Üzülme canım benim Allahın günü bitmedi ya hayırlısı olsun sen yine de tam gör kırmızıyı
kızlar hamişim bebeğim bneimle daha kocişinde haberi yokkk nasıl sölesemm
:) aynen canım doğru diyosun umarım görmem kırmızıyı
çok güselllllllllllll haberrrrrrrrrrrrrrrrr buuuuuuuuuu çok mutluyumm canımm arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmm nasıl sölesen bilemedimm ki bendeeeeeeeeee
=)=)=)=)=)=)=)=)=)==
ilk bebeğimz geldiiiii hadi bakalımmm
canım benim çok sevindim ALLAH sağsalim kucağına almayıda nasip etsin
tatlım tebriklerallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin. darısı bizlere inşallah
tüm dualarım sizinle kızlar herkes hamiş olsun hep beraber doğuralımmm sağol canım aminnn inşallh hiç sorun olmaz doktor düşük tehlikesi var dedi inşallah bebeğim beni hiç bırakmaz
bol bol dinlen canım hamişlerin duası kabul olurmuş bizler içinde duanı esirgeme
tüm dualarım sizinşle her daim dua ediyorum size
harikaaaaaaaa bomba bir haberrrrr ya Allah im sana kolay dogum guzel bir hamilelik dobemi nasip etsin insallah cnm bat neydi senin kandami tahlil yaptirdin?
Kızlar malisef dün pembeler bugünde kırmızılar geldi.Ümidimi kasım'a taşıdım diyemiycem artık sahiden ümitsizim.Ama tabiki öncelikle herşeyin hayırlısı olsun.Hamile olan arkadaşlar inşallah Allah'ın izniyle sağsalim ,kolay geçen bir hamilelik süreciyle kucaklarına alırlar bebişlerini!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?