- 15 Nisan 2017
- 3.507
- 9.097
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
annem cok kibirli bir insandir insanlara yardimci olmayi pek sevmez yardim isteyince zoruna gider kendini kullanilmis hisseder tasima konusuda sartlar oyle gerektirdiAllah yardım etsin her bebeğin ayrı huyu var bizler gibi kısa sürede daha iyi olur umarım ama şey anlamadım.
Anneniz neyin gururun yapıyor ve neden 2 ayda 2 kere tasındınız
Annenizin gurur yapma sebebi ne anlayamadım??
Ev isi ve yemek konusunda aksaklik gostersem bu sefer esim laf sokusturuyor onun dirdirini cekmek bana daha zor geliyor.İlk olarak bebeğiniz bunları sizi sinirlendirmek ya da üzmek için yapmıyor bunu unutmayın. Sizin stresiniz tahammülsüzlüğünüz bebeğinize de geçiyor. Siz bu durumdayken bebeğin sakinleşmesini beklemeyin. Düşünsenize evde sürekli diken üstünde oturan biri olsa siz rahat olabilir miydiniz? Bebeğiniz büyüyene kadar misafir ağırlamayın.
Ev işini yemeği aklınızdan çıkarın. Denemek için sadece 1 gün tüm vaktinizi bebeğinize ayırın onunla oyunlar oynayın ondan başka hiçbir şey düşünmeyin ve bebeğinizdeki değişimi izleyin.
Kendisi yapsın o zamanEv isi ve yemek konusunda aksaklik gostersem bu sefer esim laf sokusturuyor onun dirdirini cekmek bana daha zor geliyor.
Cok tesekkur ederim onerileriniz icin demeyecegim mutlakaUyutmaya odaklanmak yerine onu yorun
Mama sandalyesinde oturmasın bırakın emeklesin yuvarlansın enerji atsın sonrasında uyuması daha kolay olur
Sallayarak mı uyutuyorsunuz bilmiyorum ama onu uyuturken pışpış derken sizde gözlerinizi kapatın
Papatya çayı (ama kuru papatya paket değil) ya da rezene çayı için 3-4 kaşık da ona verin rahatlatır. Odayı sıcak tutup duş aldırın sarın battaniyesine mayışır daha kolay uyur
Hayatta elini surmez. Cocuk konusunda yardim istedigimde bile surat asar bazen.Kendisi yapsın o zaman
Aaaa surat aşmasına gerek yok. Akşam eve geldiğinde siz mutfaktayken eşiniz çocuğa bakmıyor mu? Çocuk büyümüş zaten babasıyla oyun oynamak ister. İşleri geceye bırakın biraz gündüz yapamadım diyin.Hayatta elini surmez. Cocuk konusunda yardim istedigimde bile surat asar bazen.
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin o çocuğu tek başınıza yapmadınız. Yardım etmek zorunda. Bebeğiyle vakit geçirmek zorunda. Keşke böyle adamları baba yapmasanızHayatta elini surmez. Cocuk konusunda yardim istedigimde bile surat asar bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?