bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun bende 1,5 yıllık evliyim bu ay düşünmeye başladık ve korunmayı bıraktık.Çok heyecanlıyım

Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum

Merhabalar

Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.

Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim. (alıntı.)

arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun bende 1,5 yıllık evliyim bu ay düşünmeye başladık ve korunmayı bıraktık.Çok heyecanlıyım
canım hayırlı olsun madem düşünmöeye başladın folık asit almaya başla

ben bunun karbonatla olanını okumuştum hatta bi topic var deneyenler var ama gebe olmayanlardada gebe gösterebiliyormuş :)

mrb canım nasılsın
diğer topic kapanmış bende göz gezdirirken burası dikkatımi çekti bende burdayım artık...

iyiyim canım sen nasılsın demekki buralardayızz ikimizde:)

hoşgeldin canım tabi ne demek her zaman bekleriz

sende hoşgeldin canım hangi topic kapanmış merak ettim

hoşbuldum canım haziran ayında hamile kalmak isteyenler topiği

selam kızlar hamiş haberleri var mı

Kendi hesaplamama göre yumurtlama günlerimdeyim 29/06 da adet görmem gerek bakalım ne olacak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…