bende istanbuldaym buraya gelin geldim ailemden uzakta olmanın zorluğunu yaşıyorum tek olmaya alışamadım hala...evdeyim çalışmıyrm
aminn canım inşallah hepimiz hamiş kalırızzz
senin yaşın çok müsaitmiş daha 23 yaşındasın olur inşallahhh
beklenen adet ne zaman çalışmaların varmı
bu arada isim neydi canım birde nerde yaşıyosun
çokmu soru sordum neeee
aa nerelisin peki nerden geldin? bende bursaya evlendikten sonra geldim aslen kütahyalıyım ama inegölde yaşıyordum iş için. bursada hala kayboluyorum bazennnevde çok sıkılırsın canım ya kendine uğraşacak bişiler bulsan arkadasın falan varmı hiç
adetlerim malesef düzensiz 8 nisanı bekliyrm bu ay düzene girmesi için ilaç kullandım bugün bitti inşallah işe yarar istanbuldym adım ebru
sen çalışıyomusun ayşe
ne kullandın ilaç? inşallah dediğin gibi işe yarar ebrucum yumurtlamanı bilmiyosun anladığım kadarıyla ama benim düzenli adetim olmasına rağmen geçen ay dr. gittim adetime bir hafta vardı yumurtlama dönemindesin dedi ama enfeksiyon olmuştu ve ilişki yasaktı bi işe yaramadı bu bilgi ne alaka anlamadım int. hesaplayıcılara göre yumurtlamam çoktan bitmiş olması lazım . demekki bu yumurtalara belli olmuyo 1,2 ay sonra baktım olmadı ovulasyon testi alayım diyorum . bu ayda 12 nisan gibi bekliyorum bakalım ne olacak
cycl progynova diye bi ilaç 21 günlük haptı ama doğum kontrol hapı değil.ondan öncede hormon tahlili yaptırmıştım prolaktin 33 çıkmıştı normalin biraz üstündeydi dostinex kullandım sonuç iyi düşmüştü değerim 11 oldu. inşallah adet olmayızzzzzz
hayır canım ben okula devam ediyorum aslında ithalat ihracat mezunuyum kendi işimide yaptım bikaç sene ama özel sektörde çalışmak zor geldi bana çok saatin belli değil çok yoğun çalışmalar vs..
bende açık liseden lise branşımı değiştirmeye karar verdim. burda olgunlaşma enst. var milli eğt. bağlı orda tam gün okula devam ediyorum bölümüm çocuk gelişimi. bu şubatta başladım. 2 dönem okul 1 dönemde staj var. sonra istersen ücretli anasınıfı öğr. yapabiliyosun yada açık öğr. okul öncesi öğr. okuyabiliyosun.
güzel bende halkla ilişkiler okudum...açık liseden branşın değişildiğini bilmiyodum bölüm çok güzel benimde hayalimdi okul öncesi ama olmadı malasef
değerin normale dönmüş o zaman dimi canımmm
ay inşallah olmayız ama bende stres yok olmazsa mayısa haziran olana kadar inşallahhh :))))
ilk defa geçen seferimde geciktim 3 gün geçti allah allah dedim hayır ilşkide olmadı malum enfeksiyon vardı kum döktüm falan kan testi yaptırayım dedim tabi sonuç kocaman bi sıfır :))))
sinir oldum kendime takmıyorum kafaya tabiki istiyorum ama gün saymıyorum eskisi gibi yumurtlama hesaplamıyorum gün aşırı ilşki sadece
canım benim bulunduğun yerde araştır internetten bak bakalım olgunlaşma enstitüsü diye arat bide yakınlarında kız meslek lisesi varsa orada bi görüş sende benim gibi yapabilirsin üstelik sen daha 23 yaşındasın inanırmısın bizim sınıfta 34 yaşında 35 yaşında insanlar var
slm kızlaar umarım uğurlu gelir bizlere bu topik
bende bebek isteyenlerdeyim umarım mayısda düşünüyrz
kistim var tedavım bu ay bitiyooooooo
başlar çalşmaaalaarrr
bende yaklaşık 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Şu an ilk adetimi oldum ve baya ağrım var ... 6 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum zaten şu kürtaj olayından sonra o kadar kötü oldum ki bende istemiyorum artık uzun bi zaman tabi kararım değişebilir
26 yaşındayım kocaeli-gebze de yaşıyorum işimi bıraktım ve evdeyim
hepimizin hakkında hayırlısı olsun... güzel muhabbetler dileğiyle
slm kızlaar umarım uğurlu gelir bizlere bu topik
bende bebek isteyenlerdeyim umarım mayısda düşünüyrz
kistim var tedavım bu ay bitiyooooooo
başlar çalşmaaalaarrr
sağol ayşe bu dediğini araştırcam
bende yaklaşık 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Şu an ilk adetimi oldum ve baya ağrım var ... 6 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum zaten şu kürtaj olayından sonra o kadar kötü oldum ki bende istemiyorum artık uzun bi zaman tabi kararım değişebilir
26 yaşındayım kocaeli-gebze de yaşıyorum işimi bıraktım ve evdeyim
hepimizin hakkında hayırlısı olsun... güzel muhabbetler dileğiyle
canım 6 ay uzun değilmi kürtajdan sonra 3 ay yeterli diye biliyorum ben
hoşgeldin bu arada canımm isim neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?