Bende oyle dusundum canim, onlar bize gelsinler, ama biz artik gelemeyiz dedigimde kizarlar belki diye dusundumyürüse de eli hep ağzında olacak. Onlara devamlı gitmek zorunda mısınız? Ara ara onlar gelsin, köpeğin başına her drefasında değiştirerek biri dursun. Tüylerden kaçıramazsın çocuğu illa ki bi yerden bulur kapar
Canim egiztimi olmadigi icin ben tedirginim, onlar kopegi icerde tutuyorlar, oglum o yerlere dokunup ellerini agzina sokmasini istemiyorum,Yeğenim köpeğin olduğu evde doğdu şu an 12 yaşında, hiçbir problemi yok, evde kedim var ilerde bebeğim olursa o da kedili evde büyüyecek inşallah yani ne sorun olabilir ki
Evlendigimden beri köpeklerim var 14 yıllık evliyim.Onlar sizlere göre köpek olabilir ama bizim gibilere göre evlattır.1 yaşına kadar çiş eğitimi tam olarak oturamaz.Daha çok kucukmus.Gecen dayımlar gelecekti izmir den antalya ya anneme benim evlatlarını bilerek gelsinler onlar için balkona yada odaya kapatamam dedim vazgeçtiler.Kusura bakmayın alınmayında ama siz oğlunuzu dışarıda mı bakıyorsunuz da evin içinde diyorsunuz o can için. Küçük kızım ponçigimle doğdu büyüdü 4 yaşında şu an.4 senede hastalandigi 1 elin parmağını geçmez.Ayrica köpeklerden insanlara geçen hiçbir bulaşıcı hastalık mikrop bulunmamaktadır istediğiniz doktora veterinere sorabilirsiniz ama bizlerden onlara karşı çok kötülük varCanim egiztimi olmadigi icin ben tedirginim, onlar kopegi icerde tutuyorlar, oglum o yerlere dokunup ellerini agzina sokmasini istemiyorum,
Evlendigimden beri köpeklerim var 14 yıllık evliyim.Onlar sizlere göre köpek olabilir ama bizim gibilere göre evlattır.1 yaşına kadar çiş eğitimi tam olarak oturamaz.Daha çok kucukmus.Gecen dayımlar gelecekti izmir den antalya ya anneme benim evlatlarını bilerek gelsinler onlar için balkona yada odaya kapatamam dedim vazgeçtiler.Kusura bakmayın alınmayında ama siz oğlunuzu dışarıda mı bakıyorsunuz da evin içinde diyorsunuz o can için. Küçük kızım ponçigimle doğdu büyüdü 4 yaşında şu an.4 senede hastalandigi 1 elin parmağını geçmez.Ayrica köpeklerden insanlara geçen hiçbir bulaşıcı hastalık mikrop bulunmamaktadır istediğiniz doktora veterinere sorabilirsiniz ama bizlerden onlara karşı çok kötülük varBenim annemde kayinvalidemde evde hoşlanmıyor fakat kararıma saygı gösterip evime geliyorlar.Sizinki gibi bir cümle duysam kirılırım çünkü onlar benim evladım. Sizde istemiyorsanız gitmek zorunda değilsiniz.
İçeride tutmaları çok normal ama o da artık evin bireyi, normal zamanlarda evleri temiz ise tedirgin olacak bir durum yok, şimdi daha çok dikkat ederler, kaldı ki aşıları yapılmışsa hiç korkacak bir şey yok. Evimde kedim var ama gayet evim tertemiz, tüylerinin temizliğine dikkat ediyorum, düzenli evi süpürüyorum çünkü. Bırakın çocuğunuz da tanışsın köpekle, inanın onun için çok daha güzel olacak.Canim egiztimi olmadigi icin ben tedirginim, onlar kopegi icerde tutuyorlar, oglum o yerlere dokunup ellerini agzina sokmasini istemiyorum,
bu arada konu sahıbı sızınde evladınız cıs egıtımıne baslayacak heryere çişini ve hatta kakasını yapacak ustune basacak belkıbelkı uykuda yapacak sacına kadar bulasacak ne yapmayı dusunuyorsunuz bu konuda
Çocuğunuz illa yerlerde sürünmek zorunda değil sanırım.Siz çocuğunuzu kucağınıza alırsanız yada koltukta oturtursaniz bir sorun olacağını sanmıyorum.İnanin kedi köpekten çok daha pis ortamlara girip çıkıyoruz.En basit örnekle bindiğimiz otubuslerde arabalarda oturduğumuz, tuttuğumuz yerlerden ne tür mikroplari kiyafetimize elimize bulastiriyoruz bir düşünün.Bir taşıma aracıyla geldiğimiz bir yerde ustumuzu degistirmedigimize göre ,düşünün çocuğunuzu hangi mikroplu yerlere koltuklara koyuyorsunuz..Demem o ki kediyle kopekle buyuyen çocuklara bakın hepsi daha az hastalaniyorlar.Cunku bağışıklık sistemleri gelişiyor.Yabancilara bakın hepsinin evinde kedi köpek var.Hicte ayyy kediden cigerinde kist olmuş köpekten kuduz bulaşmış diye duymuyoruz haberlerde vs. (Ev kedisi köpeğini kastediyorum yalnız)Ama bizim ülkemize has kulaktan dolma hikayeler çok dolanıyor bu konularda.Canim egiztimi olmadigi icin ben tedirginim, onlar kopegi icerde tutuyorlar, oglum o yerlere dokunup ellerini agzina sokmasini istemiyorum,
ya yazıkÖğrenene kadar balkonda tutacak sanırım.
herkes tutturmus kedı köpek kisti dıyeÇocuğunuz illa yerlerde sürünmek zorunda değil sanırım.Siz çocuğunuzu kucağınıza alırsanız yada koltukta oturtursaniz bir sorun olacağını sanmıyorum.İnanin kedi köpekten çok daha pis ortamlara girip çıkıyoruz.En basit örnekle bindiğimiz otubuslerde arabalarda oturduğumuz, tuttuğumuz yerlerden ne tür mikroplari kiyafetimize elimize bulastiriyoruz bir düşünün.Bir taşıma aracıyla geldiğimiz bir yerde ustumuzu degistirmedigimize göre ,düşünün çocuğunuzu hangi mikroplu yerlere koltuklara koyuyorsunuz..Demem o ki kediyle kopekle buyuyen çocuklara bakın hepsi daha az hastalaniyorlar.Cunku bağışıklık sistemleri gelişiyor.Yabancilara bakın hepsinin evinde kedi köpek var.Hicte ayyy kediden cigerinde kist olmuş köpekten kuduz bulaşmış diye duymuyoruz haberlerde vs. (Ev kedisi köpeğini kastediyorum yalnız)Ama bizim ülkemize has kulaktan dolma hikayeler çok dolanıyor bu konularda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?