• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ve kv

Hay maşallah size
Elbette ki müsaade etmez canım.
Ben sadece yıllar önce kendi kulağımla dinlediğim yeni gelinin yaşadığı zorlukların üzerinden yola çıkarak biraz mübalağ ettim sadece :KK66:
Yani lafı "ne insanlar var acaba siz kv onlardan birimi" demeye getirdim.
Benim kızım 19 yaşında Oğlum da 25 günlük :) Arada ki yaş farkı uçurum. Kızım Üniversiteye başladı 15 gün sonra doğum yaptım. İnan herşey zamanın da ve yaşında güzel canım.Şu anda ileri derece de lohusalık semdromu yaşıyorum psikolojim resmen alt üst oldu.30 yaşından önce doğurmaya bak canı veren Allah rızkını da verir elbet. Yeter ki evlatların sağlıklı olsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
Gerçekten kutluyorum Rabbim bağışlasın yavrusuzu size allah razı olsun aynen canım veren rızkı veren Allah tir

Eşimde arada kaldı derken? Eşinizin arada kalacağı bir durum yok.
Ayrıca kv'ne ne oluyor. Onu 9 ay karnında taşıyacak olan, doğum sancısını çekecek olan ve doğduktan sonra bakacak olan sensin.
Kv veya başka birini böyle konularda konuşturmayın. Bu konu eşinizin ve sizin karar vereceğiniz bir konu

Merhaba hanımlar ilk konum ben önceki sene doğum yaptım şuan 15 aylık kızım var sorunum şu ikinci çocuk için üç yaş aralığı düşünüyorum kv karşı çıkıyor tabi 6 yaş olsun diyor karışıyor yani eşimde arada kaldı benim düşüncem iki çocuk 30 yaşımdan önce yapmak nasipse tabi ama sürekli yapmayın diyor anlatıyorum anlamıyor karışması normal mi belki oğlunu düşünüyor geçim için ama beni düşünmüyor ilk çocukla hem okul hem bebek nasıl olacak bilmiyorum sorum şu dinleyip 6 yaşımı bekleyeyim yoksa 3 yaş ideal mi
Okul ile bebek çok zor oluyor benimkilerin arası da 6.5 yaş.

İdeal yaş aralığı her aileye göre farklıdır ve buna yanlızca karıkoca karar verir kvye neymiş şok oldum,

ne olur yatak odanıza bebeğinize vereceğiniz süte kadar kimseyi hayatınızın ortasına sokmayın:duduk:

Merhaba hanımlar ilk konum ben önceki sene doğum yaptım şuan 15 aylık kızım var sorunum şu ikinci çocuk için üç yaş aralığı düşünüyorum kv karşı çıkıyor tabi 6 yaş olsun diyor karışıyor yani eşimde arada kaldı benim düşüncem iki çocuk 30 yaşımdan önce yapmak nasipse tabi ama sürekli yapmayın diyor anlatıyorum anlamıyor karışması normal mi belki oğlunu düşünüyor geçim için ama beni düşünmüyor ilk çocukla hem okul hem bebek nasıl olacak bilmiyorum sorum şu dinleyip 6 yaşımı bekleyeyim yoksa 3 yaş ideal mi
ee çocuk yaparken de kv mi sorulur

Buyuk kizim 2010 dogumlu ve diger kizim 2013 ve ikiside mayis ayinda dogdular. Aralarinda tam 3 yaş var.. Bence kendi dusuncen daha iyi.. Yazdigin gibi 6 yaşinda okula basliyor.. Ben kizima ders yaptirken, diger kizim kendi halinle oynuyor veya bende ders yapacam diye,kendi boyama defterini kalemlerini cikariyor :KK48:.. Bide ana okulunada yolarsin.. Digerinede bakmasida kolay olur..

Hanımlar ben daha dikkatli olurum bu konularda sorsalarda diyeceğim nasip diye haklısınız ben hiç bir şekilde düşüncemi dememem lazım di yatak odama karışamaz hiç kimse hemde sütümden çok cook baskı yaptı gerçekten eşimle aram açıldı onuda etkiledi çünkü bu durum mecbur kaldım

Buyuk kizim 2010 dogumlu ve diger kizim 2013 ve ikiside mayis ayinda dogdular. Aralarinda tam 3 yaş var.. Bence kendi dusuncen daha iyi.. Yazdigin gibi 6 yaşinda okula basliyor.. Ben kizima ders yaptirken, diger kizim kendi halinle oynuyor veya bende ders yapacam diye,kendi boyama defterini kalemlerini cikariyor :KK48:.. Bide ana okulunada yolarsin.. Digerinede bakmasida kolay olur..
Çok güzel kuzucuklar Rabbim bagislasin

İfade edemedim kendimi kv den çok yüksek meblağ alıyoruz ki arada en fazla aldığımız 300 lirayı geçmez geçiriyoruz arada bu oluyor
Kv de sanırım geçirdiğinizi düşündü.

:)

Şaka bi yana bence biraz bekleyin iki çocuk kolay degil yıpratıcı bi süreç en azından 4 yas olsun.

Kadın haklı yani belli ki maddi manevi desteği var söz hakkı bulmuş kendinde.

Kv de sanırım geçirdiğinizi düşündü.

:)

Şaka bi yana bence biraz bekleyin iki çocuk kolay degil yıpratıcı bi süreç en azından 4 yas olsun.

Kadın haklı yani belli ki maddi manevi desteği var söz hakkı bulmuş kendinde.
Manevi desteği yok

Hanımlar ben daha dikkatli olurum bu konularda sorsalarda diyeceğim nasip diye haklısınız ben hiç bir şekilde düşüncemi dememem lazım di yatak odama karışamaz hiç kimse hemde sütümden çok cook baskı yaptı gerçekten eşimle aram açıldı onuda etkiledi çünkü bu durum mecbur kaldım
ama eşinni de kv nin de yaptığı affedilir birşey değil ne yazık ki.
büyük vebaldir.
peki aynı şeyleri yeniden yaşatmasından korkmuyormusun?
çok acayip bir kv n var.
sütün varken sütten kesmiş bebeğini.
eşin de bir o kadar suçlu.
tamam mevzu bu değildi uzatmak istemiyorum ama sonuçta bunu yapan da çocuk doğurma diyen de aynı kv.
böyle herşeye karışır mı bu kadın başka?

Ge

Çektin benimde sıkıntım bu işte maddi olanak sağlanırda manevi olanaklar daha onemli
Her bebek kendi rızkıyla gelirmiş. Çok masraflı olacaginı düşünmüyorum çünkü ilk bebekte çok masraf yapıliyor hersey sıfırdan alınıyor. Ama ikinci o kadar degil. Benim kızım ablasindan kalan tulumları zıbınları giyiyor. Bizde öyle büyümedikmi ;)

ama eşinni de kv nin de yaptığı affedilir birşey değil ne yazık ki.
büyük vebaldir.
peki aynı şeyleri yeniden yaşatmasından korkmuyormusun?
çok acayip bir kv n var.
sütün varken sütten kesmiş bebeğini.
eşin de bir o kadar suçlu.
tamam mevzu bu değildi uzatmak istemiyorum ama sonuçta bunu yapan da çocuk doğurma diyen de aynı kv.
böyle herşeye karışır mı bu kadın başka?
Canım eşimde baskıdan dayanamadı annecim değil çok şükür zaten eşimle ikimiz konuştuk kv ile bir daha çocuk olursa hiç bir şekilde sütüme karışmayacaksın dedik bize dedi sanki sütun bi işe yarıyor eşimde öyle deme sakın onuda veren Allah sen kulun yaptığını daha mı iyi diyorsun dedi günah dedi karışma dedi bakalım daha bişey diyemedi inanın şu mamaya dokuz on ayda devasa paralar yatırdık yarısını biz verdik tabi

Ay
Her bebek kendi rızkıyla gelirmiş. Çok masraflı olacaginı düşünmüyorum çünkü ilk bebekte çok masraf yapıliyor hersey sıfırdan alınıyor. Ama ikinci o kadar degil. Benim kızım ablasindan kalan tulumları zıbınları giyiyor. Bizde öyle büyümedikmi :KK66:
Aynen benim iki abim var ben erkek kıyafetiyle büyüdüm neredeyse :eek:

Pardonda kvnin işi gücü yok sizin şeyinizin derdine mi düşmüş... İzin vermeyin bu kadar hayatınıza karışmasına.

Mu
Pardonda kvnin işi gücü yok sizin şeyinizin derdine mi düşmüş... İzin vermeyin bu kadar hayatınıza karışmasına.[/QUOTçok sık görüşmüyorum ben sadece muhabbet ortam vs olduğunda akraba soruyor bende fikrimi söylüyorum kv burdan müdahil oluyor yoksa karşıma alıp anne ben şu zamn çocuk yapacağım demiyorum dememde

Back
X