Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

canim senin adetlerinde hic gecikme olurmu boyle??

yok şekerim ya sadece geçen ay 2 gün gecikti birşey soracam ya hamile kalmazdan önceki aylarda böyle gecikmeler oluyormuş hep vücut kendini hazırlar diye birşeyler okumuştum doğrumu acaba yaşayan varmı böyle birşeyi

buarada kizlarr tabii ki oncelikle Rabbim ol dedi ve oldu bunun yaninda ben bu ay hayit cayi ictim acikcasi faydali oldugunu dusunuyorum deneyin bence faydasi var zarari yok

Belden aşağımı bende sıkıyordum psikolojik olarak.Okuyunca farkettim yaptığımı.Söylediğin pozisyonu ilk kez duyuyorum.Denemek lazım :)

bende olmamisti ama biryerde bende okumustum eger gecikme olmuyorsa boyle gecikmeside normal degil arkadasin birinin gelmedi gelmedi test yapti negatif 10 gun sonra hamile cikti

bende olmamisti ama biryerde bende okumustum eger gecikme olmuyorsa boyle gecikmeside normal degil arkadasin birinin gelmedi gelmedi test yapti negatif 10 gun sonra hamile cikti
canım zaten ayın 1 ne kadar olmazsam kan testine giderim idrarda çıkmadı dün yaptım sabah ta yaptım negatif bu ay bende incir fıstık fındık yiyim bari

Selam,sabah sabah kırmızıları gördüm yine aylardır süren tedaviler aldığım ilaçlar dibe vuran psikolojim...
Yinede ümit hiç bitmiyor,her ay yenilsemde belki bu ay olur diye yeniden hayal kurmaya başlıyorum.
Keşke zamanı geriye alabilseydim...

yani biraz bogaz yakiyor karabiber gibi aktardan aldim hergun 2 fincan ictim ilk ay tatildeydim esim yanimda degilde ve bu ay hamile kaldimcok sukur
bu çaydan da alım ne kaybederim ki canım belli bi saati var mı yani aç karnına falan bide nasıl demliycez

üzülme canım allahım hayırlısını versin bence belirsizlik içinde olmaktansa ne olduğunu bilmek daha iyi bide neden zamanı geri allmak istersin hayırdır ne oldu

bu çaydan da alım ne kaybederim ki canım belli bi saati var mı yani aç karnına falan bide nasıl demliycez

ben sabahlar 1 bardak ac karnina sonra ikindi falan iciyordum 1 cay kasigi hayit tohumunu havanda eziyordum 1 subardagi kaynayan suya atiyordum 1 dk kaynatip kapatiyordum 10 veya 15 dk demlendikten sonra suzup ic beli bir saati yok

kızlar bende bu ay yaptıklarımı anlatayım size... bu ay 2.kez klomen kullandım.. klomen kullanırken bi yandanda bal-polen-arı sütü karışımı satılıyo aktarlarda sabah akşam 1 tatlı kaşığı ondan yedim yumurtlama olana kadar.. eşimde bu süre zarfında sbaah akşam keçi boynuzu pekmezi yedi.. evden fındık, fıstık, badem,ceviz eksik olmadı çayın yanında sürekli yedik... benim 1 tane yumurtam oluştu doktor ilk 1i5 mm demişti hatta burayada yazmıştım.. 2 gün sonra gittim meğer ben yanlış duymuşum 11,5 mm miş.. sattan sonra 13.gün yine gittim doktora yumurtanın 15 mm'e ulaştığını gün aşırı çalışmamız gerektiğini söyledi.. bizde 13.gün akşamı, 15.gün sabahı ve 16.gün akşamı çalıştık bu çalışmalardan sonra 12 gün boyunca hiç halvet olmadı ben kendimde hiç belirti hissetmiyodum bide yumurtanın ilk başta küçük sonra 1 tane olduğunu duyunca hepten umudumu yitirmiştim... bayram dolayısıyla 4 tane gebelik testi aldım gün aşırı yaptım bata 6 gün kala başladım test yapmaya (test yapmayı çok seviyorumda ben :) sonra işte miniğim bana sürpriz yaptı meğer benim hiç olmayacağını düşündüğüm ay bebişim tutunuvermiş...

benim hikayemde böyle kızlar.. umarım sizlerde en kısa zamanda nasıl hamiş kaldığınızın hikayesini paylaşırsınız bizlerle...

Son düzenleme:
ben sabahlar 1 bardak ac karnina sonra ikindi falan iciyordum 1 cay kasigi hayit tohumunu havanda eziyordum 1 subardagi kaynayan suya atiyordum 1 dk kaynatip kapatiyordum 10 veya 15 dk demlendikten sonra suzup ic beli bir saati yok

teşekkür ediyorum canım tarif için bide bunun sallama çay şeklinde varmış iş yerinde olduğum için belki öyle kaynatmam falan sorun olur herkes sorar o ne ne iiçiyorsun diye eğer hazır olarak bulursam onu alım

canım inşallah bende yazarım böyle senin gibi rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almanıda nasip etsin

canım positif oldugnu sanmam ya.. oldu gbi 10dka sonra baktm yoktu yani bence negatif.. gene olmadı sanır5m ne dıym ki olmuyo belkide sorun bende..
eşimin yuzune zor bakıym gene olmadı moralm bozuk

kasma canım bu kadar kendini hayırlısı olsun rabbim saglıklı bebekler sağlıklı hamilelikler versin... ne zamandan beri deniyorsunuz

benim fsh ile başım dertte,erken menapoz riskim var,2 gün sonra fsh bakılacak eğer düştüyse bu ay şansım olabilir,
benim 9 yaşında bir oğlum var son 1,5 seneye kadar ne eşim ne ben 2. çocuğu hiç düşünmedik ve sanırım büyük laflar ettik
istediğimizdeyse kocaman bir çikolata kistim vardı ameliyat oldum ve buna bağlı olarak fsh yükseldi,1,5 yıldır içmediğim ilaç kalmadı.
Şu an tek dileğim değerlerimin biraz olsun normale dönmesi,çok yoruldum...

Dün heyecana kapıldım bugün sabah ilk idrarla yaptım testi.Maalesef negatif çıktı.Hatta ikinci çizginin yeri bembeyaz belirdi.Fazla zorlama istersen diyordu sanki test.Stresten dengesizleşti benim adet belliki.Çok kastım kendimi bebeğim için.Bu ay mola dedik eşimle.Folik asitim ve incirimle aralık ayına hedeflendim.Dün doğan bi bebeği ziyarete gittim.Çok güzel bi bebekti.Melekler yanında olurmuş 40 gün o yüzden hep dua ettim ona bakarken.Bana da nasip et diye.Kalbine annelik yerleşenleri fazla bekletmesin Rabbim...

Allah umudumuzu kaybettigimizde nasip ediyor zaten bende evlendigimde hiiic istemiyordum cook buyuk konusuyordum isteyincede olmadi 7 ay ugrastik bu aydan da hiic umudum yoktu cunku cok iltihabim vardi ve Rabbim mucizemi nasip etti insallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin Allahtan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…