Seni öyle iyi anlıyorum ki ...
Yok tek kalman iyi anneliğe alış falan hepsi zırva geliyor bana ,
Yok öyle birşey , benim oğlum 17 aylık şimdi ve inanılmaz zorlandığım dönemler oldu , eşim şehir dışına çıkar ayda iki hafta kadar , hani akşam biri gelse de bir iki saat başka iş yapsam modundayım, dinlenmeyi geçtim

Ev işi yapma diye birşey de olamaz , yemek , ek gıda bulaşık ve illa ki yere dökülenler temizlenmeli , kapı cam silecek halin yok elbet ,
Ve çok çok ihtiyaç duyulan yalnız kalma ihtiyacı ...
O sorumluluk olmadan bir kaç saat yalnız kalman sana öyle iyi gelir ki kendimden biliyorum ..
Hep aynı döngü artık mutsuz bir insan haline geliyorsun , bebeğim için milyonlarca sonsuz kere şükretsem bile arada bir kaç saat boş kalma ihtiyacı zamangeçtikçe insanı esir alıyor ...
Bi süre sonra bebeğim yalnız beş on dakika oyuncaklarla oynamaya başlayacak , bi umut olsun sana , çok extra ek gıda hazırlamana gerek kalmayacak ...
ben bu dönem yardım isteyip de etmeyen ablamı bile sildim o kadar zor günler geçirdim eşim şehir dışında iken ....
gerçekten zor
Yardım alabileceğin birileri varsa mutlaka al gurur yapmadanmısrarlamyardım işte canım
Annen sana gelsin kalsın bebekle aynı odada durur hiç olmazsa , sen diğer tarafa beş on dakika geçersin ...
Allah yardımcımız olsun
Kovid belası hepimizi böyle yaptı
Güzelliklerle büyüt prensesini