bende yarın başlayayım diye düşünüyorum yarın tamamen bitecek.Burda okuduklarıma göre 6.gününde hamile kalan bile var.Bakalım ovulasyon testini ilk defa bu ay deneyeceğim.Bide tam çalışma zamanlarında misafirim gelecek, sonra memlkete gidiyoruz.27 saatlik bi yol kendi arabamızla gidiyoruz eşimle anlaşma yaptıkyumurtladığım günde akşam o ilde kalacağız artık hayırlısı
merhaba kızlar ne zamandır yazamıyorum
benim sol yumurtalığımda çikolata kisti çıktı. 4 cm. martta gittiğimde yoktu demekki son 3 ay içinde oluştu.
gebeliğe engel olma ihtimali yüksekmiş.ama gebe kalıncada kist kendiliğinden gidebiliyormuş yada doğumda alıyolarmış.
gebeliği şiddetle tavsiye ediyorlar bu açıdan . şimdi dr. ilk 3 ay gebeliği destekleyecek tedavi uygulayacak. adetimde gidicem önümüzdeki ay çatlatma iğnesi yapıcak. 3 ay bu şekilde olmazsa kapalı ameliyatla lazerle yakıcak kisti. zaten sonra doğal yolla gebe kalınıyormuş 6 ay içinde. olmazsa yinede farklı testler ve farklı yöntemlere geçiliyor.dr.un söylediğine göre çok önemli aşılamayacak bir durum değilmiş. yumurtaların çok sağlıklı ve kaliteli diyor o açıdan şansımız yüksek diyor. bende durumlar böyle kızlar allahtan dr.a gitmişim de vakit kaybetmemişim tesadüfen öğrendim çünkü
rabbim hepimize hayırlısını versin
niyeyse artık rahatladım çünkü artık nedeni biliyorum ve boş oturmuyorum bişeyler yapıyoruz sebebsiz çok daha zor. soru işaretleri ve muallaklar insanı daha çok yıpratıyor. neden sorusunun cevabını verememek ciddi anlamda sinir bozucu. şimdi sebebini biliyorum ve doktorumla bi yol çizdik kafam rahatladı.
slm nasılsın hiç görünmüyorsun uzun zamandır canım ya ben hsg çektirdim kesinlikle çektir derim bak bendede endometriozis şüphesi var ve buda bu film sayesinde çıktı ortaya belkide laparaskopiyle bakacak yani senin gibi ameliyat olabilirim hayırlısı olsun ikimizide zor bir süreç bekliyor bakalım ne olacak sanada kolay gelsin inşallah okursun
mrb alyacım tek doktorda karar kılman en iyisi olmuş bende öyle yaptım yoksa kafam karışıyordu.dr hsgde bişeyler gördüğünü söyledi banada gösterdi kist olma olasılığı yüksek dedi o yüzden ultrason çektirdik tahlil yaptık sonuçları pazartesi alıp gösterecem bakalım ne diyecek eşimde sperm tseti yaptırdı oda sınırda çıktı çok iyi değil yani bakalım pazartesi herşey belli olacak aslında umudumda kalmadı tedaviyi bile bırakmayı düşünüyorum herşeyin hayırlısı dra gittikten sonra yine yazarım son gelişmeleri görüşmek üzere..
mrb canım çok sık giremiyorum nete o yüzden yazamıyorum.doktora gittim çikolata kistinden şüpheleniyor lap yapmadan kesin var diyemm dedi ama asıl sorun eşimde çıktı hatta benim tedavimi bıraktı ona başladık varikoseli var ameliyat olacak sperm sayısı düşükmüş harekerli sperm sayısıda çok düşük çıktı bakalım ameliyattan sonra neler olacak doktor aşılama bile olmaz tüp bebek olur dedi o yüzden canım çok sıkkın canım ya hiç umudum kalmadı yani sebepsiz derken nele çıktı bak inşallah sende bir sorun yokturda kavuşursun bebeğine
zate en son çare tüp bebek canım dediğin gibi olsunda nasıl olursa olsun diyorum inş klomen işe yarar canım bende tekrar gidip tedavi verecekmi soracam muhtemelen lap diyecek eşimde cuma varikosel ameliyatı olacak bakalım uzun bir süreç bizi bekliyor allah sabır versin bizlere ne diyeyimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?