bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm bende bebek yapmaya karar verdim ama o gelmeye niyetli değil benide aranıza katılabilirmiyim
tabiki canım hoşgeldinn

bekleyelim canım daha çok var amaaa :)))) benim daha yumurtlama bile olmadı muhtemelen bugün 9. günümdeyim

off bilmiyorum yaa bana adet gününden sonraki 14. gün çok önemli dediler artık kafam karışıyor aslında herkesin bunu önemsediğini düşünmüyorum.Ama ben karamsarım ya olmazsa (

off bilmiyorum yaa bana adet gününden sonraki 14. gün çok önemli dediler artık kafam karışıyor aslında herkesin bunu önemsediğini düşünmüyorum.Ama ben karamsarım ya olmazsa (

ilk denemenmi?
canım hemen olcak diye bişey yok herşey yolunda olsa bile gününü tuttursan bile hamile kalma şansın % 25
bak benim 6. ay bu ay
burda birsürü arkadas var 6. ayda 7. ayda gebe kalan sen böyle şimdiden stres yaparsan olmaz ben napim o zaman bak 6. ayım oldu :)))

Haklısın ben biraz fazla üstüne düştüm bugün bir bebek mağazasındaydım her şeye saldırıyorum sanki hamileyim gibi ve kendime çok kızıyorum kafaya çok taktım bundan sonra düşünmemeye çalışcam olursada olmazsada hayırlısı olsun :)

herkese selam kızlar nasılsınız,
giremedim bir süredir nasıl gidiyor çalışmalar, varmı yeni bebiş haberleri?
Benim bu hafta 8. hafta ama çok zor geçiyo.
İlk başlarda iştahım çok açık olduğundan 2 kilo aldım, şimdi her yediğimi çıkarmama rağmen kilolar gene duruyo yerinde..
Neyse doktor bulantı olması iyidir dedi onunla avunuyorum:)

merhaba kızlar ne zamandır yazamıyorum

benim sol yumurtalığımda çikolata kisti çıktı. 4 cm. martta gittiğimde yoktu demekki son 3 ay içinde oluştu.
gebeliğe engel olma ihtimali yüksekmiş.ama gebe kalıncada kist kendiliğinden gidebiliyormuş yada doğumda alıyolarmış.
gebeliği şiddetle tavsiye ediyorlar bu açıdan . şimdi dr. ilk 3 ay gebeliği destekleyecek tedavi uygulayacak. adetimde gidicem önümüzdeki ay çatlatma iğnesi yapıcak. 3 ay bu şekilde olmazsa kapalı ameliyatla lazerle yakıcak kisti. zaten sonra doğal yolla gebe kalınıyormuş 6 ay içinde. olmazsa yinede farklı testler ve farklı yöntemlere geçiliyor.dr.un söylediğine göre çok önemli aşılamayacak bir durum değilmiş. yumurtaların çok sağlıklı ve kaliteli diyor o açıdan şansımız yüksek diyor. bende durumlar böyle kızlar allahtan dr.a gitmişim de vakit kaybetmemişim tesadüfen öğrendim çünkü
rabbim hepimize hayırlısını versin
niyeyse artık rahatladım çünkü artık nedeni biliyorum ve boş oturmuyorum bişeyler yapıyoruz sebebsiz çok daha zor. soru işaretleri ve muallaklar insanı daha çok yıpratıyor. neden sorusunun cevabını verememek ciddi anlamda sinir bozucu. şimdi sebebini biliyorum ve doktorumla bi yol çizdik kafam rahatladı.

canım iyiki gitmişsin dra en azından kafandaki sorular silindi çikolata kisti olduğuna eminsin değilmi polikistik over felan değil yani inşallah tedavin en kısa zamanda sonuç verir canım bende çok yoğunum bu aralar nöbetler gelen giden derken mahvoldum resmen o yüzden bende yazamadım bata 8 günüm kaldı ama ağrılarımda başladı bu ayda hüsran galiba artık inancım yavaş yavaş kırılıyor bu 3. ayımız bizim ama artık bişeyler olsun istiyorum bakalım ne olacak sende dikkat et kendine sen en azından sebebini öğrendin bende oda yok yani olmaması için hiçbir sebep yok ne yapacam bilmiyorum neyse çok homurdandım galiba görüşmek üzere iyi geceler.....

canım evet eminim 2 dr.da çikolata kisti dedi. iyiki gitmişim son 3 aydır boşa vakit harcamışım.
ne zamandır yoksun arada bakıyorum sana geldinmi diye :)))
canım yumurtlama günlerini kaçırmadığına eminmisin bak bence ovulasyon testi al başka bir sorun yoksa 2 ayda hamile kalırsın bence.
hatta benim aklıma şüphe düşürende bu olmuştu 2 ay kullandım günleri kaçırmadığıma kesinlikle eminim hadi biri tutmadı diğeride mi tutmadu acaba başka bir sorunmu var demiştim kendi kendime
çünkü gününü yakalarsan 3 ay da maksimum gebe kalınır nneden olmasın ki

bence bu şekilde dene. canınıda sıkma hiç bi gün gelecekler işte bizimkiler biraz nazlı :))

alya geçmiş olsun en azından kafandaki bütün soru işaretleri cevabını buldu.Bakalım bende memlekete gidince muhakkak doktora gideceğim.Bebeğe karar verdiktekten sonra adet düzenim tamamen bozuldu.27 gü olan düzen geçen ay 31 güne çıktı bu ay 25 güne indi.Ovulasyon testi almayı düşünüyorum ama sanırım sen kullanmıştın.İyice kafam karıştı.Adetime bakıyorum yumurtlama günlerinde ilişki oldu ama gebelik yok.Bu ay çok moralim bozuldu.Biliyorum çok erken ama insan hep neden diye soruyo canım çok sıkıldı ya.......

canım ovulasyon kullandım ama bende kist varlığından dolayı gebeliği engellemiş diye tahmin ediyorum. eğer bir problem yoksa ovulasyonla 2,3 ayda olur diye düşünüyorum. sen hiç dr.a gitmedinmi. bak onu ihmal etme ben son 3 ay gitmemiştim kistte o arada oluşmuş zaten mümkünse her ay gitmek lazım bence hiç belli olmuyor bu işlere. ben gitmesem daha kendi kendime deniyor olup vakit kaybedecektim. benimde zaten mart ayından itibaren günlerim şaştı 24 tü o güne kadar 27 oldu 25 oluyo bazen artık net bişey diyemiyorum 24 ila 28 arasında değişip duruyo.

günaydınlar herkese yine kötü bir nöbetten çıktım yorgunluktan ölüyorum nasılsınız bakalım alyacım hala denk gelemedik ya nasılsın bende pek değişiklik yok batı beklioyrum 27sinde gelecek ağrılarım var malesef senin şu ovülasyon testinin markasını söylesene bana sen memnundun değilmi bende alıp deneyeyim diyorum 28 olan günüm 3 aydır 30a çıktı ama oda düzenli birde testi deneyeyim diyorum sen ne yaptın başladınmı tedaviye artık gelsin yumurcaklar çok naz yaptılar öyle değilmi

Kızlar bende ovulasyon testi aldım.Coretest internetten aldım 20 tane.Son iki aydır adet döngüm bayağı değişti.Acaba ne zaman yapmaya başlasam?Yarın 6.gün olacak acaba başlasammı?

evet canım ya denkgelemiyoruz olsun gecikmelide olsa haberleşiyoruz ya yeter:))

tatlım ben laboqıck aldım gg den. kampanya vardı içinde 30 ovulasyon 10 gebelik testi vardı. fiyatıda 32 falandı galiba . ben şimdi sana özel mesajda link atıyorum. içinde 30 kit var ama gebelik testi yok. sen iyice araştır canım. ovulasyon testi çok olandan al. belki geç yumurtlarsın falan yarım kalmasın ayrıca bana iki ay yetti. hatta bikaçtane kalmıştı onlarıda bu ay öylesine yaptım aralarda :))

benimde adet döngüm 24 iken son 3 aydır 28'e kadar çıktı. şimdi hiç belli olmuyor bazen 25 bazen 26 o aralarda geziniyor.bende 30 haziran civarında reglim var .reglin 2 yada 3.gününde dr.a gidicem. muhtemelen klomen vericek 14. gün civarındada çatlatma iğnesi yapıcak.ama pek umudum yok. bu kistin salgıladığı zararlı maddeler döllenmeyi engelliyormuş. olmazsa 3 ay sonra laroskopi önerdi dr. ama ben birkaç dr.a daha gideyim diyorum. benim dr. senin için cerrahi müdahale öneremem riskleri var henüz çocuğun yok laraskopi yaparız dedi. ama okuduğum farklı yorumlarda var tam tersi yani.sıkıldım çok

Kızlar bende ovulasyon testi aldım.Coretest internetten aldım 20 tane.Son iki aydır adet döngüm bayağı değişti.Acaba ne zaman yapmaya başlasam?Yarın 6.gün olacak acaba başlasammı?

valla hiç belli olmuyor. ben kendimden biliyorum 9. gün yumurtladığımda biliyorum. 14. günde
bence hemen başla. bu arada gün aşırı ilşkiye devam et test yapıyorum diye bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…