- 20 Ekim 2018
- 2.690
- 4.098
- 133
- Konu Sahibi Pisiannesi
-
Eşimde annesine babasına çok güvenemiyor yoksa belki o evde oturmak bile isteyebilirdi. Biz kimseye minnet etme taraftarı değiliz pek eşimle sanırım kirada devam edeceğiz. Bende bugün arayıp söyleyeceğim evlerinde oturmayacağımızı artık uygun bir dille.
kv niz ne güzel açıklamış yaptığı hatayı da düzeltmek istediğini de söylemiş ,bence temkinli bir şekilde hatalarını düzeltmeye fırsat verebilirsiniz ,affettiniz diye mesafeyi bırakmayın mesafe hep olsunMerhabalar,
Eşimle 6 yıldır evliyiz, evlendikten 4 ay sonra eşimin anne ve babasıyla tüm ipleri koparttım yıllardır görüşmüyorum. Nedeni ise kısaca özetlemek gerekirse evlilik zamanında olan klasik manevi desteği göremedik, ailesinin istediği bir gelin olmadığım için ailemede aynı saygısızlıkları defalarca tekrarladıkları İçin kopardım herşeyi. Durumları çok çok iyi olmasına rağmen tek bir iğnesini bile göremedik, sorun değildi bizim için kredi çekip herşeyimizi yaptık. Bu arada eşimde ailesinden yaptıklarından dolayı soğudu bu 6 yıl içinde sadece 1 defa gördü onları.
Neyse biz yıllardır çocuk sahibi olmak için uğraştık, borçlarımızı bitirdik kendimize göre minik bir ev aldık. Allah bize ikiz evlat nasip etti umarım sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Eşim heyecanla anne ve babasını arayıp haberi verdi onlarda mutlu oldular. Bu süreçte biz kendi evimizden kiraya çıktık, evimiz küçük olduğu için sığmak mümkün olmayacaktı. Kendi evimizide satılığa çıkardık ama bu süreçte ev fiyatları çok artmış yani bizim evin satıldığı miktar kadar kredi çekmek gerekecek, bende işi çocuklar büyüyene kadar bırakmak istiyorum yani biz pek ev sahibi olabileceğiz gibi durmuyor. Eşimin ailesininde bulunduğumuz ilde güzel bir evi var ama biraz sapa bir semtte, yokuşta. Dün annesi ilk defa beni arayıp sohbet etmek istedi geri çevirmedim sonra onların evinde oturabileceğimizi söyledi, eşim semtten dolayı istemedi. Bakınca evi bizim için gözden çıkarmışlar, annesi yaptığı hataların farkında olduğunu düzeltmek istediğini söyledi. İyi niyetine inanmalı mıyım bilmiyorum, şimdi hormonlar zirvede biraz duygusal düşünüp affetmek istiyorum ama bir yandan da yaşattıkları aklıma geliyor mesafe en güzeli diyorum. Böyle arada kalan oldu mu?
Çok teşekkür ederim. Evim 60metrekareydi aslında biz çok memnunduk ama ölçtük biçtik 2 beşiği sığdıramadık yatak odasına. Daha büyük bir eve kiraya çıktık. Aslında küçük evin işide az oluyordu dediğiniz gibi ama miniklerle sığamamaktan korktuk birde açık mutfaktı ben 3 ay salonda oturamadım yemek kokusundan o da biraz hızlandırdı taşınma işiniPisiannesi evin ne kadar küçük bence ne kadar evin küçük olursa olsun kendi evinden çıkma az aşım kaygısız başım misali...hem eşinin ailesi istediği gibi kalamayacak mesafe olacak ama onların evine taşınırsan nasıl olsa bizim evimiz istediğim gibi girer çıkarım olacak bence en iyisi küçük ev hem bebekler olunca temizliği falan kolay olur... Sağlıkla al kucagına
Evlerini satmayı hiç teklif etmediler, kiracıları çıkacakmış siz girip oturun dedi annesi. Açıkçası evlerinde otursak bile o kirayı bizden alabileceklerini konuştuk, görümcem hala okuyor ona para yollayın derlerse aynı kapıya çıkabilir olay. Gerçekten çok farklı yapıda insanlar , durumları çok iyi olmasına rağmen herşeye minnet ediyorlar. Değiştiler mi bilmiyorum çok arada kaldım
Zaten kabul etmeyeceğiz kirayada çıktık. Sadece teklif etmesi bile kafaları değişti mi acaba duygusunu getirdi bana. Hayatta böyle birşeyi teklif etmezlerdi normalde, ama eşimde hala güvenemiyor bunu söyledilerse birşey vardır mutlaka diyorBen belki akıllanmışlardır o evde oturun kendi evinizi de kiraya verin yazcaktım
Şimdi vazgeçtim bunlar varyemez olmuş. Kendi evinizden çıkıp kiraya geçiceksiniz ne gerek var?
Hayırlısı olsun güle güle oturunÇok teşekkür ederim. Evim 60metrekareydi aslında biz çok memnunduk ama ölçtük biçtik 2 beşiği sığdıramadık yatak odasına. Daha büyük bir eve kiraya çıktık. Aslında küçük evin işide az oluyordu dediğiniz gibi ama miniklerle sığamamaktan korktuk birde açık mutfaktı ben 3 ay salonda oturamadım yemek kokusundan o da biraz hızlandırdı taşınma işini
Neler oldu bilmiyorum ama siz gorusmeseniz de onu büyütüp besleyen ailesini silen hiç gorusmeyen eşinizin yaptığını hiç doğru bulmadım. Sizin de ikizlerinin olacak üstüne titreyeceksiniz ilerde mendil gibi çöpe atıp gitse üzülmez misinizMerhabalar,
Eşimle 6 yıldır evliyiz, evlendikten 4 ay sonra eşimin anne ve babasıyla tüm ipleri koparttım yıllardır görüşmüyorum. Nedeni ise kısaca özetlemek gerekirse evlilik zamanında olan klasik manevi desteği göremedik, ailesinin istediği bir gelin olmadığım için ailemede aynı saygısızlıkları defalarca tekrarladıkları İçin kopardım herşeyi. Durumları çok çok iyi olmasına rağmen tek bir iğnesini bile göremedik, sorun değildi bizim için kredi çekip herşeyimizi yaptık. Bu arada eşimde ailesinden yaptıklarından dolayı soğudu bu 6 yıl içinde sadece 1 defa gördü onları.
Neyse biz yıllardır çocuk sahibi olmak için uğraştık, borçlarımızı bitirdik kendimize göre minik bir ev aldık. Allah bize ikiz evlat nasip etti umarım sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Eşim heyecanla anne ve babasını arayıp haberi verdi onlarda mutlu oldular. Bu süreçte biz kendi evimizden kiraya çıktık, evimiz küçük olduğu için sığmak mümkün olmayacaktı. Kendi evimizide satılığa çıkardık ama bu süreçte ev fiyatları çok artmış yani bizim evin satıldığı miktar kadar kredi çekmek gerekecek, bende işi çocuklar büyüyene kadar bırakmak istiyorum yani biz pek ev sahibi olabileceğiz gibi durmuyor. Eşimin ailesininde bulunduğumuz ilde güzel bir evi var ama biraz sapa bir semtte, yokuşta. Dün annesi ilk defa beni arayıp sohbet etmek istedi geri çevirmedim sonra onların evinde oturabileceğimizi söyledi, eşim semtten dolayı istemedi. Bakınca evi bizim için gözden çıkarmışlar, annesi yaptığı hataların farkında olduğunu düzeltmek istediğini söyledi. İyi niyetine inanmalı mıyım bilmiyorum, şimdi hormonlar zirvede biraz duygusal düşünüp affetmek istiyorum ama bir yandan da yaşattıkları aklıma geliyor mesafe en güzeli diyorum. Böyle arada kalan oldu mu?
Eşime ailesiyle ilgili görüş yada görüşme hiçbir zaman demedim. Ama onunda tek bizim başımıza gelenlerden dolayı böyle davrandığını düşünmüyorum, çok çok öncelere dayanan kırgınlıkları var. Yani mendil gibi çöpe atılan belki de o olmuştur eminim bu ihtimali düşünmemişsinizdir. Neyse konu zaten eşimin ailesine karşı olan tavrı değil bunuda burada tartışmak istemem koskocaman insanların aldıkları kararların arkasında elbet sebepler vardırNeler oldu bilmiyorum ama siz gorusmeseniz de onu büyütüp besleyen ailesini silen hiç gorusmeyen eşinizin yaptığını hiç doğru bulmadım. Sizin de ikizlerinin olacak üstüne titreyeceksiniz ilerde mendil gibi çöpe atıp gitse üzülmez misiniz
Konuyu neden buraya getirmek istiyorsunuz anlamadım. Benim fikir istediğim konu başka bir konu gerçekten burda bunu konuşmak istemiyorumEsiniz 6 yilda 1 kez mi görüştu ailesiyle..bu cok yanlis.
Bende bunu düşündüm yani çocuklarımdan babaannelerini dedelerini saklamaya ne hakkım var, bir yandan da aynı şeyler tekrarlanır mi diyorum çok aradayım
Konuyu neden buraya getirmek istiyorsunuz anlamadım. Benim fikir istediğim konu başka bir konu gerçekten burda bunu konuşmak istemiyorum
6 yil görmemesine bende sasirdim6 sene içinde bir defa ailesini gören vefasız oğullari varmış. Üzüldüm onların adına.
Tek sebep maddi destekte bulunmamaları ve işte her ailede olan çekişmeler ise yazık diyorum.
Sizlerde evlat sahibi olacaksınız , 6 sene evlada hasret kalmak çok zordur.
Üstüne aramış, hatamizi anladık diyor ama ikinizde hala bir şans verilebilir mi diye düşünüyorsunuz. Çok şaşırdım. Ne denilebilir ki ?
Ben kv.me küssem , esimin ondan ayrı kalmasına gönlüm razı gelmez.
Gitmesi için elimden geleni yaparim. Belki sizde uğraşmissiniz ancak bir kadın yeteri kadar söylese erkekler mutlaka gidip görür.
Ki çocuk haberini hemen duyurmak istemiş.
Benim doldurmamla mi ? Pardon bunu nerden biliyorsunuz? Ben sizin bildiğinizi biliyorum daKonu tam da bu değil mi ? Kendini büyütüp bu yaşa getirdiği ailesi ile çevresinin ve sizin doldurmanizla 6 senede bir gören evlat.
Kendisinin de vefasızlığı eklenmiş tabiki buna.
Diyecek söz çok ama yok , ne ekersen onu bulursun.
Kusura bakmayın demekki ben sizin gibi iyi biri olamamışım6 sene içinde bir defa ailesini gören vefasız oğullari varmış. Üzüldüm onların adına.
Tek sebep maddi destekte bulunmamaları ve işte her ailede olan çekişmeler ise yazık diyorum.
Sizlerde evlat sahibi olacaksınız , 6 sene evlada hasret kalmak çok zordur.
Üstüne aramış, hatamizi anladık diyor ama ikinizde hala bir şans verilebilir mi diye düşünüyorsunuz. Çok şaşırdım. Ne denilebilir ki ?
Ben kv.me küssem , esimin ondan ayrı kalmasına gönlüm razı gelmez.
Gitmesi için elimden geleni yaparim. Belki sizde uğraşmissiniz ancak bir kadın yeteri kadar söylese erkekler mutlaka gidip görür.
Ki çocuk haberini hemen duyurmak istemiş.
Kusura bakmayın demekki ben sizin gibi iyi biri olamamışım
Pekiİyi biri olmakla ilgisi yok, işinize öyle gelmiş.
Benim doldurmamla mi ? Pardon bunu nerden biliyorsunuz? Ben sizin bildiğinizi biliyorum da
Cunku bu uzucu bir durum ..bir evladin 6 senede 1 kez anne ve babasi ile gorusmesi bence kabul edilemez..yani bunu hakli gormemiz icin cok cok fevkalade bir olay olmali..bu esinizi iyi es yapmiyor..aksine gaddar yapar..ben bir es olarak bunu asla istemem..sizinde cocugunuz olacak..omur hep genclikte kalmaz yaşlılığında kisi cetin olur..hepimiz o yollardan gececegiz..Konuyu neden buraya getirmek istiyorsunuz anlamadım. Benim fikir istediğim konu başka bir konu gerçekten burda bunu konuşmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?