• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekle boşanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gururunu incitmiş😡 Şu durumda aile evi daha iyi bir seçenek gibi bebek büyüyünce sürdürebileceğin bir işin var mı?
Evet yani inanır mısın tek basıma her yeri gezdim otostop cektim ac kaldım 1 lirayla mescidde kaldım ailem destek olmadı ama bir sekilde yolunu buldum güclüydüm ama öyle gurrum incindi ki özgüvenim yerlerde bir de bebek var eski cesaretim yok

O meslekte iş bulmak çok zor. Ailen ile aran neden yok kuzum. :KK43: Destek çıkmazlar mı sana ? Bu ekonomi de tavsiye vermekte zor yaşamakta. 😞
Ailem ile aram hep yoktu aşırı muhafazakar bir aile baskıcı bir aile şifdetle bir sey yapılmaya calısıldı bunca zaman ben ise onlara göre asi biriydim o yüzden aram yok hani boşansam muhtemelen e zaten blos dan beklenirdi derler

Fotoğrafını da görmüştük bir ara çok güzel kadınsın. Böyle güzel kadınlar da hep ayılara denk geliyor😒 Ay ne desem bilemedim hakkında en hayırlısı en güzeli olsun inşallah 🙏
İnsanın bahtı güzel olsun derler ya gerçekten öyle Allah iyilerle karşılaştırsın bizleri🤍

Ben size maddi boyut odakli yazacagim. Bebegim 10 aylik iken bosandim. Bana sorarsaniz en önemlisi para. Bez, mama, cocuga ayri pisen onlarca yemek, evdeki su tüp gibi seylerin en cok bebek icin harcanmasi gibi bir durum var. Kk da gorup görebileceğiniz en iyi bosanmalardqn birisi bana aittir. Bende aylardir iş bulamiyorum maalesef.
Cocuk icin iyi bir nafaka aliyorum(kendime istemedim), cocugun hastane yazlik kislik giysileri babaya ait, oyuncaklarinida o alir. Mirin kirin etmez, bazen ariza verir ama 2 gun sonra kendiliginden duzelir. Her ihtimale karsi yanimda duran dusuk limitli ek kartim var. Bende babamin maasini aliyorum ama kuş kadar bisey, aldigim nafakadan daha dusuk maas. Evim kira degil. Bosanirsaniz annenizin payı size gececek. O maasa guvenmeyin.

Bir plan yapmadan bosanmayin. Annenizle konusun. Cocuk 1 yasina gelinxe cocuga o baksin sizde herhangi bir ise girip calisin. Mesela bunu kabul eder mi?

Ben annemle yasiyorum. Annemin huyu kotudur. Kocamla yasamak mi daha zor, annemle yasamak mi diye kendime sormustum. Annemle yasamak daha iyi bir seçimdi benim icin. Eski esim beni cildirtmasaydi is bulduktan sonra kendisine boşanmak istedigimi soyleyecektim. Daha erken patladi olaylar.
Arada ciddi bir sorun yoksa ailenizle yaşamak istemiyorsaniz is bulana kadar idare edemez misiniz?
Annem zor biri değil sadece evdeki abim biraz düşündürüyor cünkü tam anlamıyla mantıklı düsünen biri değil belki şefkatle yaklaşır bir kaç ay sonra eski haline dönebilir

İnsanın bahtı güzel olsun derler ya gerçekten öyle Allah iyilerle karşılaştırsın bizleri🤍
Arkadaşım küçük bebeğiyle boşandı evde müşteri temsilciliği işi yapıyor. Böyle bir iş araştırsan en azından maddi olarak ailene bağımlı olmazsın sadece barınma ihtiyacını orada karşılarsın.

Ben size maddi boyut odakli yazacagim. Bebegim 10 aylik iken bosandim. Bana sorarsaniz en önemlisi para. Bez, mama, cocuga ayri pisen onlarca yemek, evdeki su tüp gibi seylerin en cok bebek icin harcanmasi gibi bir durum var. Kk da gorup görebileceğiniz en iyi bosanmalardqn birisi bana aittir. Bende aylardir iş bulamiyorum maalesef.
Cocuk icin iyi bir nafaka aliyorum(kendime istemedim), cocugun hastane yazlik kislik giysileri babaya ait, oyuncaklarinida o alir. Mirin kirin etmez, bazen ariza verir ama 2 gun sonra kendiliginden duzelir. Her ihtimale karsi yanimda duran dusuk limitli ek kartim var. Bende babamin maasini aliyorum ama kuş kadar bisey, aldigim nafakadan daha dusuk maas. Evim kira degil. Bosanirsaniz annenizin payı size gececek. O maasa guvenmeyin.

Bir plan yapmadan bosanmayin. Annenizle konusun. Cocuk 1 yasina gelinxe cocuga o baksin sizde herhangi bir ise girip calisin. Mesela bunu kabul eder mi?
Evet babadan gelen maaş belli güvenilmez, annem 1 yasından sonra bakar belki bilemiyorum 70 dayanmıs yası konusmadım bu konuyu ciddiyetimi anlasın diyr yüz yüze konusmak niyetim var

Annem zor biri değil sadece evdeki abim biraz düşündürüyor cünkü tam anlamıyla mantıklı düsünen biri değil belki şefkatle yaklaşır bir kaç ay sonra eski haline dönebilir
Abiniz calismiyor mu?
Evet babadan gelen maaş belli güvenilmez, annem 1 yasından sonra bakar belki bilemiyorum 70 dayanmıs yası konusmadım bu konuyu ciddiyetimi anlasın diyr yüz yüze konusmak niyetim var
Annenize sorarsaniz bosanma der.
Kocaniz terapiye gitmeyi kabul eder mi peki?

Abim calısmıyor
Hayır o olgunlukta biri değil maalesef

ailenizle beraber yaşayabilirsiniz bence sorin yok. Bana sorarsaniz kotu aile kotu kocadan daha iyidir. Ancak kendinize bir plan yapmalisiniz. Esiniz istediginiz nafakayi cocuga oder mi mesela? Birde iş seçmeden baska bir yerde calisir misiniz?
Anneniz cocuga max 2 yasina kadar bakar sonra kreşe verirsiniz

ailenizle beraber yaşayabilirsiniz bence sorin yok. Bana sorarsaniz kotu aile kotu kocadan daha iyidir. Ancak kendinize bir plan yapmalisiniz. Esiniz istediginiz nafakayi cocuga oder mi mesela? Birde iş seçmeden baska bir yerde calisir misiniz?
Anneniz cocuga max 2 yasina kadar bakar sonra kreşe verirsiniz
İş secme seçeneğim yok suan zaten ama cocugu vermek isteyeceğini sanmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X