Bebekle birlikte barışmak isteyen eş ailesi

Pisiannesi evin ne kadar küçük bence ne kadar evin küçük olursa olsun kendi evinden çıkma az aşım kaygısız başım misali...hem eşinin ailesi istediği gibi kalamayacak mesafe olacak ama onların evine taşınırsan nasıl olsa bizim evimiz istediğim gibi girer çıkarım olacak bence en iyisi küçük ev hem bebekler olunca temizliği falan kolay olur... Sağlıkla al kucagına

kv niz ne güzel açıklamış yaptığı hatayı da düzeltmek istediğini de söylemiş ,bence temkinli bir şekilde hatalarını düzeltmeye fırsat verebilirsiniz ,affettiniz diye mesafeyi bırakmayın mesafe hep olsun

Çok teşekkür ederim. Evim 60metrekareydi aslında biz çok memnunduk ama ölçtük biçtik 2 beşiği sığdıramadık yatak odasına. Daha büyük bir eve kiraya çıktık. Aslında küçük evin işide az oluyordu dediğiniz gibi ama miniklerle sığamamaktan korktuk birde açık mutfaktı ben 3 ay salonda oturamadım yemek kokusundan o da biraz hızlandırdı taşınma işini

Ben belki akıllanmışlardır o evde oturun kendi evinizi de kiraya verin yazcaktım

Şimdi vazgeçtim bunlar varyemez olmuş. Kendi evinizden çıkıp kiraya geçiceksiniz ne gerek var?

Ben belki akıllanmışlardır o evde oturun kendi evinizi de kiraya verin yazcaktım

Şimdi vazgeçtim bunlar varyemez olmuş. Kendi evinizden çıkıp kiraya geçiceksiniz ne gerek var?
Zaten kabul etmeyeceğiz kirayada çıktık. Sadece teklif etmesi bile kafaları değişti mi acaba duygusunu getirdi bana. Hayatta böyle birşeyi teklif etmezlerdi normalde, ama eşimde hala güvenemiyor bunu söyledilerse birşey vardır mutlaka diyor

Hayırlısı olsun güle güle oturun

Neler oldu bilmiyorum ama siz gorusmeseniz de onu büyütüp besleyen ailesini silen hiç gorusmeyen eşinizin yaptığını hiç doğru bulmadım. Sizin de ikizlerinin olacak üstüne titreyeceksiniz ilerde mendil gibi çöpe atıp gitse üzülmez misiniz

Eşime ailesiyle ilgili görüş yada görüşme hiçbir zaman demedim. Ama onunda tek bizim başımıza gelenlerden dolayı böyle davrandığını düşünmüyorum, çok çok öncelere dayanan kırgınlıkları var. Yani mendil gibi çöpe atılan belki de o olmuştur eminim bu ihtimali düşünmemişsinizdir. Neyse konu zaten eşimin ailesine karşı olan tavrı değil bunuda burada tartışmak istemem koskocaman insanların aldıkları kararların arkasında elbet sebepler vardır

Esiniz 6 yilda 1 kez mi görüştu ailesiyle..bu cok yanlis.

Bende bunu düşündüm yani çocuklarımdan babaannelerini dedelerini saklamaya ne hakkım var, bir yandan da aynı şeyler tekrarlanır mi diyorum çok aradayım

6 sene içinde bir defa ailesini gören vefasız oğullari varmış. Üzüldüm onların adına.

Tek sebep maddi destekte bulunmamaları ve işte her ailede olan çekişmeler ise yazık diyorum.

Sizlerde evlat sahibi olacaksınız , 6 sene evlada hasret kalmak çok zordur.

Üstüne aramış, hatamizi anladık diyor ama ikinizde hala bir şans verilebilir mi diye düşünüyorsunuz. Çok şaşırdım. Ne denilebilir ki ?

Ben kv.me küssem , esimin ondan ayrı kalmasına gönlüm razı gelmez.

Gitmesi için elimden geleni yaparim. Belki sizde uğraşmissiniz ancak bir kadın yeteri kadar söylese erkekler mutlaka gidip görür.

Ki çocuk haberini hemen duyurmak istemiş.

Konuyu neden buraya getirmek istiyorsunuz anlamadım. Benim fikir istediğim konu başka bir konu gerçekten burda bunu konuşmak istemiyorum

Konu tam da bu değil mi ? Kendini büyütüp bu yaşa getirdiği ailesi ile çevresinin ve sizin doldurmanizla 6 senede bir gören evlat.

Kendisinin de vefasızlığı eklenmiş tabiki buna.

Diyecek söz çok ama yok , ne ekersen onu bulursun.

6 yil görmemesine bende sasirdim
Ve bebek olunca hemen haber vermiş şaşırtıcı

Benim doldurmamla mi ? Pardon bunu nerden biliyorsunuz? Ben sizin bildiğinizi biliyorum da

Kusura bakmayın demekki ben sizin gibi iyi biri olamamışım

Benim doldurmamla mi ? Pardon bunu nerden biliyorsunuz? Ben sizin bildiğinizi biliyorum da

Genelde böyle olur. Ailen böyle yaptı, bana bu şekilde , aileme şu şekilde davrandı diye hiç mi kavga konunuz olmadı evde ?

Ya da hiç mi " aileni ara , aileni gör " gibi konular geçmedi evde ?

Konuyu neden buraya getirmek istiyorsunuz anlamadım. Benim fikir istediğim konu başka bir konu gerçekten burda bunu konuşmak istemiyorum
Cunku bu uzucu bir durum ..bir evladin 6 senede 1 kez anne ve babasi ile gorusmesi bence kabul edilemez..yani bunu hakli gormemiz icin cok cok fevkalade bir olay olmali..bu esinizi iyi es yapmiyor..aksine gaddar yapar..ben bir es olarak bunu asla istemem..sizinde cocugunuz olacak..omur hep genclikte kalmaz yaşlılığında kisi cetin olur..hepimiz o yollardan gececegiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…