Bebek Beslenmesi Bebek yemekleri tarif defteri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Balkabagina havuç karistirmayacaksaniz biraz tarçın da dokebilirsiniz üstüne . Hatta yoğurtla karistiranlarda varmış ama ben yoğurtla denemedim

Ben pilav vermeye cesaret edemedim ya yiyebilir mi sizce pilavı genzine felan kaçar die korkuyorum. QUOTE="lyyyss, post: 48950861, member: 777767"]Masaallah benimki yiyo.pilavla Bulgurla çorba versem bile muhakkak yanında yoğurt veriyorum
[/QUOTE]
ben dun akşam bir tutam pirinci bir buçuk çay bardağı su ile cezvede lapa haline gelene kadar haşladım. sonra kaseye aldım üstünede yoğurt koydum soğudu hemen zaten. çok severek yedi . bu akşamda aynısını bulgur ile deneyeceğim. tavsiye ederim. benim kızım 9,5 aylık

Bnde ince bulgurla denemeyi düşünüorum bakalım. ben dun akşam bir tutam pirinci bir buçuk çay bardağı su ile cezvede lapa haline gelene kadar haşladım. sonra kaseye aldım üstünede yoğurt koydum soğudu hemen zaten. çok severek yedi . bu akşamda aynısını bulgur ile deneyeceğim. tavsiye ederim. benim kızım 9,5 aylık[/QUOTE]

Kizlar siz mama sandalyesi mama kasigi tabagi fln aldinz mi. aldysanz nerden aldnz. bn netten biraz bakindim da

Kizlar siz mama sandalyesi mama kasigi tabagi fln aldinz mi. aldysanz nerden aldnz. bn netten biraz bakindim da

Ben mama sandalyesi araştırdım hep chicco oneriliyordu . joie diye bir marka buldum . onu aldım ve cok memnunum . Chicco dan daha rahat ve daha ekonomik .

Mama tabağı ve kasigini da avent den almıştım . sonra Aptamil maması kaşık hediye etti . O hediye kaşık daha rahat geldi onu kullandım . bebedor un ısıya göre renk değiştiren kaşığı var. O da ilkten iyi olmuştu . çorba falan verirken renk koyulasiyorsa sıcak diye vermiyordum her seferinde kaşığı dudagima degdirmeme gerek kalmiyordu

Ben mama sandalyesi araştırdım hep chicco oneriliyordu . joie diye bir marka buldum . onu aldım ve cok memnunum . Chicco dan daha rahat ve daha ekonomik .

Mama tabağı ve kasigini da avent den almıştım . sonra Aptamil maması kaşık hediye etti . O hediye kaşık daha rahat geldi onu kullandım . bebedor un ısıya göre renk değiştiren kaşığı var. O da ilkten iyi olmuştu . çorba falan verirken renk koyulasiyorsa sıcak diye vermiyordum her seferinde kaşığı dudagima degdirmeme gerek kalmiyordu
Guzelmis renk degistiren kasik. bulursam bnde aliyim. aklimda olsun

Maalesef yazan yok artık bende oğluna çok şey yapmak istiyorum ama pütürlü yiyemiyor hala :( napıcam bilmiyorum

Back
X