kızlar benımde evlılık yıl donumum ekım ayı..bat 15i ınsallah bende eşime hamiş olursam bu guzel haberı en guzel sekılde vermek ıstıyorum.........allhın ıznıyle ekim ayı hersey guzel olacak kızlarr......
Bu 1 ay nasıl geçer off... Daha çookk var BATımıza. Ben salı günü rahim filmine gideceğim bir de, onun heyecanı ve korkusu var şimdi bende :18:
Bu 1 ay nasıl geçer off... Daha çookk var BATımıza. Ben salı günü rahim filmine gideceğim bir de, onun heyecanı ve korkusu var şimdi bende :18:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
offki ne offf cnmm geçmiyorr zamann nnnnnnnnn ..cnm korkma rahım fılmınden o kadar abartılı bıseyı yok yaa bend cektırdım 2kere hemde bırınde tamamen hazırlıksızdım dr bısy danısmaya gıttım yat dedıo kadar ıstemedım ama yatrmıstı hıcte korktugum gıbı olmadı sonra bumuymus dedım:))))
Bebek hayalleri kurarken derdimki..KPSS'ye hamile olarak girecem ve bebeğimizn şansına eminim kazanacam..Sonuç olarak ne bebeğim var nede sınavım güzel geçti
Bebek hayalleri kurarken derdimki..KPSS'ye hamile olarak girecem ve bebeğimizn şansına eminim kazanacam..Sonuç olarak ne bebeğim var nede sınavım güzel geçti
bat 1 ekim millet
ekliyorum kızlarBen dayanamadım BAT'ı hespladım 13 Ekim...
Erginsena eklermisin benide
aynen öyle oldu cnm hayırlısı bakalım Rabbimize sıqınıyorum...Allaa allaa ona neymiş ister 2 yaparsın ister 3 istersen 13 hayret bişe kızdım bak şimdii
bozma cnm sen moralini hep dengesizlere rastlamışsın
canım bu ay batlarımız aynı hadi bakalım hayırlısı olsun :13:16 Ekim de benden gelsin...
bende pazartesi sipariş vericem cnm...kızlar kargoyla sonunda 26 lı ovilasyon testlerım geldıiiiiiiiii hadı hayırlısıı reglı bıter bıtmez2gun sonra baslıyıcam kullanmaya kaçırmamak ıcın...
amin cnm hepimzie hayırlı bebişler getirir inşallah...kızlarrr topik hayırlı olsun ben kırmızı kartı yedim geldim.yeni bat tarihim 19 ekim ekler misiniz?
bende varımmtatlım bu ay beraberiz hadi bakalım ekimde çiçek acsın artık umutlar
cnm bende istanbuldayın nerde çektireceksin doktor bendende film istedi :26::26:Bu 1 ay nasıl geçer off... Daha çookk var BATımıza. Ben salı günü rahim filmine gideceğim bir de, onun heyecanı ve korkusu var şimdi bende :18:
inşallah cnm hoşgeldingünaydınnnnn
ben aranıza yeni katıldım benide eklermisin bat 18 ekim hepimize uğurlu gelsin bu topik inşallah ekimm ayı hamişlerii oluruz inşallah
hoşgeldin cnm ekliyorumMerhaba güzel anne adayları... :)
Bende katıldım, 17 ekim günü umarım hastalanmam :))))
ekliyorum cnmbenimde 7 ekimde benide ekleyebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?