guzel bir hamilelik dobemi nasip etsin insallah cnm bat neydi senin kandami tahlil yaptirdin?

benim bat 26 eylüldü ewt kanda yaptırdım beta hcg 4500 çıktı çarşamba günü de keseyi göreceğimm

Kızlar malisef dün pembeler bugünde kırmızılar geldi.Ümidimi kasım'a taşıdım diyemiycem artık sahiden ümitsizim.Ama tabiki öncelikle herşeyin hayırlısı olsun.Hamile olan arkadaşlar inşallah Allah'ın izniyle sağsalim ,kolay geçen bir hamilelik süreciyle kucaklarına alırlar bebişlerini!...

Yaa bu haksızlıık o kadar bekledim bi güzel haber veren olur mu diye bi 10 dk ayrıldım gelmiş haber

Sonun da güzel bi haber aldık çok şükür darısı bizlere inşallaaah kızlar.

BEBISIMSU canım tebrikler Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsiiin

ümitsizim demişsin bence dememelisin RABBİM e sürekli dua et bende ediyorum olmayan herkese versin kimseyi evlat hasretiyle sınama diye demekki zamanı değilmiş ama asla ümidini yitirme arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…