• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek..

burada vardı ikisini birden emziren bir arkadaş

adını unuttum bilen varsa çağırsın

sezeryan a geline

arkadaş kist ameliyatı oldu bir sene son baharda öbür sonbaharda da bebek doğdu

o da çok korkmuştu

daha ameliyat yerlerim iyileşmedi vs diye ama bir sıkıntı olmadan sağlıkla kucağına aldı

iyi bir doktor iyi bir hastane bulun

özellikle yenidoğan yoğun bakım olsun hastanede erken olursa diye

arkadaşım hiç regl olmadan hamile kaldı araları 15 ay onunkilerin

biraz zor oldu ama büyüdüler bile

Prezervatif ile mi bizde öyle korunuyoruz kızım 67 günlük hamile kalırsam benim için yıkım olur ama aldırmayı düşünmem çünkü mucize benim için bebekler bu arada nasıl anladınız hamile olduğunuzu ben adet olmadım henüz şuan gözüm korktu her defasında kontrol ediyoruz yırtılmış mi diye ama bilmiyorum Allah ne derse o oluyor demek ki

Guzel yorum yapan guzel insanlar siz hepvar olun... Mune Mune abla konum kapansın .. Şayet ciddi mana da can skmakta ısrar eden ınsanlar var burda yetmezmıs gıbı bana ozelden dahı hakaret vaki konusuyorlar bana destek olan arladaslar mavı arkadas sızı yalaka dıye ılan ettı kı anlamadıgım ne cıkarınızvarda bana yalakalık yapacaksınız ? Basbakanın kızı degılım guzelce sordum cok tatlı ınanlar ne guzwel cevap verdı samımıyetıme ınanmayan yatak odama laf attı ben susarım sevuyeye dusmemek ıcın bu yuzden hırslarını alamayıp ozelden yazıyorlar Allah hıdayet etsın . Hepunıze coook tesekkur ederım .evet bu bebegı doguracagım rabbım Ol demişse kaderı varsa yasar.. Hepınızı saygıyla selamlıyorum

Back
X