bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_alya

hoşgeldin dünyama..
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
2.397
23
158
Bursa
arkadaşlar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsunn umarım hepimiz en kısa zamanlarda güzel haberlerimiz burda paylaşabiliriz

Son düzenleme:
Merhabalar...
Bende bebek kararına bi evet deyip sonra acaba erkenmi düşüncesiyle tekrar erteliyorum.

Yaşım 26 ve 19 aylık evliyim.Mayıs haziran gibi hamile kalmak düşüncesindeyim(Allah nasip eylerse) vede fikrim değişmezse..
Bu aralarda adetlerim çok sorunlu.Bu ay adetin 3.günü hormon testi yaptıracağım.Umarım bir sorun çıkmaz.

aynıyız desene dün kararım başka oluyor bugün başka bu gidişle zaten bişey yapamıcaz
inşallah hormon testlerinden bişi çıkmaz en azından yumurtlama takibi yaptırırsın ovulasyon günü takip etmekte ayrı bi sıkıntı

mrb,
bende yeniyim kk da :)) senin durumuna kendi fikrimi belirtmek istedim.. bence sen önce okulunu aradan cikar bebek Allah nasip ederse her zaman olur.. okul durumlari malesef her zaman öyle olmuyor bebege kiyasla üstelik anne olduktan sonra tekrar okulla ugrasmak cok daha yorucu olabilir senin icin.. bence hic gerek yok strese girmene.. Allah hakkinda hayirlisi neyse onu nasip etsin ama en dogrusu bence okuldan sonra.. :))

allh herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.bisi sorucam.regliden hemen sonra hamile kalma riski nedir.

yaa bende istiyorum ama bir türlü cesaret edip korunmayı bırakamıyorum... bana biraz cesarettt verin kızlar...

tatlım korunmayı bırakıpta hemen hamile kalamıyosun zaten bilemiyorum yaşın kaç ne kadarlık evlisin
bence dünyanın en güzel şeyi bir bebek allahım isteyen herkese nasip etsin. ben korunmayı bıraktım bakalım hayırlısı

allh herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.bisi sorucam.regliden hemen sonra hamile kalma riski nedir.

canım biraz geç gördüm kusura bakma ama resgl sonrası hamile kalma riski var hatta yakın bir arkadasım iki çocuğunuda regl sonrası hamile kaldı. bu yumurtlamanla alakalı. her ayda farklı zamanlarda olabiliyor

ben takip edememişim geciktim kusura bakma canım.bu arada bir formül buldum bu ay itibariyle korunmayı bıraktım hayırlısı olsun bakalım çook istiyorum ya . 10 gün önce ablam doğum yaptı öyle minik öyle güzel bir bebekki insan koklamaya doyamıyor yahu

meysanur hoşgeldin canımmm naber nasılsın ufaklık nasıllll

kızlaaarrr nerdesinizzz ay kocam gelicek şimdi yemek isticek kalkıcam bi ses verin heleeee

bende 5 aydır bebek istiyrm 14 ay oldu evleneli

ben 2 ay korunmadım ocak şubat olmadı kısmet. martta kum döktüm okul girdi falan filan o ara korundum ama bu ay yine bıraktım bu üçüncü ayım diyebilirim. 4 aylık evliyim bende yalnız bakarmısın görgüsüzlüğüme hemen bebek yapmaya kalkıyorum :)) ay napimm çok seviyorum e bide yaş oldu 28 daha ne beklim diimi

rabbim inşallah hepimize nasip eder bende çok istiyrm bebek.başta korunmakla ben hata yaptım bence en iysini yapıyosun.bende 23 yaşındaym inşallah hamiş haberleri veririz birbirimize

bende istanbuldaym buraya gelin geldim ailemden uzakta olmanın zorluğunu yaşıyorum tek olmaya alışamadım hala...evdeyim çalışmıyrm

rabbim inşallah hepimize nasip eder bende çok istiyrm bebek.başta korunmakla ben hata yaptım bence en iysini yapıyosun.bende 23 yaşındaym inşallah hamiş haberleri veririz birbirimize

aminn canım inşallah hepimiz hamiş kalırızzz
senin yaşın çok müsaitmiş daha 23 yaşındasın olur inşallahhh
beklenen adet ne zaman çalışmaların varmı
bu arada isim neydi canım birde nerde yaşıyosun
çokmu soru sordum neeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…