Bebek ve tahammul

Sanirim bende tam orda hataya dusuyorum. Herseye yetismeye calisiyorum ama can bu nereye kadar dayanacak iste. Aman kimsenin agzina laf vermeyeyim diye kendime ve yavruma eziyet ediyorum

esim bir bakar ikincisinde tavir yapar rahatina cok duskundur o konudada cok dertliyim malesef

Kendinizi bu kadar ezdirmeyin o çocuğu tek başınıza yapmadınız. Yardım etmek zorunda. Bebeğiyle vakit geçirmek zorunda. Keşke böyle adamları baba yapmasanız
Biz memleketimize geldikten hemen sonra hamile kaldim ben daha once gurbetteyken cok anlayisli bir insandi burda iki cahil cuhelanin lafina bakip karakter olarak 180 derece degistirdi kendisini.

Çok zorr.. kendimi çok sabırlı bir insan olarak nitelendirirken çocuktan sonra ne kadar tahammülsüz olduğumu gördüm. sırf bu yüzden 2. çocuk isteğimi çöpe attım. çocuk büyütmek gerçekten sabır işi. rabbim hepimize bol sabır versin. ama yapacak bir şey yok bi şekilde büyüyecekler.
Bende çok bağırır sonrasında vicdan azabından ağlardım. Bazen bağırmadığım halde yıpranmışlıktan ağlardım. şimdi doktora gittim ufak çaplı bi sakinleştirici verdi işe yaradı çok şükür. artık bağırmıyorum ve kendimi daha rahat hissediyorum, ama konuda tabi ki eşin desteği çok önemli

esim bir bakar ikincisinde tavir yapar rahatina cok duskundur o konudada cok dertliyim malesef
Mesela şu an kahvaltıyla oturuyoruz eşimle (bugün çalışmıyor) aç mısın dedim biraz acıktım dedi eline kuruyemiş verdim. Pazar’a yollayacağım birazdan. Sabah ekmek almaya yolladım çocuğu da aldı o arada ben kahvaltı hazırladım. Dün gece ders çalışıyordum bulaşık makinasını yerleştirmiş çamaşırları asmış. Şükür benimkine ben destekçim yok demeyeyim o zaman:) Size sabır diliyorum ama bu devran böyle geçmez.
Haftasonu çocuğu parka götürsün. Siz o arada genel temizliğinizi yapın. Günlük temizlik dışında haftaiçi hiçbirşey yapmayın. Haftasonu yemeği bol yapıp dondurucuya atın.

Valla beynini patlatırım. Bence siz eşinizin sinirini küçücük bebekten çıkarıyorsunuz. Bu bağrış çağrışı eşinize yapsaydınız adam olurdu belki. Küçücük bebek anlamaz çünkü.
Kendi babası bakmıyor surat asıyor anneanne niye baksın?

Aynı benim kızımı anlatmışsın 13 aylık ve yoruldum bunaldım gece en az 7 kez kalkar doğdundan beri.doğdunda sarılıktı sarılık bebek uyur dimi hiç uyumadı ya hiç hep bi mız mız annemle babamı hemen hemen hergün görüyo ama istemiyo kimseyi ya hep bende durcak sırtım ağrıyo el parmaklarım bile zonkluyo yediğim yemekten tat bile alamıyorum soğuk biyere de çıkamıyorum.ve okula giden 6 yaşında oğlum var ona yetişmeye çalışıyorum.banyo yapmak benim için muhteşem bi bakım böyle kahvemi alıp tw izleyip keyif yapmak istiyıorum.

Hayatta elini surmez. Cocuk konusunda yardim istedigimde bile surat asar bazen.
Bırakın surat assin,bırakın dırdır etsin çok mu önemli ? O sizi önemsiyor mu ? Niye bu kadar mukemmel eş olma çabası ?

Önce kendiniz,sonra bebeğiniz,sonra ev işleri,olduğu kadar...Beğenmiyorsa kendi yapsın,temizlikçi tutsun v.s.
Yemek te yapamadiysaniz kahvaltı çıkarın,dışardan söyleyin,yumurta kırın v.s.

O surat asiyorsa siz iki katı asin,dirdir ediyorsa iki katı edin.

Kesinlikle haklısınız , bebeğinize patlayacaginiza eşinize patlayın.

Bebeği rahatsız edecek uykusuz bırakabilecek durumlar olabilir. Alerji, diş, hastalık gibi. Bunları araştırdınız mı? Özellikle alerji uykuyu çok etkiler.

Bir an okurken gülümsedim, kendimi gördüm. Oğlum aynen böyle bir bebekti ve ben 2.3 çocuğu olanları gerçekten alkışlıyordum. Nasıl yorulmuyorlar, nasıl kendilerine vakit ayırmamaktan rahatsız olmuyorlar diye? ne sabır ne tahammül kalmıyor bir noktadan sonra asla durmuyordu.

Hiç bilmem rahat tv izlediğimi, yemek yediğimizi, erken uyuduğunu belirli döngüler de uyandığınıı 15 aylıkken bile, büyümeye bağlı olarak değişti şuan daha iyi çok şükür. Tek değişmeyen hala geç yatıyor, uykuya ayakta teslim olana kadar direniyor. İlgisi var mı bilmiyorum ama alerjik astım teşhisi kondu geçen gün, ay da 1 kez mutlaka hastalanan bir bebekti bu arada.

Konunuzun tamamını okuyamadım kusura bakmayın. Bir kısmından sonra gerek görmedim okumaya. Ama lütfen siz benim konumu okuyun. Neden okumadığımı anlayacaksınız

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...mi-kaybettim-7-11-2018.1098562/#post-57932456

Esinizin tavri cok kotu sonucta cocugun babasina da ihtiyaci var oglum suan 25 aylik acemiligimin hepsini yavrum cekti o kadar pismanimki ben yaptim siz yapmayin hep ilgili bi anne oldum ama bazen cok fena kiziyordum dayanamiyordum o kadar pismanimki ben nasil boyle davranabildim diye kendi kendimi yiyorum bende tek basima buyuttum sadece esim bana cok destek oldu mesela haftanin bir gunu o cocuga bakardi bazen disari cikarirdi ben evi temizlerdim yemek yapacagim saatte de o ilgilenir oynatir bende yemegimizi yaparim esim ilgilenmeseydi ne yapardim hic bilmiyorum

Isi gucu birakin sadece onunla oturun gezin evin icinde emekleyin yuruyun ve surekli sevin sarilin.cocuklar da skliyor.bize ihtiyac duyuyorlar.bu sekilde hircinlasir.sizi de anliyorum kendinizi suclu hissetmeyin.tasinma isi son bulduysa yerlesmesi de sonraya kalsin.annenizin de yaptigi cok ayip.yaslandiginda sizden destekbeklemesin.

Mutlaka ilgisi vardır. Alerjik bebekler genelde sürekli rahatsız hissettikleri için uyku düzenleri de bozuluyor.

Huysuz bebek zordur bilirim . Benim ilk oğlum çok zor bir bebekti ve çalışıyordum .Sabaha kadar uyumazdı .Zombi gibi gezerdim . 41 kiloya düşmüştüm . Şu an 56 yım düşün halimi
Korkutmayayım ama 5 yıl sürdü bu durum .
Anne demiştim bir daha çocuk dersem beni sopayla döv :)
Geçecek sabır sabır....
Yardımcın olmaması kötü olmuş .Maddi sıkıntı yoksa işler için sürekli birini tutsanız en azından 1 yıl kadar

Emin olun cok bagiris cagiris oldu bu konuda aramizda. Guzellikle anlattim olmadi bagirarak anlattim daha beter oldu. Yildim artik bu yuzden beklentilerimi sifirladim ne hali varsa gorsun. Allaha havale ettim.

Basınız sağolsun çok çok üzücü bir durum. Allahım sabırlar versin size ve eşinize.
Ama konu sahibi de zaten pişmanlığını dile getiriyor, okumadığınız icin görmemişsinizdir o da çok üzülmüş sonra. siz de onu anlamaya çalışın sonuçta ne kadar zor bir bebek, ya da bebis zor olunca hayat nasıl geçiyor bilemiyoruz basa gelmeden.
Konu sahibi, öncelikle bu çocuğa beraber bakmanız gerektiğine senin inanman lazim. Öyle bir dünya yok, essek gibi yardım edecek. Senin yerinde olsam bu akşam yemek yapmayarak ise başlardım. Bebisin icin vicdan azabı çekeceğine ütüsüz gömlekle gerekirse aç gitsin ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…