Bebekle alışveriş merkezi ve asansör kavgası..

Ahaha trafik kazasını kendine selfie fonu yapan insanların yurdu oldu maalesef bu topraklar. Eski incelikler, nazik insanlar terk etti buraları. Yok Anneler gezmesin yok mecbur değiller yer vermeye... bu medeniyettir arkadaşlar kanunu kuralı olmaz. Konşunuz hasta olduğunuz bir gün çorba getirse mutlu olursunuz. Ne kadar düşünceli bir hareket deyip takdir edersiniz. Mecbur değil komşunuz ama insaniyet sahibi değil mi... işte bu konu da bunu anlatmış. Ama ben insanlardan seviye beklemiyorum çok fazla. Devir değişti maalesef herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım

Bu verdiğiniz örneklerin kanunen cezaları var. Toplum kuralları ile kanunları karıştırıyorsunuz.

Evet bu sıkıntı hep var

Biz bebeği kucağa alıp yürüyen merdiven ile çıkardık

Zaten bir üst kata çıkacaksak geri oturtmaz o katta kalacaksak oturturduk geri arabaya

Tek çözümü bu maalesef zira her asansörde birçok kişi var

Bu arada evet öncelik Bebek arabasında vs de otoparktan binmiş sinemaya çıkan da dolaşarak 15 dakika kaybetmek istemiyor

Bebek arabası nasıl kapansın yahu el insaf!!! İnşallah ikizlerin olur da anlarsın mevzuyu

Neyseki oğlum büyüdü. Ama ben de o dönem az tartışmadım.

Kaldırımdan gidersin engelli rampasının önünde araba parketmiş olur. Sen parketmiş arabaların arasında daracık yerden arabayla geçmeye çalışırsın.
Sürücüsü oradaysa buraya parkedemezsiniz diye çıkışırdım. Sürücü yoksa sileceklerini kaldırırdım..

Avm de gezmek istersin asansöre binemezsin.

Bir de bebek arabasını kapat diye akıl vermiyorlar mı çok trajikomik.

Daha kırk fırın ekmek yemek lazım insanlık seviyesine gelmek için..

Hayır mevzu sadece bebek arabası da değil. Çocuk bazen avm nin kiralık arabasını da istiyor. Hem anne baba da daha rahat geziyor. Bunun için kimse bana asansör bilmişliği taslayamaz.

Olay daha büyürse yasalar ihtiyaç sahibinden yana. Karşımdaki sıkıysa olayı büyütsün..

200 kiloluk da olsa insan ile bebek arabasını kıyaslamak.....
200 kiloluk insan zaten engelli kategorisine giriyor yalnız.
Ben mesela bebeğimle eşimle bi yere gidecek olsam bebek arabam olmadan gidemiyorum çünkü taşıyamıyorum bebeğimi kucağıma alıp bi yere gidemem ya da 1 dk da olsa alamam kucağıma.. Ben bi yere bebek arabasıyla girdim diye ynlış yapan ben mi olcam yani
Sınuç olarak sağlık sorunu olmayanlar binmesin asansörlere

ay birde sey var asansör assagi inecek yukari cikacak olanlarda o asansore biniyorlar orta kattan asansorle birlikte en alt kata inip tekrar yukari cikiyorlar
bende buna gicigim zaten bu sacmalik yuzunden asansorler hic bosalmiyor
herkes gidecegi yonun asansorune binse bu kargasa yasanmayacak

Ahaa bebek arabasını kapat diye ben dedim.
Çünkü hanımefendi zaten ne desek tersliyecek
Bari hakkıyla tersleneyim dedim !

Bende şu kaldırıma engelli rampasına, zaten daracık olan ara sokakların her iki tarafına da yol boyu park edıp yolu daha da daraltan arabaları görünce değişik fanteziler geliyor aklima. Birde bütün gün neredeyse caddenin ortasına kadar yaydıkları masa sandalye oturup gelen geçeni dikizleyen kahvehaneler ve sahipleri. . neyse işte

Her asansör de var mı bilmiyorum ama yaşadığım yerdeki asansör de hasta engelli ve bebek arabasinin önceliği olduğu yazıyor su universite mezunu hak savunucuları kafaları uzatıp da okudu mi acaba o yazıları bir kez olsun yada okuduğunda algılama sorunu var anlamıyorum ben bunları ://

Ben AVM'de daha bı kere bile asansöre bindiğimi hatırlamam onu beklemek beni geriyor Allah'a şükür ayağım var ee yürüyen merdivende yapmslar daha kısa zamanda efor sarf etmeden istediğiniz kata gidiyorsunz. Ancak bebek olunca asansör mecbur bizler için şahsen ben her zaman o toleransı gösterdim bebekli annelere verirdim yerimi hastanede falan asansörde şimdi aynı sorunla bizlerde karşılaşınca büyük ihtimalle

Ben engelli rampasına park eden arabanın fotoğrafını çekim egm online ihbara atıyorum anında ceza kesiliyormuş.
Lürfen siz de yapın. Böyle böyle bu tip ayılıkların önüne geçeceğiz

Ben de avm lerde bu yüzden çok tartışmalar yaşadım. Özellikle gençler yürüyen merdiven varken asansöre binince çok sinir oluyorum. Ben de çocuk olana kadar hiç asansör kullanan bir insan değildim ama bebek arabasıyla asansörden başka şansımız yok .
Bir keresinde ben tam 15 dakika asansör bekledim her gelişinde dolu geliyor yada biz binemedenbir sürü kişi atılıp dolduruyor. En son patladım beyfendi hamile misiniz yaşlı yada sakat mısınız çekilin lütfen merdivenleri kullanın dedim , yine tartışmayla bitti. İnsanlar çok bencil ve saygısız. Bizi bırakın yaşlı insanları görünce bile asansörü boşaltmıyorlar. Bu durum hastane asansörlerinde de aynı, annem ameliyat oldu tekerlekli sandalyeyle en az 20 dakika hastanede asansör bekledik. Orada da bir tartışma yaşadım üstelik bunu yapanlar da çoğunlukla hemcinslerimiz. Toplum olarak sevgi saygı ve anlayış adına bütün değerlerimizi kaybettik maalesef.

Hem fikirim hem enegelliler hem bebek arabaları için büyük sıkıntı o yüksek kaldırımdan indirelim derken çocuk resmen çalkalanıyor arabanın içinde aslında çizik atıp geçeceksin oylesinin arbaasina

çok gereksiz bir tartışma olmuş, kısa bir zaman içinde herkese laf yetiştirmişsiniz, haklısınız ama uslubunuz çok hatalı, uyarırsınız anlamak ya da anlamamak onların bileceği şey
üstelik kapalı diye ona da laf yetiştirmişsiniz çok yersiz buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…