hoşgeldin canımmm inşallah bu topic bize uğur getirir. nisan ayındamı bitiyo tedavin? hadi bakalım hayırlı olsun bu arada ne kistiymiş canım
ha bide ismin nedir yaş kaç ne kadarlık evlisin
hoşgeldin tekrar aramıza bizde zaten yeni başlıyoruzzz
a.s arkadaşım hoşgeldin allah yardımcın olsun dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun
bende 5 aydır hep test yapıyorum her seferinde bi daha bu testi yapmayacağım diyorum dayanamayıp alıyorum ve o tek çizgiyi gördüğümde moralim sıfır oluyo...strese girmeyeceğim diyorum ama bu ruh halime göre değisiyo işte
a.s emel inşalah uğurlu gelir hepimize...kistler gider hormonlarımız düzene girer morallerimiz harika olur ve inş karınlarımızda bebişlerimiz olurrrrrrrrrrr
doktorum öyle dedi ama tam olarak bilemiyorum bende ... zaten çok yıprandım canım 10 haftalıktı bi anda geldi bi anda gitti şimdi korkuyorum yine aynısı olur die
ismim ayla
hoşbulduk cnmkistim basit denildi tahliller temiz cıktı 2 ay d.k hapı kullndm
umarm gitmiştirrr:26:bende mayısta inşşş başlıcm bebişş çalşmlarınaaa
ben 27 yşndyım 2 yıl 4 aylıkta evlıyım ist. oturuyrrm
bende yaklaşık 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Şu an ilk adetimi oldum ve baya ağrım var ... 6 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum zaten şu kürtaj olayından sonra o kadar kötü oldum ki bende istemiyorum artık uzun bi zaman tabi kararım değişebilir
26 yaşındayım kocaeli-gebze de yaşıyorum işimi bıraktım ve evdeyim
hepimizin hakkında hayırlısı olsun... güzel muhabbetler dileğiyle
doktorum öyle dedi ama tam olarak bilemiyorum bende ... zaten çok yıprandım canım 10 haftalıktı bi anda geldi bi anda gitti şimdi korkuyorum yine aynısı olur die
ismim ayla
banada sağ yumurtalıkta kist var dedi ama önemsiz dedi bu herkesde olur kendikendine gider altını çiziyorum çok önemsiz dedi dolayısıyla ciddiye alamadım bende yumurtalarımda iyiymiş genel olarak bi sorun göremedi bakalım ne olacak bekliyoruz
sen niye mayıs nisan olsun yaaa hep birlikte aynı heyecanı paylaşalım
bu ay bitiyo hapım da ondan cnm bana kalsaaaa hemeen
bendekıde basıt denildi 5,5cm ama boyut büüyüktü senin ne kadardı
umarım nisanda verirsiniz müjdelerriiii bebişleer coğalsııınn innşşşşş
kızlar hepiniz saolun...
bu arada bende de kist ve miyom vardı d.k hapı kulladım ve belirli bir süre sonra geçti ama genel de adet zamanı tekrardan çikolata kistleri oluşabiliyomuş bana öyle söylemişti...
ama kist var die bebek olmıcak değil oluyor merak etmeyin
kızlar hepiniz saolun...
bu arada bende de kist ve miyom vardı d.k hapı kulladım ve belirli bir süre sonra geçti ama genel de adet zamanı tekrardan çikolata kistleri oluşabiliyomuş bana öyle söylemişti...
ama kist var die bebek olmıcak değil oluyor merak etmeyin
boyutuyla ilgili bişi demedi önemsiz dedi sadece bu ay gidicem tekrar kontrole bizde kan uyuşmazlığı var onun için bi test yaptırıcam bide smear istedi rutin olarak yaptırmak gerekiyomuş onu yaptıraım diyorum
inşallahh bebişlerimiz çoğalır topıctee ama niyeyse içimde bi his var bu ay olmaz benim mayısa ovulasyon testi kullnayım diyorum
kızlarr benim kociş yoldymış yemek hazırlayım açtır şimdi adamcağızzz:)))
yine gelirimmm birazdannn
ewet cnm umarım gider kistlermayısta başlar
çalışmalrr soğan suyu içiyrm ben bidde baya kürler var yaa
Hamile kalabilmk içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?