Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

selam kızlar napıyosunuz bakalım? phiacım nasılsın nasıl geçti bayramın?

selam kızlar napıyosunuz bakalım? phiacım nasılsın nasıl geçti bayramın?

Canım benim, iyiyim, bayramda memlekete gittik geldik, çok güzeldi ama çabuk geçti işte
Geldik yine topiğimize, özledim inan hepinizi

Kasımdan ümitliyim sanki, inşallah güzel haberler alıp yukarıya yazdığım topiğe kızların yanına biz de gideriz

Son düzenleme:

hiç sorma canım gözümü açıp kapayıncaya kadar geçti gitti. bizde özledik seni vallahi ümitlenmek istemiyorum sonrası hayal kırıklığı olacak diye ama umudumu asla yitirmiyorum doktorum beence bu ay olacak dedi oda heveslendirdi beni baya ama bilmiyorum inşallah bu ay bebişlerimiz göbişlerimizde olur

kızlar bata 10 gün var ama benim göğüs uçlarım çok acıyo neden olabilirki?

Insallah Rabbim herkeze nasip eder ...Bu ay hic umutlu degilken Rabbim ol dedi cok sukur ....herkeze cok cook dua ediyorum

kızlar şimdi bi yerde okudum çok fazla su içip idrar sulandırılırsa yanılma payı yüksek olurmuş bende çişim gelsin diye bardak bardak su içtim en iyisi sabah bi daha yapmak testi

kuzucum ben yaptm testi sabh ilk idrarla beli oldu ckesin t cızgsi varda yokta denck gbi bence yok ya neyse..bakalım bi hafta daha olmasa kırmızılar.. işte o zaman kan testine giderim... umarm senınkı positif cıkar kuzucum...

canim fotografi koysana bir bakalim silik bile olsa pozitif demektir irmeganinda silikti bak kan testinde pozitif cikti

günaydın canım yükle bakalım fotografına

Slm on günlük bir tatilden sonra öncelikle geçmiş bayramlarımızı kutluyorum. bat vermicem demiştim bu ay ve sonuçta iyi oldu.Kırmızılar geldi.Doktora gittik bu tatilde.Her şey yolunda daha 3 ay olmuş benim oğlan 11. ayda oldu dedi:) Bakalım kasıma hayırlısı inş. Yalnız ilk kez muayene oldum,baya korktum.Neyse geçeyim bu kısmı.Hamiş olanları tebrik ediyorum.Darısı bizlere hayırlısıyla tabi....

günaydın kızlar canım yaptım testimi ama yine negatif artık ne olacaksa olsun ya niye gelmiyor bu kırmızılar

İnşallah canım benim hepiniz için bol bol dua ediyorum :26::26:ve bende umutluyum senin gibi bu ay sayımız çok artacak öyle hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…