Benim gibi aynı yatağa terfi ettirmeyin de zira pek zor oluyor bel ağrısı üşütme yapıyorEvet sağlayabilir ama işi daha zor olacaktır ben kendi adıma kesin konuşuyorum kesinlikle 2 yıl aynı odada yatıcaz
Sanırım oda mümkün yaşını geçince ama değer kokusunda uyumak için bütün bel ağrılarına Allah bütün annelerin yardımcısı olsunBenim gibi aynı yatağa terfi ettirmeyin de zira pek zor oluyor bel ağrısı üşütme yapıyor
Sanırım oda mümkün yaşını geçince ama değer kokusunda uyumak için bütün bel ağrılarına Allah bütün annelerin yardımcısı olsun
Aksine benim yanimda uyurken saat basi kalkan kizim , odasini ayrinca uyanmadi uyudu hep , hem kalksa bile bir iki adim odasina gidersin hem bebek icinde daha iyi oluyor alisiyolar suan kizim 9 aylik arada yanima getiriyorum asla uyumuyor sadece odasinda uyuyor alisti cünkü..Ya bu erken odasını ayırma meselesini Nasıl yspıyorsunuz Cidde'n hayran kalıyorum. Benim odayı ayırmam gibi bir ihtimal yok çünkü odası yok o ayrı mesele de :) yani şuan oğlum 6 aylık nerdeyse saat başı uyanıyor , odayı ayırınca çok yorucu olmaz mı
Aynı yatakta değil, aynı odada yatması gerektiğini söylüyorumsöylüyorumBu Adem Güneş denilen kişi bebeğin anne baba ortasında yatmasını mı öneriyor? Yorumlarda okudum da... Neyse, bu dünyadan bihaber, bilmemkaç yıl geriden gelen kişiyi kesinlikle ciddiye almamak gerektiğini öğrendim en azından. Bütün dünya bebeklerle uyumanın zararını ortaya çıkarıp, eskiden uygulanan hatalı davranışları gün yüzüne çıkarıp insanları uyarırken, bu eleman geri gidiyor yani, o da güzelmiş. :)
Aynı yatakta değil, aynı odada yatması gerektiğini söylüyorumsöylüyorum
Kocayla ayrı yatınca soğursun lafı da kv lerin uydurması bence oğluşları üşümesin diyedeneyerek ve kendi hayat şartlarına göre değerlendir
eşim çok pimpirikli
aslında biz önce kendi odasında yatıracaktık hemşirenin biri yarım saatte bir bakarsanız olur dedi
eşim de bizim odada beşikte yatsın dedi
bir süre yattı ama yatak odası soğuk oldu
ben onun odasına taşındım
oğlum gece dönünce uyandım emzirdim, gece bile ağlamadan memesini emdi ve ikimiz de uyduk böylelikle, gece uykumuz az bölündü
sonra iki yaş civarında ben odama taşındım, o hep odasında olduğu içi hiç yabancılamadı, hatta bir yıl sonra başka eve taşındık ama odası eşyaları aynı olduğu için yabancılamadı
herkesin kendi yaşayışı farklı ama burada çoğu kişi ayrı yatmayın aranıza soğukluk girer diyor mesela bizde olmadı öyle şeyler
Aynı yatakta yatın dediğini bilmiyordum, üstelik kitabı da okudum ama herhalde biz o aşamayı geçtiğimiz için dikkat etmedim. Teşekkürler bilgi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?