bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşbulduk cnm kistim basit denildi tahliller temiz cıktı 2 ay d.k hapı kullndm
umarm gitmiştirrr:26:bende mayısta inşşş başlıcm bebişş çalşmlarınaaa
ben 27 yşndyım 2 yıl 4 aylıkta evlıyım ist. oturuyrrm

tatlım o birazda uğraşacak başka bi işin olmamasından kaynaklanıyo ben evdeyken 2 ay korunmadım 3 kan testi 2 tanede idrar testi kullandım :)))
okula başlayınca kafam dağıldı zaten aklıma gelmiyo artık yoksa psikolojim bozuldu ya

a.s emel inşalah uğurlu gelir hepimize...kistler gider hormonlarımız düzene girer morallerimiz harika olur ve inş karınlarımızda bebişlerimiz olurrrrrrrrrrr

inşşş cnm cnm yaaaa hemen dolsa yaa göbişlerimzzzz
olumsuzlukları kovalıyalımmmm :79: defolsunnnlaaarrrr:92:

doktorum öyle dedi ama tam olarak bilemiyorum bende ... zaten çok yıprandım canım 10 haftalıktı bi anda geldi bi anda gitti şimdi korkuyorum yine aynısı olur die

ismim ayla

sen içini rahat tut korkma bi kere yaşadın diye yine aynısı olacak diye bişey yok yaşadığın zor ama bundan sonrasını düşün moralini bozma

banada sağ yumurtalıkta kist var dedi ama önemsiz dedi bu herkesde olur kendikendine gider altını çiziyorum çok önemsiz dedi dolayısıyla ciddiye alamadım bende yumurtalarımda iyiymiş genel olarak bi sorun göremedi bakalım ne olacak bekliyoruz
sen niye mayıs nisan olsun yaaa hep birlikte aynı heyecanı paylaşalım

geçmiş olsun cnm yaşadığın kolay değil ama yeniden bunları yaşcm diyerekte kendini
yıpratma olrmuuu

doktorum öyle dedi ama tam olarak bilemiyorum bende ... zaten çok yıprandım canım 10 haftalıktı bi anda geldi bi anda gitti şimdi korkuyorum yine aynısı olur die

ismim ayla

haklısın canım benim sen ne zaman hazır hissedersen o zamana artık sen kendini yıpratma herşeyin hayırlısı

bu ay bitiyo hapım da ondan cnm bana kalsaaaa hemeen
bendekıde basıt denildi 5,5cm ama boyut büüyüktü senin ne kadardı
umarım nisanda verirsiniz müjdelerriiii bebişleer coğalsııınn innşşşşş

kızlar hepiniz saolun...
bu arada bende de kist ve miyom vardı d.k hapı kulladım ve belirli bir süre sonra geçti ama genel de adet zamanı tekrardan çikolata kistleri oluşabiliyomuş bana öyle söylemişti...

ama kist var die bebek olmıcak değil oluyor merak etmeyin

boyutuyla ilgili bişi demedi önemsiz dedi sadece bu ay gidicem tekrar kontrole bizde kan uyuşmazlığı var onun için bi test yaptırıcam bide smear istedi rutin olarak yaptırmak gerekiyomuş onu yaptıraım diyorum
inşallahh bebişlerimiz çoğalır topıctee ama niyeyse içimde bi his var bu ay olmaz benim mayısa ovulasyon testi kullnayım diyorum

bu kistler herkesde var galibaaa :)))

ewet cnm umarım gider kistler mayısta başlar
çalışmalrr soğan suyu içiyrm ben bidde baya kürler var yaa
hamile kalabilmk içinn

kızlarr benim kociş yoldymış yemek hazırlayım açtır şimdi adamcağızzz:)))
yine gelirimmm birazdannn

kızlar aslında ilk başta stres yapmamak önemli herşeyi akışına bırakmak lazım bide sigara içmemek lazım tabi içen varmı aranız da benim dışında hamile olduğumu öğrendiğimde bırakmıştım kürtajdan sonra tekrar başladım hayat işte

bencede kontrolleri aksatmamak lazım cnm bakalım inşş ovulasyon
testine gerek kalmaz
çift çizgili haberler gelirrrbende dr kontrolunde yumyurta takıbı yapamak
istyrrm daha gaaranti sankiii

kızlarr benim kociş yoldymış yemek hazırlayım açtır şimdi adamcağızzz:)))
yine gelirimmm birazdannn

tamam canım benim bu akşam öle bi derdim yok eşim dış göreve gitti bi kaç gün yalnız kalıcam kafa dinlicem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…