- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Merhaba hanimlar canim cok sıkkın bana yol gostermenize ihtiyacim var. Sabrim tahammulum kalmadi artik. Bebegim 13 aylik ve dogdugundan beri cok zor bir bebek. Sabirla duzelir diye bekledim ama yok herseyiyle beni ve sabrimi cok zorluyor. Kendi basina durmasi cok nadir hep mizmiz halinde hep aglamakli. Gece sık sık uyanir gece birden once uyumaz. Gun icerisinde onu oyalamanin tek yolu mama sandalyesine oturtup eline kemirebilegecegi birseyler vermek ondada 10 agliyor bir duruyor. Uykumu alamiyorum kendime hic bir sekilde vakit ayiramiyorum cok asabilestim ve bazen elimde olmadan cok bagiriyorum bebegimebiraz once yine uyutmaya calistim uykusu geldigi halde yatmadi gecedende uykusuzdum bagirdim yine ustune once onunla oynuyorum zannetti gulucukler atti sonra ciddi oldugumu anlayinca hickira hickira agladi vicdan azabindan kahroluyorum su an. Cok zor donemler atlattim iki ay icinde iki kez ev tasidim yataga girene kadar bes dakika oturmak haram bana bir misafirim oldugunda atlatana kadar akla karayi seciyorum destekcimde yok . Annem arabayla 5/10 dakika uzaklikta gururundan gelipte su cocugun yaninda biraz durayimda islerini halletsin demez. Oda,yetmiyormus gibi gelince sura niye soyle bura niye boyle cok tembelsin hic bana cekmemissin der havasini atar gider. Bazen nefret ediyorum ondan. Biraz uzun oldu kusura bakmayin bebegimin biraz sakinlesmesi icin uyku duzeninin oturmasi icin ne yapabilirim en onemliside kendimi tukenmis hissediyorum hem fiziksel hem ruhsal olarak bebegime karsi hic sabrim yok bazen cok sert davraniyorum bunun bir aliskanlik haline gelmesinden cok korkuyorum. Cok coktum zayifladim her goren bu ne hal diyor kendimi nasil toparlayabilirim bir akil lutfen
Nasıl saçınızı bile tarayamıyorsunuz ben anlamıyorum ki! Eşlerini neden destek değil size? Benim bebeğim 7 aylık ve eşim bakar ben kendi ihtiyacımı karşılarım. Alır dışarı götürür bir kaç saat ben kafa dinlerim ya da uyurum. Neden saçlarınızı dahi tarayamayacak kadar büyük fedakarlıkları hep kadınlar gösteriyor?Sevgili arkadaşım ; hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz benimde kızım var 10 aylık hem çalışıp hem ona yetmeye çalışıyorum.inanir misin geçen yıl 23ocak ta doğdu bebeğim saçımı 3-5 kez bile tarayamadim.tuvalete bile rahat giremedim.daha nelerden mahrumum sayabilsem size fakat kızım bana bı gülüyor bana yetiyor.
Problemleri problem etmezseniz problem diye bişey olmaz.cocugunuzun güzel anlarını getirin aklınıza ona kızınca birgün onunla gurur duyacağınızi unutmayın.onu evcilleştirmeye çalışmayın enerjisini boşaltmasina yardımcı olun.siz sakin olun ki bebek sakın olsun.
Bebeğe sakinleştirici vermek gibi bir şey.yoo değil. kadın uyutamıyom demiş. deliksiz uyur çocuk. ailem bana yapmamıs ama yapanlar var afyonda
eşim de yapıyor fakat yine de bu haldeyiz çocuğum olmadan önce bence sizin dediğiniz gibi yapmayı planlıyordum mesela 1saat duşta kalmayı fakat fakat çok ağlayan bı bebekti.simdilerde ise isden gelip onunla sadece oyun oynuyoruz.Nasıl saçınızı bile tarayamıyorsunuz ben anlamıyorum ki! Eşlerini neden destek değil size? Benim bebeğim 7 aylık ve eşim bakar ben kendi ihtiyacımı karşılarım. Alır dışarı götürür bir kaç saat ben kafa dinlerim ya da uyurum. Neden saçlarınızı dahi tarayamayacak kadar büyük fedakarlıkları hep kadınlar gösteriyor?
Keyfimden 1 saat duştan çıkmam, eşim bakmak zorunda! O bebeği sadece ben yapmadım. Benim de insanca yaşamaya, uyumaya, dinlenmeye ihtiyacım var. Doğrusu tuhaf geliyor böyle şeyleri okuyunca.
Erkeklere bu kadar yüz vermeyin. Bırakın babalık görevlerini de yapsınlar bir zahmet!
Alerjiyi önlemek için ne yaptınız? Sperme alerjiniz olduğunu nasıl anladınız?gebe kalmak için bu alerji yi nasıl atlattınızHayir. Korunmasiz iliski sonrasi , genital bölgede yanma, kaşıntı ve şişlik
19 yıllık evliyim hala var . Alerjiyi atlatmadım . İlk oğluma plansız hamile kaldım . İkinciyi bir kez denedik .ama kaşıntıdan yanmadan duramadım . Duş aldım .İçimi yıkadım bin bir zahmet .Yine de kalmışımAlerjiyi önlemek için ne yaptınız? Sperme alerjiniz olduğunu nasıl anladınız?gebe kalmak için bu alerji yi nasıl atlattınız
Bende alerjim olduğunu düşünüyorum19 yıllık evliyim hala var . Alerjiyi atlatmadım . İlk oğluma plansız hamile kaldım . İkinciyi bir kez denedik .ama kaşıntıdan yanmadan duramadım . Duş aldım .İçimi yıkadım bin bir zahmet .Yine de kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?