Bebek Beslenmesi Bebek yemekleri tarif defteri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben pilav vermeye cesaret edemedim ya yiyebilir mi sizce pilavı genzine felan kaçar die korkuyorum. QUOTE="lyyyss, post: 48950861, member: 777767"]Masaallah benimki yiyo.pilavla Bulgurla çorba versem bile muhakkak yanında yoğurt veriyorum
[/QUOTE] kasigin ucuyla verebilirsin canımm.yoğurt yeseydi karıştırıp verebilirdin

Kizlar ilk nasil baslamaliyim ek gidaya. tecrubeli annelerden fikir istiyorum. suan oglum sadece anne sutu alio. su bile vermiorum. aniden bu gidalara gecis zor olmaz mi onun icin.

Maşallah ona aman nazar değmesin istahina . yemeyen çocuk çok zor
İnşaallah. Evet yaa benim çevrem hep yemeyen patates kizartmasi makarna ile beslenen çocuklarla dolu..şimdiden tadına baktiriorum ki ilerde sorun olmasın..pırasa denedim yedi maşaallah. Brokoli karnabahar falan denemeyi düşünüyorum yer inşaallah

Ben pilav vermeye cesaret edemedim ya yiyebilir mi sizce pilavı genzine felan kaçar die korkuyorum. QUOTE="lyyyss, post: 48950861, member: 777767"]Masaallah benimki yiyo.pilavla Bulgurla çorba versem bile muhakkak yanında yoğurt veriyorum
[/QUOTE]

Yiyebilir bence. ama sen gözlemle daha iyi bilirsin .

İyi pişmiş olursa yer. sert olmasın taneleri . dik oturur pozisyonda biraz ver bakalım . yanında su olsun yutamazsa su verirsin

İnşaallah. Evet yaa benim çevrem hep yemeyen patates kizartmasi makarna ile beslenen çocuklarla dolu..şimdiden tadına baktiriorum ki ilerde sorun olmasın..pırasa denedim yedi maşaallah. Brokoli karnabahar falan denemeyi düşünüyorum yer inşaallah

Brokoliyi 7 dakika hasliyorum . çıkarıp biraz kucultuyorum çiçeklerini . güzel güzel yiyor .
Seninki de sever sen ver yeter ki :)
Karnabahar biraz gaz yapıyor onu tek vermiyorum sebze corbasina katiyorum .
Pırasa bende erkenden vermiştim . yine sebze çorbası içine katarak

Kizlar ilk nasil baslamaliyim ek gidaya. tecrubeli annelerden fikir istiyorum. suan oglum sadece anne sutu alio. su bile vermiorum. aniden bu gidalara gecis zor olmaz mi onun icin.

Genelde meyve ve ya yoğurt ile başlatıyor doktorlar .
Benim doktorum kesinlikle yoğurt ile başla demişti .
5 ayına girdiğinde evde yoğurt mayaladim .
Sulu oluyordu zaten biraz.

Ondan 2 3 kaşık yiyerek başlamıştık .

Brokoliyi 7 dakika hasliyorum . çıkarıp biraz kucultuyorum çiçeklerini . güzel güzel yiyor .
Seninki de sever sen ver yeter ki :)
Karnabahar biraz gaz yapıyor onu tek vermiyorum sebze corbasina katiyorum .
Pırasa bende erkenden vermiştim . yine sebze çorbası içine katarak
Brokoli tarifi verdiğin iyi oldu cunku hayatımda yemedim hiç....kızim a yedirmek istiyorum

Ben corba yapiyorum genelde. Yeni basladik biz kadi gidaya. Patates havuc kabak kiyma sogan zeytin yagi pirasa bunlari hepsini ayni anda olmayacak sekilde corba yapiyorum. Mercimek tavuk eti patates corbasi yapiyorum, brokoli yulaf yogurdun icine yumurta sarisi koyup corba yapiyorum. Bide meyve püreleri veriyorum

Salçayı annen yaptığı için içim rahat bide çok değil saten hafif renk verio baharat koymuom ki
Canim bebegin icin bu erkn bi tarif degil mi. bildigim kadaryla salca baharat tuz verilmio o aylarda. benmde oglum 4 aylik sua. bnde sabrszlaniorum ek gida icin. konunuzu cok begendim. takipte kalcm surekli

Salçayı annen yaptığı için içim rahat bide çok değil saten hafif renk verio baharat koymuom ki
Ben nane koyuyorum bazen mercimek çorbası verdigimde kimyon koyuyorum tarhana da veriorum o da baharatlı bi çorba birsey olmaz benCEE tuzu abartmadigin sürece

Valla ben 6 aylıklwn başladım ek gıdaya ilk elma suyu şeftali suyu ve yoğurt verdim ama öle uzunca bi süre değil birer kere meyve suyu seklinde verdim sonra rendeleyip meyvenin kendisini yedirdim ebeye kalsa sadece meyve suyu ver dedi ama ben elmayı hafif pişirip içine irmik atıyordum biraz doyurucu olsun die onuda yedi kuzum sonra sonra artık yumurta çorba derken simdi artık değişik ne yapabilirim die aranıyorum işte
Eline ekmek elma gibi seyler verin alissin

Back
X