Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Amin canım, inşallah

Bu 1 ay nasıl geçer off... Daha çookk var BATımıza. Ben salı günü rahim filmine gideceğim bir de, onun heyecanı ve korkusu var şimdi bende :18:

Bu 1 ay nasıl geçer off... Daha çookk var BATımıza. Ben salı günü rahim filmine gideceğim bir de, onun heyecanı ve korkusu var şimdi bende :18:

yıl var daha bende aynı şeyi düşündüm olsun içimi karartmıcam buaya sadece bebşiişe konsantre olucam

günaydın kızlarrrrrrrrrr benim bat 1 ekim kalan gün 8 ama adet sancılarım başladı çoktan sanırım bu ayda benden gitti ama nasip bakalım hayırlısı ankara buzzzzzzzz gibi çok soğudu ya dondummmmmm :2:

günaydınnnnn
ben aranıza yeni katıldım benide eklermisin bat 18 ekim hepimize uğurlu gelsin bu topik inşallah ekimm ayı hamişlerii oluruz inşallah

offki ne offf cnmm geçmiyorr zamann nnnnnnnnn ..cnm korkma rahım fılmınden o kadar abartılı bıseyı yok yaa bend cektırdım 2kere hemde bırınde tamamen hazırlıksızdım dr bısy danısmaya gıttım yat dedı o kadar ıstemedım ama yatrmıstı hıcte korktugum gıbı olmadı sonra bumuymus dedım:))))

Merhaba güzel anne adayları... :)

Bende katıldım, 17 ekim günü umarım hastalanmam :))))

Film nasıl çekiliyor acaba? bende hazırlıksız yakalanmayayım eğer isterse :? merak ettim. ilaç veriyorlarmış hatta kanallar açılabiliyormuş yanlış bilmiyorsam.

Günaydın kızlaarr

Rahim filmi ben de çektirdim ama korkulacak hiç bişey yokmuş.Çok panik yapmıştım,doktor yapmış bitmiş kalkabilirsin dedi ben de "bitti mi?" demişim

Ama şunu söyledi tüplerinde problem olmadığı için acı hissetmedin,eğer sıkıntı olsaydı acı olabilirdi dedi

Siz yine de korkmayın ve kendinizi kasmayın.Ben yattım ve dua etmeye başladım.Bi de baktım ki bitmiş gitmiş,hepsi bu...

Kızlar bi sorum olcak size.İğneli epilasyon yaptırıyorum.Bebek için de çalışmalar devam etmekte.Şuan hamile kalma şansımın yüksek olduğu tarihler içindeyiz. Onun için epilasyona gitsem bi zararı olur mu acaba diye düşünüyorum.Ya bebeğim tam tutunmaya çalışırken ben şu istenmeyen tüyler yüzünden onu kaybedersem diye üzülüyorum.

Sizce bi sıkıntı olur mu?Yardımcı olacak birileri var mı?

Bebek hayalleri kurarken derdimki..KPSS'ye hamile olarak girecem ve bebeğimizn şansına eminim kazanacam..Sonuç olarak ne bebeğim var nede sınavım güzel geçti

bat 1 ekim millet

Ben dayanamadım BAT'ı hespladım 13 Ekim...

Erginsena eklermisin benide
ekliyorum kızlar
Allaa allaa ona neymiş ister 2 yaparsın ister 3 istersen 13 hayret bişe kızdım bak şimdii
bozma cnm sen moralini hep dengesizlere rastlamışsın
aynen öyle oldu cnm hayırlısı bakalım Rabbimize sıqınıyorum...
16 Ekim de benden gelsin...
canım bu ay batlarımız aynı hadi bakalım hayırlısı olsun :13:
kızlar kargoyla sonunda 26 lı ovilasyon testlerım geldıiiiiiiiii hadı hayırlısıı reglı bıter bıtmez2gun sonra baslıyıcam kullanmaya kaçırmamak ıcın...
bende pazartesi sipariş vericem cnm...
kızlarrr topik hayırlı olsun ben kırmızı kartı yedim geldim.yeni bat tarihim 19 ekim ekler misiniz?
amin cnm hepimzie hayırlı bebişler getirir inşallah...
tatlım bu ay beraberiz hadi bakalım ekimde çiçek acsın artık umutlar
bende varımm
cnm bende istanbuldayın nerde çektireceksin doktor bendende film istedi :26::26:
günaydınnnnn
ben aranıza yeni katıldım benide eklermisin bat 18 ekim hepimize uğurlu gelsin bu topik inşallah ekimm ayı hamişlerii oluruz inşallah
inşallah cnm hoşgeldin
Merhaba güzel anne adayları... :)

Bende katıldım, 17 ekim günü umarım hastalanmam :))))
hoşgeldin cnm ekliyorum
benimde 7 ekimde benide ekleyebilirmisiniz
ekliyorum cnm
Bebek hayalleri kurarken derdimki..KPSS'ye hamile olarak girecem ve bebeğimizn şansına eminim kazanacam..Sonuç olarak ne bebeğim var nede sınavım güzel geçti

herşeyde bir hayır vardır canım hayırlısı olsun ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…