Evet dönücem işimeİşe dönecek misiniz bir zaman sonra?işe geri dönmek belki gelecek kaygısının azalmasına ve sosyallik anlamında psikolojinize iyi yarayacaktır
Ah ah keşke benimde bebeğim olsa. Hep onla ilgilensemMerhaba, ben doğum yapalı 2 ay oldu. 36 yaşındayım ve bu yaşıma kadar evde hastalık ve pandemi dışında oturduğumu hatırlamamÇalışıyordum zaten ve hep eşimle gezerdik. Şuan zaman geçmiyor gibi geliyor.
Çok bunalıyorum, sıkılıyorum. Ahh bu hislerden nasıl kurtulurum, sizler yaşadınız mı ve nasıl atlattınız?
Büyük Rabbim en yakın zamanda gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.Ah ah keşke benimde bebeğim olsa. Hep onla ilgilensem
Amin teşekkür ederimBüyük Rabbim en yakın zamanda gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.
Ben kurtulamamistim ve en acilinden bakici bulmustumMerhaba, ben doğum yaptım. Bu yaşıma kadar evde hastalık ve pandemi dışında oturduğumu hatırlamamÇalışıyordum zaten ve hep eşimle gezerdik. Şuan zaman geçmiyor gibi geliyor.
Çok bunalıyorum, sıkılıyorum. Ahh bu hislerden nasıl kurtulurum, sizler yaşadınız mı ve nasıl atlattınız?
Ben de hergün bir sürü adayla görüşüyorumBen kurtulamamistim ve en acilinden bakici bulmustum
En kisa zamanda bulursunuz umarimBen de hergün bir sürü adayla görüşüyorum
Ben 15 günlükken bebeğimi alıp kafeye vs gidiyordum. Arkadaşlarınızla evde buluşabilirsiniz, bebeğinizle parka vs gidebilirsiniz. Lohusayken böyle hissetmeniz normal zamanla geçer ama kendinizi bebek küçük diye eve kapamayınMerhaba, ben doğum yaptım. Bu yaşıma kadar evde hastalık ve pandemi dışında oturduğumu hatırlamamÇalışıyordum zaten ve hep eşimle gezerdik. Şuan zaman geçmiyor gibi geliyor.
Bende doğum yapalı 3 ay oldu. Normal doğum yaptım ama çok kötüydü etkisinden uzun süre çıkamadım hala çektiğim acıyı hatırlarım.Hem doğumun etkisi hemde doğumdan sonra kayınvalidemin bebeğimi kıskanıp emzirme dışında kucağımda tutmama izin vermemesi vs vs gibi sorunların ardından bende tıpkı sizin gibi hissediyorum. Şuan oğlum kucağımda emerken bu yorumu yazıyorum. Daha dün eşimle kavga ettik evde hizmetçiden farkım kalmadı kendim için hiç bişey yapmaz oldum yaşadığımı hissetmiyorum görevden ibaret bir hayatım oldu diyeMerhaba, ben doğum yapalı 2 ay oldu. 36 yaşındayım ve bu yaşıma kadar evde hastalık ve pandemi dışında oturduğumu hatırlamamÇalışıyordum zaten ve hep eşimle gezerdik. Doğum yaptığımdan beri yaşamıyor gibiyim, sanki hayatım bitti gibi hissediyorum. Bakımlı, kendine dikkat eden biriydim şuan o halimden eser yok. Eski fotoğraflara bakıp duruyorum. Dışarı da çıkıyorum her gün 5 dk bile olsa bebeğimle. 2 3 günde bir de Avm ye gidip kahve falan içiyorum ama olmuyor yetmiyor. O kadar mutsuz hissediyorum ki bu hisler geçecek diyorlar ama nasıl ne zaman Tüm gün evde olmak, küçücük masum bebeğimin bana muhtaç hali, ona baktıkça duyduğum gelecek kaygısı. Çok bunaldım, sıkıldım, bundan sonrası sanki yokmuş gibi. Hayatım bebeğim doğduğunda sonlandı sanki. Hiç böyle hissedeceğimi düşünmemiştim oysa ki. Benden anne olmazmış diyorum Neden diye sorup duruyorum kendime neden yani? Ve bu sorgulama sonunda da bebeğime karşı inanılmaz suçluluk hissediyorum. O istemedi ki dünyaya gelmeyi. Kendimi motive etmeye çalışıyorum ama bir süre sonra düşüyorum Bebeğimi çok seviyorum tabii ki. Ama çok duygusal karar verdiğimi düşünüp kendime kızıyorum. Herkes kabul eder bence çocuk yapmanın tek bir mantıklı tarafı yok. Sadece duygularla ilgili. Eşim hep çalışıyor, aileler uzakta. Kalakaldım ben de minik bebeğimle. Zaman geçmiyor gibi geliyor bazen ama su gibi de geçiyor.
Ahh bu hislerden nasıl kurtulurum, sizler yaşadınız mı ve nasıl atlattınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?