selam kızlarnapıyosunuz bakalım? phiacım nasılsın nasıl geçti bayramın?
Canım benim, iyiyim, bayramda memlekete gittik geldi, çok güzeldi ama çabuk geçti işte
Geldik yine topiğimize, özledim inan hepinizi
Kasımdan ümitliyim sanki, inşallah güzel haberler alıp yukarıya yazdığım topiğe kızların yanına biz de gideriz
kızlar şimdi bi yerde okudum çok fazla su içip idrar sulandırılırsa yanılma payı yüksek olurmuş bende çişim gelsin diye bardak bardak su içtim en iyisi sabah bi daha yapmak testi
kuzucum ben yaptm testi sabh ilk idrarla beli oldu ckesin t cızgsi varda yokta denck gbi bence yok ya neyse..bakalım bi hafta daha olmasa kırmızılar.. işte o zaman kan testine giderim... umarm senınkı positif cıkar kuzucum...
kuzucum ben yaptm testi sabh ilk idrarla beli oldu ckesin t cızgsi varda yokta denck gbi bence yok ya neyse..bakalım bi hafta daha olmasa kırmızılar.. işte o zaman kan testine giderim... umarm senınkı positif cıkar kuzucum...
canim fotografi koysana bir bakalim silik bile olsa pozitif demektir irmeganinda silikti bak kan testinde pozitif cikti
günaydın canım yükle bakalım fotografına
.............
Kızlarr, bakın hamiş olduğunu yeni öğrenenlere topik açtım. İnşallah biz de geleceğiz o topiğeYabancılık çekmeyiz, biz bize devam ederiz inşallah oradan
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...yinda-anne-olacaklar-buraya.html#post27069696
.............
Canım benim, iyiyim, bayramda memlekete gittik geldik, çok güzeldi ama çabuk geçti işte
Geldik yine topiğimize, özledim inan hepinizi
Kasımdan ümitliyim sanki, inşallah güzel haberler alıp yukarıya yazdığım topiğe kızların yanına biz de gideriz
Günaydın kızlarrrr :) Hala birşey gelmiyor, bebekte
Günaydın kızlarrrr :) Hala birşey gelmiyor, bebekte
merhaba canım aynen ne kırmızılar geliyor nede bebek ayın 1 ne kadar beklerim gelmezse doktora gidecem en azından bi kan testi yaptırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?