• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekle boşanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle aynı işte çalışıyordum kendisi ticaret ile uğraşıyor yani bebek olana kadar bir işim vardı
Bak aynı yollardan geçen biri olarak diyorum ki çat diye boşanma. Önce bir iş bul bebeği kreşe ver Ya da güvendiğin biri varsa bakıcı olarak anlaş. Vicdan da yapma. Biz evlatlarımız için çalışıyoruz. Sonra üç beş kenara para at. Altının falan yok mu onlar duruyorsa sakla mutlaka. Ondan sonra aileni işle yavaş yavaş işle. Eğer kiran ucuzsa evinde kal ama pahalıysa ailenle yaşamaya başla. Sonra da birikim yap. Ben bu şekilde yaptım. Üstelik bendeki iblis üzerime borç harç da bırakmıştı. Ödedim şükürler olsun. 3-5 de attım kenara çocuklar için. Sana da kolaylıklar dilerim. Bir daha hamile kalma sakın bu en önemlisi

Bak aynı yollardan geçen biri olarak diyorum ki çat diye boşanma. Önce bir iş bul bebeği kreşe ver Ya da güvendiğin biri varsa bakıcı olarak anlaş. Vicdan da yapma. Biz evlatlarımız için çalışıyoruz. Sonra üç beş kenara para at. Altının falan yok mu onlar duruyorsa sakla mutlaka. Ondan sonra aileni işle yavaş yavaş işle. Eğer kiran ucuzsa evinde kal ama pahalıysa ailenle yaşamaya başla. Sonra da birikim yap. Ben bu şekilde yaptım. Üstelik bendeki iblis üzerime borç harç da bırakmıştı. Ödedim şükürler olsun. 3-5 de attım kenara çocuklar için. Sana da kolaylıklar dilerim. Bir daha hamile kalma sakın bu en önemlisi
Altıblarım onda ve vermeyeceğini herp söyleyen biri bana ait değilmiş… plansız bir sekilde bosanmam..

Sürekli üstten konuşmaz tarzı, tartışma anında “sus lan, kes sesini, kalk git ” vs demesi ve bebekten dolayı çalışmadığım icin bir seye para isteyince bakarız demesi hele bi de harcayacağım sey ona göre değilse ne gerek var yok ona para vermem vs of cok var hangisini yazayım bilemedim cok doluyum
Bebek yüzünden İşi bırakınca gerçek yüzünü göstermiş hödük! Para olmayınca hep böyle mi bu adamlar ya! Çalışırken sorun yoktu değil mi? Bebek yaptığınıza göre

Bu arada çok üzüldüm hep gördüğüm sevdiğim bir üyesiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Altıblarım onda ve vermeyeceğini herp söyleyen biri bana ait değilmiş… plansız bir sekilde bosanmam..
Çok afedersin mahkemede eşşek gibi verdirirler onu. Düğün cd ya da fotoğraflar varsa sakla mutlaka. Onlara bakıp altın miktarına karar veriyorlar

Bebek yüzünden İşi bırakınca gerçek yüzünü göstermiş hödük! Para olmayınca hep böyle mi bu adamlar ya! Çalışırken sorun yoktu değil mi? Bebek yaptığınıza göre

Bu arada çok üzüldüm hep gördüğüm sevdiğim bir üyesiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Aslımda vardı ama bebk yokken bekar gibisiniz bir nevi sorumluluğunuz yok bebek işin boyutunu değiştiriyor

Çok afedersin mahkemede eşşek gibi verdirirler onu. Düğün cd ya da fotoğraflar varsa sakla mutlaka. Onlara bakıp altın miktarına karar veriyorlar
Fotoğraf var saklıyorum ama borca verdik diyip işin içinden sıyrılabilir… kendi ablam bile gelinin alıtınlarına cçküp arsa aldı bunlar böyle yapabilir

Kızlar bebekle boşanan var mı? Özellikle ailesi ile arası olmayan biri var mı? Neler ile karsılastı bu süreçte çıkabildiyse nasıl düzlüğe çıktı? Teşekkür ederim
Eğer çocuk varsa alt yapıyı hazırlayıp öyle boşanma taraftarıyım. Az az da olsa birikim yapın biraz daha büyüyünce çalışmaya başlayın...Bu süreçte mental olarak da kendinizi hazırlamaya çalışın ve sonra adım atın.yoksa küçük bir bebekle,hic bir destek olmadan çok zorlanirsiniz.tabifiziksel şiddet...vs olmayan durumlar için böyle düşünüyorum.hakkinizda hayırlısı olsun 🌺

Fotoğraf var saklıyorum ama borca verdik diyip işin içinden sıyrılabilir… kendi ablam bile gelinin alıtınlarına cçküp arsa aldı bunlar böyle yapabilir
Olmaz öyle sen merak etme. O arsa varmış ortada paylaşır istediği zaman. Senin ev araba yoksa borcu onu bağlar altınlar senin yani. Aldıysa da koymalı yerine ki kendindeymiş de vermek zorunda onu sen merak etme. Ama ona tabi planlarını söyleme. Gizli gizli yap herşeyi. Kadınları uğraştırdıkları şeye bak! Bebeğimize vermemiz gereken enerjiyi ite köpeğe harcıyoruz. Allah bildiği gibi yapsın böylelerini

Parasız aile desteği olmadan çocukla boşanmak kolay değil.
En azından ikisinden biri şart.
Dayak aldatma vs yoksa önce iş olayını hallediniz.

Cocuk varken bosanmadan once iyi bir olan yapilmasi. Kucuk olduklari icin daha zor oluyor.
Once bir sekilde calismayan baslanmali.
Ne nasil yapilir, fikrim yok. Fakat annenizde 70 yasindaymis. Ne kadar bakabilir ki ,Anne evine dönerseniz?

Cocuk varken bosanmadan once iyi bir olan yapilmasi. Kucuk olduklari icin daha zor oluyor.
Once bir sekilde calismayan baslanmali.
Ne nasil yapilir, fikrim yok. Fakat annenizde 70 yasindaymis. Ne kadar bakabilir ki ,Anne evine dönerseniz?
Konuştum annemle bana dediği sey kira vs dısarıda pahalı her sey nasıl yapıcaksın ki oldu… demedi bile ben burdayım kapım açık her zaman bir evin var demedi bunu

Kendimi sizin yerinize koymaya calisiyorum ama Türkiyede durum tamamen farkli iste.
Evden calisabileceginiz is suan harika olurdu. Oda kolay bulunmuyor gibi?
Bence anneniz yasindan dolayi kaldiramiyacagi icin oyle diyor.

Kendimi sizin yerinize koymaya calisiyorum ama Türkiyede durum tamamen farkli iste.
Evden calisabileceginiz is suan harika olurdu. Oda kolay bulunmuyor gibi?
Bence anneniz yasindan dolayi kaldiramiyacagi icin oyle diyor.
Evet istemiyor açıkca söyledi zorlayınca ne diyim Allah bizleri kimseye muhtaç etmesin

Para vermiyor bir sey istersem kartından cektiriyor, açıktan okumak istedim izin vermedi ne gerek var dedi oysa okumayı cok severim kısacası müsade etse yapacağım ama yok yani

Tipik kadını kendıne mecbur bırakan erkek, okuma para kazanma ki ona mecbur ol, çok iyi tanıyorum bu tipi emin ol..

Sen bence Bi süre huyuna git, sürekli para koparmaya calıs, şu an belkı zor olabılır ama ılerleyen dönemlerde mutlaka bişey cıkar, misal verıorm cocugu oyun grubuna götürceksındir, nakıt calısıyolarmıs vsvs dıyerek 1000tlyse 1500 deyıver, 500 hooop cebe😁 bu tip şeylerle herkes para bırıktırıyo.. Nakıt kopartabılcen yolları bulman lazım.. Lazımki acıktan okuyabılesın.. Acıkcası harçlar da bayagı yuksek, ben 1600 verıorum ıst unıve.. Bayagı bırıktırmek lazım☹️

Devlet verır onları, yeterkı dugundekı takı mıktarını kanıtla yeter..
Adamın ustune neler var? Böyle tipler üstüne bişey almaz da ama varsa merak ettim 😐

Altınlar nerede duruyor? Bir düğünde, davette vs. takmak için al, fotoğraf da çekil. Güncel miktarı bilinsin. Bir de alıp geri verme. Oyala. Ben arada takacağım artık falan desen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X