inşallah canım ya sabah tekrarlıycam yok silik falanda çıkmadı acaba çişim gelsin diye bir sürü su içtim onun etkisi olur mu normalde iyice sıkışıp yapın diyorlarebsonum naber kuzu?
test yapmışsın?negatif mi çıktı tamamen? silik de olsa bişi yokmu :44:
yha ben nedense her ay senden accaip şekilde umutlanıyorum.
bak kırmızılar da gelmemiş.inşallah meleğin seninledir.
sabah tekrarla testi bakalım.inşallah çift çizgili testinin resmini burada görmek nasip olur
hayırlı olsun canım rabbim bizlerede nasip etsin
tuubii canım gözünaydııınn çok sevindiimm
İnşallah diğer arkadaşlarında güzel haberini almak nasip oluuurrr
canım sen çalışmanı yap rabbim korusun bebeğini bu ay yumurtlama döneminde bendede böyle lekelenme olmuştu doktor hormanlarım yükseldiği için olduğunu söyledi
inşallah canım ya sabah tekrarlıycam yok silik falanda çıkmadı acaba çişim gelsin diye bir sürü su içtim onun etkisi olur mu normalde iyice sıkışıp yapın diyorlar
hayırlısı bakalım yaa... bende aslında boş geçirmek istemiyorum
çocuguma yazık yaa. yalnız büyümesin
innşallah hepimiz hamiş oluruzzz
ondan da olabilir cnm...
inşallah sabah çift çizgi çıkar kuzum yaaaa....
Uzun zamandan sonra merhaba arkadaşlar.Benim bat 25ekimdi.o gün test yaptığımda 2.çizgi çoook silik çıkmıştı ama ben belki de öyle istiyorum diye öyle görmüşümdür dedim pek ümit bağlamadım.araya da bayram girince taa bugüne kadar bekledim ve kırmızılar gelmedi.bugün doktora gittik eşimle.ultrasonla baktığında keseyi göremedi ama geç döllenme olabilir kan testine bakalım dedi.veee 2saat sonra müjdeli haberimizi aldık.sonuç : 654,67çok ama çok mutluyum.doktor cumartesi ultrasonda görürüz dedi.
Rabbim hayırlısını versin.İsteyen herkese nasip etsin inşallahh
bencede senin erken döllenme olmuş gibi... çünkü benim bat yarın ama hala silik çizgi çıkıyo... pazartesi doktordan gelir gelmez gelişmelerden haberdar et bizi olurmu..?
nöbetçi eczane bulabilirsen alırsın... İnşallah kırmızılar gelmezde bayramda 4.müjdeyide senden alırız...
geldi benim kırmızılar :) ağlimmi güleyimmi anlamadım en kötüsüde stresi valla napalım hayırlısı herşeyin
Bu arada sevgili phia; adım ilk kez listeye yazılmıştı.senin elin uğurlu geldi galiba.Teşekkürleerr
mrb kslar cook uzun zmndr gremedım bebeım ve bn cok ıyıyıs allaha sukur persembe gnu kontrolumuz var :) heeycanlıyım o yuzden uc ay bıtıo kasımın 3unde :) ınsllh ogrnırıs cınsıyetını :)
iyi akşamlar phia nasılsın bakalım seni burda görmeyince sanki mutluluğum gidiyor sen umutlandırıyorsun beni bende yarın ovü testine başlıycam hayırlısı olsun hakkımızda bu ay bebişlerimiz göbüşlerimize gelsin rabbimin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?