Bebek yapmaya ne zaman karar verdiniz? Hazır olduğunuzu nasıl anladınız?

Çok korkardım bebek düşüncesinden. Kabus olarak rüyalarıma girerdi bazen. Evliliğimin 7. yılında içimden gelmeye başladı bebek isteği. Ona her ne olursa olsun, tek de kalsam, çaresiz de olsam bakmaya çalışırım diyebildiğimde karar verdim çocuk sahibi olmaya. Kimseye değil de, kendime güvenebildiğimde oldu bu sanırım. Bu güven maddi bir güven de değildi. Tamamen maneviydi.

Kendimi bildim bileli anne olmak istiyorum eşimle 6 yıl flort ettik ve esim de baba olmayı cok isteyen biriydi karakterlerimiz o konuda uyuşuyordu

Esimle iyi anlasıyorduk zaten uyumluyduk epey evlendikten sonra da iyi anlasmaya devam ettik

Ben evlenir evlenmez hamile kaldım kendimi her daim hazır hissediyordum zaten ama nasip olmadı düşük yaptım düşükten sonra tekrar hamile kaldım 9 aylık evliyim 20 haftalık hamileyim Allah bağışlarsa

Biz esimle cocuk sahibi olmanin hayatimizi kotu yonde etkileyecegini hic bir zaman dusunmedik hic bir zaman evliligimize doyamayiz demedik her daim bebegimizin mutlulugumuza mutluluk katacagini dusunduk hep genc anne baba olmak istedik Allah nasip ederse (ben 23üm eşim 24)

Hepinize tek tek teşekkürler gerçekten öyşe detaylı açıklayıcı şeyler yazmışsınız ki her hikayenizden bilgiler almak mümkün. Ailemin yap yap yap veya eşimin isteyipte kırmamak sıkıştırmamak için konuyu pek açmamasından çok çok daha iyi geldi dürüstçe gerçek deneyimlerinizi okumak çok teşekkür ederim

Bebekleri olan bekleyen hanımlar analı babalı büyütün inş sağlıkla huzurla

Benim gibi düşüncelilerin de gönlüne ferahlık versin rabbim inş

Teşekkürler, inş tüm sıkıntılarınız geçer tez zamanda huzurlu mutlu günleriniz gelir.

Evlendik aslında çocuk konusu daha hiç açılmamıştı ki daha evliliğin birinci aynı doldurmadan hamile olduğumu öğrendim. Hazır mıyım diye düşünmedim ama hazırmışım.

Teşekkürler, inş tüm sıkıntılarınız geçer tez zamanda huzurlu mutlu günleriniz gelir.
Açıkcası benim umudum yok evliliğimden nefret ediyorum Zaman Zaman esimden de esi icin iyi ki tanımışım iyi ki evlenmişim diyen insanlar bence büyük birer sansa sahipler iki yılda bir kere bile iyi ki bu Ada'mla evlenmişim diyemedim bu cok acı bisey her gecen gun ondan soğuyorum ama tek tutunacak dalım bebeğim oldu onu cok seviyorum umarım hayata onunla tekrar bağlanırım . Eminim sizin evinize de cok yakışacaktır bu bebis kesinlikle bu duyguyu tat derim ...

İki evladım var zaten hep hayalimdi bir oğlan bir kız oyle de oldu tabiki zorlanıyorsun büyütürken uykusuz geceler paspal ev hali çoğu zaman ama bir gülümsemesi cennetin oluyor zaten birde kendi çocuğunuza bakacak gücü veriyor allah

Ben 19 yaşındaeşim 24 yaşındaydı aşık olup birden evlendiğimizde. Tabii ben o zaman çocuk istemediğimi söyledim. Ama işte eşimin aklına girenler illaki oluyor bana söylemeye başlamıştı ben kendimi hazır hissetmediğini söyledim tabii bir şey demedi sadece ufak ufak aklımda yer etmesi için bu durumu bana yavaş yavaş kabullenmemi sağladı. 3 yık boyunca gezdik içtik eğlendik ve ben artık durulduğumda istediğimi anladım 3. Yılımızda kızımız oldu şu an 1 buçuk aylık.

Ben de aynı soruları soruyorum kendime. Ama benim korkum ya istediğim zaman hamile kalamazsam.. kistlerim var ve pat diye istediğinde olmadığını tamamen nasip işi olduğunu biliyorum. Ya kendimi hazır hissettiğimde hayal kırıklığına uğrarsam diye çok korkuyorum. O yüzden hiç büyük laf etmiyorum

Çok basit tatlım.. Hemen hemen aynı yas aralığı.. Hiç bebek istemiyordum hatta konu bile actım millet bebek yokmu diyince çıldırıyordm anne olmak zorunda degilim diys.. Şimdi 2 aydır olmuyor bak sadece 2 ay.. Bir ömür olmayacak gbi korkuyorum ya olmazsa diyorum ve farkettim ki aslında hazırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…