- 24 Ekim 2018
- 388
- 225
- 103
- 30
- Konu Sahibi Mavipatikk
-
Ailemin bulunduğu yer ilçe. Hava alanından ilçeye en yakın yere gitsem ordan ilçeye 3 saat otobüsle. Yani in bin bekle et derken aynı süre olacak malesefKeşke gece yolculuğu yapabilseniz ben bebeğim 8 aylıkken yapmıştım hic uyanmamisti tuvalet sıkıntı oluyor bende kimseye bırakmadım bu çok tehlikeli olur sabaha kadar rahatsız olmuştum ama yapacak bişey yok uçakla gidemiyor musunuz o daha iyi olur
Yapanlara helal olsun ne diyim :)adamlar sırtlarında bebeklerle pusetlerle dünyayı dolaşıyor
nasıl yapıyorlar acaba diyesim geldi
Kanguru alsan, bebegi kanguruya koyup wc ye gidebilirsin.
Hımm anladım bebeginiz nasıl bi cocuk çok aglarmi ağlayan bi bebekse çok zor olurAilemin bulunduğu yer ilçe. Hava alanından ilçeye en yakın yere gitsem ordan ilçeye 3 saat otobüsle. Yani in bin bekle et derken aynı süre olacak malesef
21 aylık bebek pusette durmayacaktir zaten dediğiniz gibi hareketli dönemleri. Gece yolculuğu yapmak daha mantıklı geldi banaAslında çok hareketli şuan tam yürüme zamanları olduğu için evde bile 2 dk oturduğu yerde sabit kalmak istemiyor otobüste zaptetmek de sıkıntı olabilir oyunlarla kandırırım diyordum ama kestiremiyorum tabi. 2,5 aylıkken kolaydı hep uyku modunda olduğu için.
Kendi arabamizla bile zordu oğlum tam 11 12 aylikken gündüz İzmir'den Ankara'ya gelmek ins kolay olur sizin icinAslında çok hareketli şuan tam yürüme zamanları olduğu için evde bile 2 dk oturduğu yerde sabit kalmak istemiyor otobüste zaptetmek de sıkıntı olabilir oyunlarla kandırırım diyordum ama kestiremiyorum tabi. 2,5 aylıkken kolaydı hep uyku modunda olduğu için.
Yok yürümüyor henüz yeni sıralamaya başladıYürümüyormu ,birlikte gireceksin tuvalete evde denemeler yap
Kendi arabamizla bile zordu oğlum tam 11 12 aylikken gündüz İzmir'den Ankara'ya gelmek ins kolay olur sizin icin
Tuvalete gitmek neden sıkıntı ki
Sonuçta kanguru da varmış
Tak kucağına git
Klozet olanlarda oturur bebeği de oturtursun kucağına
Kanguru olacak galiba tek çare. Bebek arabam tuvalete sığmaz. Daha baston almadık çok aktifleşip kendi yürümediği içinBebek arabası buyuk mu? Baston bebek arabasıyla gırmıslıgım var acıkcası
11 aylık. Hep kanguruda bırakmam arada kucağıma alırım en kötü koridorda dolaşırım molada da açık havada aklı dağılır belki diye düşündüm ama kestiremiyorum tabi21 aylık bebek pusette durmayacaktir zaten dediğiniz gibi hareketli dönemleri. Gece yolculuğu yapmak daha mantıklı geldi bana
Aslında çok rahat bir bebektir ama 9 saat oturmak istemedi oto koltuğunda.zaptetmek çok zordu en hareketli zamanları...kucağımda emerek uyusa otokoltuguna yatırmaya calistigimda uyandı...belli de olmaz bu işler giderken bir nebze daha rahat gittik.insallah eşref saatine denk gelirsiniz:)Bebekle zor oluyor ya teşekkür ederim
Evet çocuğun ruh haline keyfine bağlı bakalım inşallah :)Aslında çok rahat bir bebektir ama 9 saat oturmak istemedi oto koltuğunda.zaptetmek çok zordu en hareketli zamanları...kucağımda emerek uyusa otokoltuguna yatırmaya calistigimda uyandı...belli de olmaz bu işler giderken bir nebze daha rahat gittik.insallah eşref saatine denk gelirsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?