Bebekle yalnız otobüs yolcuğu

Mavipatikk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2018
388
225
103
30
Merhabalar sizlere bir sorum olacak. 11 aylık bebeğimle ailemin yanına 7 saat gündüz otobüs yolculuğu planım var bebeği pusete koyup 2 koltuk alıp yanıma koymayı düşünüyorum gece gidemem uyumamam gerek bebek düşer vs diye o yüzden gece dinlenemeyeceğim için gündüz yolculuğu düşünüyorum en fazla 1 2 kere uyur bebeğim gerisi de oyunlarla geçer.
Her ne kadar otobüse binmeden tuvalet ihtiyacımı gidersem ve otobüste sıvı tüketmesem bile tuvaletimin gelme ihtimali aklımı kurcalıyor bebeği 2 dk da olsa kimseye emanet edemem haberlerde neler okuyoruz... Bebekle tuvalete de giremem tabi ki.

Geçen sefer bebeğim 2.5 aylıkken gece eşimle beraber yine otobüsle gitmiştik (arabamız yok) dönüşte annemle dönmüştük. Şimdi de gitmek istiyorum ama bu sefer eşimin pek bırakası yok anneme de önce buraya gel burda biraz kal sonra oraya gidelim sonra tekrar beni bırakmaya dön diyemiyorum haliyle.

Sürekli annemden veya eşimden talepte bulunmak canımı sıkıyor küçük bebeğiyle tek başına yolculuk yapanlar önerileriniz nedir?

Keşke gece yolculuğu yapabilseniz ben bebeğim 8 aylıkken yapmıştım hic uyanmamisti tuvalet sıkıntı oluyor bende kimseye bırakmadım bu çok tehlikeli olur sabaha kadar rahatsız olmuştum ama yapacak bişey yok uçakla gidemiyor musunuz o daha iyi olur

Ailemin bulunduğu yer ilçe. Hava alanından ilçeye en yakın yere gitsem ordan ilçeye 3 saat otobüsle. Yani in bin bekle et derken aynı süre olacak malesef

Aslında çok hareketli şuan tam yürüme zamanları olduğu için evde bile 2 dk oturduğu yerde sabit kalmak istemiyor otobüste zaptetmek de sıkıntı olabilir oyunlarla kandırırım diyordum ama kestiremiyorum tabi. 2,5 aylıkken kolaydı hep uyku modunda olduğu için.

21 aylık bebek pusette durmayacaktir zaten dediğiniz gibi hareketli dönemleri. Gece yolculuğu yapmak daha mantıklı geldi bana

Kendi arabamizla bile zordu oğlum tam 11 12 aylikken gündüz İzmir'den Ankara'ya gelmek ins kolay olur sizin icin

Bebek arabası buyuk mu? Baston bebek arabasıyla gırmıslıgım var acıkcası

Tuvalete gitmek neden sıkıntı ki

Sonuçta kanguru da varmış

Tak kucağına git

Klozet olanlarda oturur bebeği de oturtursun kucağına
Bebek arabası buyuk mu? Baston bebek arabasıyla gırmıslıgım var acıkcası
Kanguru olacak galiba tek çare. Bebek arabam tuvalete sığmaz. Daha baston almadık çok aktifleşip kendi yürümediği için

21 aylık bebek pusette durmayacaktir zaten dediğiniz gibi hareketli dönemleri. Gece yolculuğu yapmak daha mantıklı geldi bana
11 aylık. Hep kanguruda bırakmam arada kucağıma alırım en kötü koridorda dolaşırım molada da açık havada aklı dağılır belki diye düşündüm ama kestiremiyorum tabi

Bebekle zor oluyor ya teşekkür ederim
Aslında çok rahat bir bebektir ama 9 saat oturmak istemedi oto koltuğunda.zaptetmek çok zordu en hareketli zamanları...kucağımda emerek uyusa otokoltuguna yatırmaya calistigimda uyandı...belli de olmaz bu işler giderken bir nebze daha rahat gittik.insallah eşref saatine denk gelirsiniz:)

Evet çocuğun ruh haline keyfine bağlı bakalım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…