- 3 Şubat 2016
- 146
- 100
- 33
- 34
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
Ben de çok korkuyordum çocuğum olmazsa diye ilk geceden oldu. Eşimle olmazsa evlatlık alırız planları bile yaptık:)Esim cok istiyordu. Bana da anlik bir heves geldi. Baktim maddi manevi musaitiz, kimler kimler anne oluyor ben niye olamayayim?
Esimde de baktim iyi baba olacak tip var. Neyi bekliyorum ki dedim. Bir de isteyince olmazsa korkusu olustu.
Ilk ay olmayinca bayagi heder ettim kendimi. O zaman anladim ki cok istiyormusum.
Ikinci ay oldu sukurler olsun.
Merhaba güzel hanımlar;
1 buçuk senelik evliyim çok şükür sorunsuz bir evliliğim var ben 25 yaşındayım eşimle aramda 14 yaş var ve mutluyuz seviyoruz birbirimizi.
BiZ tanışıp 1 ay içerisnde evlilik kararı aldık 6 ay nişanlı kaldık 1,5 yıldır evliyim
Evliliğim çok yoğun geçti çok misafir ağırladım akrabalar hem eimin hem benim ailem ev işlerine birden girdim hiç bişey bilmeden çok çok yorucu oldu ama sevgi olunca birtek yorgunluk oldu tatsızlık yaşamadım gerçekten. Allah var.
Şimdi ailem eşimle aramızdaki yaş farkından dolayı bebek istemeye başladı bir süredir bu aralar iyice arttı. Ben evimin evliliğimin düzenini ancak oturtuyorum.
İçinizden geçenleri yazarsanız sevinirim, çok teşekkürler...
Ailen bebek istedi diye yapmak zorunda değilsin. Eşin ve sen istiyor musunuz? İstemiyor veya hazır değilseniz yapmayın. Aileni de dahil etme bence.. Sizin cinsel hayatınızı, birleşmenizi, bebek yapmanızı yorumlamak veya bilmek, bu konuda tercihinizi yönlendirmek doğru bir davranış değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?