bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yarın başlayayım diye düşünüyorum yarın tamamen bitecek.Burda okuduklarıma göre 6.gününde hamile kalan bile var.Bakalım ovulasyon testini ilk defa bu ay deneyeceğim.Bide tam çalışma zamanlarında misafirim gelecek, sonra memlkete gidiyoruz.27 saatlik bi yol kendi arabamızla gidiyoruz eşimle anlaşma yaptık yumurtladığım günde akşam o ilde kalacağız artık hayırlısı

evet 6. gün hamile kalan bi arkadas var diğer topicte. kaçırma canım.çok yüksek ihtimallle 11. günden sonra bekle 16 ya kadar yolu var. inş. bu ay tutar canım

mrb canım nasılsın haklısın en azından geçte olsa dertleşebiliyoruz..mesajını aldım testi almak istiyorum ama bu ay geçti önümüzdeki ay tam ovulasyon günlerinde memleketteyim eşim geç gelecek o yüzden temmuzda bizim için boş geçecek ama ağustastan umutluyum olmadı tekrar dr yolu görünür tabi ne yapalım alıştık artık bana sorarsan laparaskopi ol derim o şekilde ameliyat olan hemşire arkadaşlarım var tabi iyice araştırmadan karar verme bu ne çektiğimiz ya bende çok sıkıldım vazgeçecem artık bırakacam kendi haline olursa olur şuan ağrım çok göğüslerimede dokunamıyorum bile patlayacak gibi ateşim çok yüksek bıktım artık inanki

canım merhaba,bir sebebi olması dediğin gibi bilmen rahatlatıcı birsey,inşallah hallolur ve hemen hamile kalırsın,sabret Allah nasip eder....

saolasın meryemcim.
işte sıkıncılı bir süreç yaşıyorum allahtan hayırlısını diliyorum her zaman.
bana ameliyat yolu gözüküyor. farklı dr.a göründüm buda ameliyat diyor. yalnız hsg çektirmek istiyorum. bakalım ilk önce onu halledeyimde. bikaç ay klomen kullanıcam iğne falan sonrada ameliyat gibi. henüz net bi karar vermedim bakalım hayırlısı olsun

slm nasılsın hiç görünmüyorsun uzun zamandır canım ya ben hsg çektirdim kesinlikle çektir derim bak bendede endometriozis şüphesi var ve buda bu film sayesinde çıktı ortaya belkide laparaskopiyle bakacak yani senin gibi ameliyat olabilirim hayırlısı olsun ikimizide zor bir süreç bekliyor bakalım ne olacak sanada kolay gelsin inşallah okursun

canım bende düşünüyorum hsg yi tüpler içinama , o kadar çok dr.a göründüm ki en son artık tek bir dr.da karar kıldık ve ameliyat askıya alındı şimdilik. 6 ay daha beklememizi önerdi. laporoskopi ile yumurtalık rezervlerine olacak zarar ihtimalinden dolayı beklemeyi uygun gördü.hatta dr.'un eşide aynı dertten muzdarapmiş ama gebelik oluşmuş. zaten biliyosun gebelikte kist yok oluyor yada oldukça baskılanıyor sezeryan doğumla kistide alıyorlar en güzeli bu, tabi gebelik oluşursa. şimdi senin durumunda anlamadığım neden hsg ile ortaya çıktı ultrasonda görünmüyormu? çapı kaç?

mrb alyacım tek doktorda karar kılman en iyisi olmuş bende öyle yaptım yoksa kafam karışıyordu.dr hsgde bişeyler gördüğünü söyledi banada gösterdi kist olma olasılığı yüksek dedi o yüzden ultrason çektirdik tahlil yaptık sonuçları pazartesi alıp gösterecem bakalım ne diyecek eşimde sperm tseti yaptırdı oda sınırda çıktı çok iyi değil yani bakalım pazartesi herşey belli olacak aslında umudumda kalmadı tedaviyi bile bırakmayı düşünüyorum herşeyin hayırlısı dra gittikten sonra yine yazarım son gelişmeleri görüşmek üzere..

ben anlamadım canım yani kist varsa vardır yoksa yoktur olabilir demek ne demek? sadece ne kisti olduğunu tahmin ediyorlar oda lapo dan sonra kesinliğe kavuşuyor. bu arada sen dr.a gitmişsindir çok olmuş mesaj yazalı gelişmeleri merak ediyorum umarım herşey yolundadır. eşinin sınırda olması kötü değil sınırdan az sayıda olanlarda bile doğal yoldan bebek oluyor. daha yeni başladın tedavi bırakılırmı hiç haberlerini bekliorum..

bende son zamanlarda bi gelişme yok 2 aya yakın bi zamandır dr.a gitmedim. bu ay içerisinde gideceğim klomen denemek istiyorum umudum yok klomenden ama olsun denemiş olmaktan bi kaybım olmaz. ha birde üniversite hast. den randevu aldım önümüzdeki ay gideceğim orayada , aslında pek sıcak bakmıyorum devlet hast.lerine herşey prosedür bi tahlil için 1 ay sonraya gün veriyorlar ama bi gitmiş olmak istiyorum. zaten kendi dr.la rutin kont. devam edecek. bakalım bekliyoruz işte..

mrb canım çok sık giremiyorum nete o yüzden yazamıyorum.doktora gittim çikolata kistinden şüpheleniyor lap yapmadan kesin var diyemm dedi ama asıl sorun eşimde çıktı hatta benim tedavimi bıraktı ona başladık varikoseli var ameliyat olacak sperm sayısı düşükmüş harekerli sperm sayısıda çok düşük çıktı bakalım ameliyattan sonra neler olacak doktor aşılama bile olmaz tüp bebek olur dedi o yüzden canım çok sıkkın canım ya hiç umudum kalmadı yani sebepsiz derken nele çıktı bak inşallah sende bir sorun yokturda kavuşursun bebeğine

canım tüp denersiniz o zaman canını sıkma hiç. sonuçta sperm düşükte olsa varmış. herşeyin çaresi var artık.
ben bu ay klomen deniyorum. bişey olacağından değil ama hani aklımda kalmasın. olmadı şubatta lap. yaptırıcam artık zaten. sonrasınada duruma göre bakıcaz. ama diyorum ya hiç olmadı tüpe geçerim hiç sıkıntı yok olsunda nasıl olursa olsun önemli değilki canım..

zate en son çare tüp bebek canım dediğin gibi olsunda nasıl olursa olsun diyorum inş klomen işe yarar canım bende tekrar gidip tedavi verecekmi soracam muhtemelen lap diyecek eşimde cuma varikosel ameliyatı olacak bakalım uzun bir süreç bizi bekliyor allah sabır versin bizlere ne diyeyimki

canım inş. ameliyat iyi geçer iyi sonuçlar alırsınız ama sende kendini ihmal etme bi yandanda senin tedavin devam etsin boşu boşuna vakit kaybetme. bellimi olur belki uzun bi süreç gerekmez bi bakmışsın gelmiş bebeğin. umarım herşey yolunda gider. ben lap. dan biraz endişeliyim biliyorsun yumurtalık rezervlerine zarar verme ihtimali var ama şansımı denemek istiyorum. sen hsg çektirmiştin değilmi bu aralar ben hsg düşünüyorum eğer tüpler kapalıysa boşu boşuna klomen kullanmam gereksiz olacak aslında eylülde niyetim var bakalım bide tüpleri öğrenelimde ona göre devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…