tabiki canım hoşgeldinnslm bende bebek yapmaya karar verdim ama o gelmeye niyetli değil benide aranıza katılabilirmiyim
canım yanlış düşünüyosun bu bi ilaç değil o şekilde bakma bu çok önemli gebe kalmadan en az 3 ay önce başlaman gerekiyor. gebe kaldığında vücut depoların dolu olması gerekir. bebeğin merkezi sinir sistemi için çok önemli zaten b vitaminicanım hayırlı olsun madem düşünmöeye başladın folık asit almaya başla
sağol canım, folik asit konusunda ise ne zaman kalırsam o zaman alayım dedim ablam öyle yapmıştı acaba yanlış mı düşünüyorum?? Ben ilaç kullanmayı sevmiyorum
nerden çıktım ki
link attığım topicten çıktın onu soruyodum canım neyse
Kendi hesaplamama göre yumurtlama günlerimdeyim 29/06 da adet görmem gerek bakalım ne olacak???
benimde 30 haziran bat. benimde yumurtlama günlerim bu aralar
O zaman birlikte bekleyelim.
bekleyelim canım daha çok var amaaa :)))) benim daha yumurtlama bile olmadı muhtemelen bugün 9. günümdeyim
off bilmiyorum yaa bana adet gününden sonraki 14. gün çok önemli dediler artık kafam karışıyor aslında herkesin bunu önemsediğini düşünmüyorum.Ama ben karamsarım ya olmazsa(
hoşgeldin canım
tabiki canım hoşgeldinn
canım yanlış düşünüyosun bu bi ilaç değil o şekilde bakma bu çok önemli gebe kalmadan en az 3 ay önce başlaman gerekiyor. gebe kaldığında vücut depoların dolu olması gerekir. bebeğin merkezi sinir sistemi için çok önemli zaten b vitamini
link attığım topicten çıktın onu soruyodum canım neyse
sağol cnm hoşbuldum
ilk denemenmi?
canım hemen olcak diye bişey yok herşey yolunda olsa bile gününü tuttursan bile hamile kalma şansın % 25
bak benim 6. ay bu ay
burda birsürü arkadas var 6. ayda 7. ayda gebe kalan sen böyle şimdiden stres yaparsan olmaz ben napim o zaman bak 6. ayım oldu :)))
canım iyiki gitmişsin dra en azından kafandaki sorular silindi çikolata kisti olduğuna eminsin değilmi polikistik over felan değil yani inşallah tedavin en kısa zamanda sonuç verir canım bende çok yoğunum bu aralar nöbetler gelen giden derken mahvoldum resmen o yüzden bende yazamadım bata 8 günüm kaldı ama ağrılarımda başladı bu ayda hüsran galiba artık inancım yavaş yavaş kırılıyor bu 3. ayımız bizim ama artık bişeyler olsun istiyorum bakalım ne olacak sende dikkat et kendine sen en azından sebebini öğrendin bende oda yok yani olmaması için hiçbir sebep yok ne yapacam bilmiyorum neyse çok homurdandım galiba görüşmek üzere iyi geceler.....
alya geçmiş olsun en azından kafandaki bütün soru işaretleri cevabını buldu.Bakalım bende memlekete gidince muhakkak doktora gideceğim.Bebeğe karar verdiktekten sonra adet düzenim tamamen bozuldu.27 gü olan düzen geçen ay 31 güne çıktı bu ay 25 güne indi.Ovulasyon testi almayı düşünüyorum ama sanırım sen kullanmıştın.İyice kafam karıştı.Adetime bakıyorum yumurtlama günlerinde ilişki oldu ama gebelik yok.Bu ay çok moralim bozuldu.Biliyorum çok erken ama insan hep neden diye soruyo canım çok sıkıldı ya.......
günaydınlar herkese yine kötü bir nöbetten çıktım yorgunluktan ölüyorum nasılsınız bakalım alyacım hala denk gelemedik ya nasılsın bende pek değişiklik yok batı beklioyrum 27sinde gelecek ağrılarım var malesef senin şu ovülasyon testinin markasını söylesene bana sen memnundun değilmi bende alıp deneyeyim diyorum 28 olan günüm 3 aydır 30a çıktı ama oda düzenli birde testi deneyeyim diyorum sen ne yaptın başladınmı tedaviye artık gelsin yumurcaklar çok naz yaptılar öyle değilmi
Kızlar bende ovulasyon testi aldım.Coretest internetten aldım 20 tane.Son iki aydır adet döngüm bayağı değişti.Acaba ne zaman yapmaya başlasam?Yarın 6.gün olacak acaba başlasammı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?