Merhabalar...
Bende bebek kararına bi evet deyip sonra acaba erkenmi düşüncesiyle tekrar erteliyorum.
Yaşım 26 ve 19 aylık evliyim.Mayıs haziran gibi hamile kalmak düşüncesindeyim(Allah nasip eylerse) vede fikrim değişmezse..
Bu aralarda adetlerim çok sorunlu.Bu ay adetin 3.günü hormon testi yaptıracağım.Umarım bir sorun çıkmaz.
selam arkadaşlar. bende yeni sayılırım kk da pek arkadasım yok bu yüzden yeni üyelerle beraber bu topıcte dertleşmek konuşmak vs. için topıc açmaya karar verdim umarım güzel şeyler olur. bu arada kendi durumumdan bahsetmek istiyorum birkaç yerde yazdım ama pek cevap alabildiğim söylenemez
2 ay korunmadım ancak gebelik oluşmadı daha sonra ortaya bi okul durumu çıktı toplamda 3 dönemlik. bizde gebelik çalışmalarını eylüle erteledik ancak bu aralarda kafam karışmaya başladı acaba diyorum korunmayı bıraksammı çünkü etrafta 6,7 ayda anca gebe kalanlarda var yada hemen olsa bile okulu dondurma durumu sözkonusu ama o zamanda sonrasında uğraşmak zor gelebilir. ama gebeliğide çok istiyorum bi taraftanda ne yapsam bilemiyorum fikirlerinize ihtiyacım varrr :44::44::44:
yaa bende istiyorum ama bir türlü cesaret edip korunmayı bırakamıyorum... bana biraz cesarettt verin kızlar...
allh herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.bisi sorucam.regliden hemen sonra hamile kalma riski nedir.
mrb,
bende yeniyim kk da :)) senin durumuna kendi fikrimi belirtmek istedim.. bence sen önce okulunu aradan cikar bebek Allah nasip ederse her zaman olur.. okul durumlari malesef her zaman öyle olmuyor bebege kiyasla üstelik anne olduktan sonra tekrar okulla ugrasmak cok daha yorucu olabilir senin icin.. bence hic gerek yok strese girmene.. Allah hakkinda hayirlisi neyse onu nasip etsin ama en dogrusu bence okuldan sonra.. :))
slm _alya bu linkten devam edelim inş bundan sonra
bende 5 aydır bebek istiyrm 14 ay oldu evleneli
evet tatlım burdan devam edelimde bağlantımda problem var çok geç görüyorum mesajları bilgin olsunnn
ok. alya sen ne kadar zamandır evlisin
ben 2 ay korunmadım ocak şubat olmadı kısmet. martta kum döktüm okul girdi falan filan o ara korundum ama bu ay yine bıraktım bu üçüncü ayım diyebilirim. 4 aylık evliyim bende yalnız bakarmısın görgüsüzlüğüme hemen bebek yapmaya kalkıyorum :)) ay napimm çok seviyorum e bide yaş oldu 28 daha ne beklim diimi
rabbim inşallah hepimize nasip eder bende çok istiyrm bebek.başta korunmakla ben hata yaptım bence en iysini yapıyosun.bende 23 yaşındaym inşallah hamiş haberleri veririz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?