Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben bosanmak istiyorum, bir süre yaşamam gerekecek ve hayır calışmıyorum bebek olduğu içinBen bebekle bosandim. Biraz daha detay yazsaniz daha cok yorum gelir aslında. Siz mi bosanacaksiniz? Bosaninca ailenizle mi yasacaksinuz? Calisiyor musunuz vs
Aranızda halledemeyecek kadar büyük problemler mi var bllos? Çalışmıyorsan bu süreçte aile desteği çok önemli.Evet ben bosanmak istiyorum, bir süre yaşamam gerekecek ve hayır calışmıyorum bebek olduğu için
Evet ben bosanmak istiyorum, bir süre yaşamam gerekecek ve hayır calışmıyorum bebek olduğu için
Sürekli üstten konuşmaz tarzı, tartışma anında “sus lan, kes sesini, kalk git ” vs demesi ve bebekten dolayı çalışmadığım icin bir seye para isteyince bakarız demesi hele bi de harcayacağım sey ona göre değilse ne gerek var yok ona para vermem vs of cok var hangisini yazayım bilemedim cok doluyumAranızda halledemeyecek kadar büyük problemler mi var bllos? Çalışmıyorsan bu süreçte aile desteği çok önemli.
Bunu düsündüm bu süreçte kime bırakacağım 7 aylık bebeği bakan yok çünkü 7 ay boyunca kimse de gelip destek olmadı hep tektimBen annemle yasiyorum. Annemin huyu kotudur. Kocamla yasamak mi daha zor, annemle yasamak mi diye kendime sormustum. Annemle yasamak daha iyi bir seçimdi benim icin. Eski esim beni cildirtmasaydi is bulduktan sonra kendisine boşanmak istedigimi soyleyecektim. Daha erken patladi olaylar.
Arada ciddi bir sorun yoksa ailenizle yaşamak istemiyorsaniz is bulana kadar idare edemez misiniz?
Mesleğin var mı ? Ayı herif.Sürekli üstten konuşmaz tarzı, tartışma anında “sus lan, kes sesini, kalk git ” vs demesi ve bebekten dolayı çalışmadığım icin bir seye para isteyince bakarız demesi hele bi de harcayacağım sey ona göre değilse ne gerek var yok ona para vermem vs of cok var hangisini yazayım bilemedim cok doluyum
Sag ol canım benimÜzüldüm ve şaşırdım. Hakkında hayırlısı olsun![]()
Bunu düsündüm bu süreçte kime bırakacağım 7 aylık bebeği bakan yok çünkü 7 ay boyunca kimse de gelip destek olmadı hep tektim
Arkeologum ama işim maalesef buralarda yok ve bebekle calısamam kendi meslegimdeMesleğin var mı ? Ayı herif.
Sanmıyorum olmaz üstüne kötü ederler beni muhtemelenBebeginiz kred yasina gelene kadar bakacak kimse yok mu? Ben bosandim ama calisirsam eski gorumcemle annem dönüşümlü bakacak. Es ailesinin destegi olmaz mi
Sanmıyorum olmaz üstüne kötü ederler beni muhtemelen
Gururunu incitmişSürekli üstten konuşmaz tarzı, tartışma anında “sus lan, kes sesini, kalk git ” vs demesi ve bebekten dolayı çalışmadığım icin bir seye para isteyince bakarız demesi hele bi de harcayacağım sey ona göre değilse ne gerek var yok ona para vermem vs of cok var hangisini yazayım bilemedim cok doluyum
O meslekte iş bulmak çok zor. Ailen ile aran neden yok kuzum.Arkeologum ama işim maalesef buralarda yok ve bebekle calısamam kendi meslegimde
Kpss kitaplari al 70 almaya çalış memurluklarda şansını denersin.Arkeologum ama işim maalesef buralarda yok ve bebekle calısamam kendi meslegimde
Babam vefat etti, annem babamın maası ile geçiniyor. Evde asosyal bir abim var. Ev bize ait. Bilemiyorum bi kaç kere boşanma muhabbeti olunca annem hep sineye cekmemi söyledi hic destek olmadı.. en son hamileyken büyük bir tartısma yasadım ve bosanacağım dedim bebeği de aldıracağım dedim annem destek olmadı ben de konusmayı kestim sonra habersiz cıktı geldi ve bir sekilde orta yol bulundu devam edildi… o zaman ki tartısma sebebi ise kuzeni ile arsa aşacaktı ve ev yapılcaktı.. ben de ne kuzeni ne de onun esi ile anlaşamadığım icin istemedim üstüne tapu ha onun üstüne ha benim üstüme ne fark eder tarzı konuma yaptı ben de fark eder dedim ve ac gözlü para göz olmakla sucladı hakaraet vs bu yüzeen bosanmak istemistim o zamanPeki ailenizin maddi durumu nasil? Bebekle bosanirsaniz yardim ederler mi?
Fotoğrafını da görmüştük bir ara çok güzel kadınsın. Böyle güzel kadınlar da hep ayılara denk geliyorSürekli üstten konuşmaz tarzı, tartışma anında “sus lan, kes sesini, kalk git ” vs demesi ve bebekten dolayı çalışmadığım icin bir seye para isteyince bakarız demesi hele bi de harcayacağım sey ona göre değilse ne gerek var yok ona para vermem vs of cok var hangisini yazayım bilemedim cok doluyum