- Konu Sahibi Mavipatikk
-
Merhaba bir kanguru edinebilirseniz bebek kangurudayken tuvalete gidebilirsiniz. Ben tek basima disari cikmak zorunda oldugumda oyle yapardimMerhabalar sizlere bir sorum olacak. 11 aylık bebeğimle ailemin yanına 7 saat gündüz otobüs yolculuğu planım var bebeği pusete koyup 2 koltuk alıp yanıma koymayı düşünüyorum gece gidemem uyumamam gerek bebek düşer vs diye o yüzden gece dinlenemeyeceğim için gündüz yolculuğu düşünüyorum en fazla 1 2 kere uyur bebeğim gerisi de oyunlarla geçer.
Her ne kadar otobüse binmeden tuvalet ihtiyacımı gidersem ve otobüste sıvı tüketmesem bile tuvaletimin gelme ihtimali aklımı kurcalıyor bebeği 2 dk da olsa kimseye emanet edemem haberlerde neler okuyoruz... Bebekle tuvalete de giremem tabi ki.
Geçen sefer bebeğim 2.5 aylıkken gece eşimle beraber yine otobüsle gitmiştik (arabamız yok) dönüşte annemle dönmüştük. Şimdi de gitmek istiyorum ama bu sefer eşimin pek bırakası yok anneme de önce buraya gel burda biraz kal sonra oraya gidelim sonra tekrar beni bırakmaya dön diyemiyorum haliyle.
Sürekli annemden veya eşimden talepte bulunmak canımı sıkıyor küçük bebeğiyle tek başına yolculuk yapanlar önerileriniz nedir?
Merhaba kangurum var şimdiye kadar kendim tek dışarı çıkınca öyle bi ihtiyacım olmadı da ama bu sefer gerekebilir diğer arkadaşlar da öyle önerdi teşekkürler :)Merhaba bir kanguru edinebilirseniz bebek kangurudayken tuvalete gidebilirsiniz. Ben tek basima disari cikmak zorunda oldugumda oyle yapardim
Tuvalete falan 1 kere gidersiniz. Onu da bebeği kanguruyuz koyun. Bisey olmaz rahat olun. Otobüste sıkılabilir ağlayabilir. Dert etmeyin. Bebek sonuçta.
Teşekkürler bakalım artık inşallah :)Benim oğlumla şehir içi kendi arabamizla 1 saat bile sabır çekerdik..
Allah yardımcınız olsun, inşallah sorunsuz gider gelirsiniz..
Gitmeden evde kanguruyla bi kaç deneme yapın :)Merhaba kangurum var şimdiye kadar kendim tek dışarı çıkınca öyle bi ihtiyacım olmadı da ama bu sefer gerekebilir diğer arkadaşlar da öyle önerdi teşekkürler :)
İyi olur evet :)Gitmeden evde kanguruyla bi kaç deneme yapın :)
Gece kendimden emin olamıyorum yani sürekli uyanık kalabileceğimden emin değilim. oğlum hareketli olduğu icin pusetini devirip düşebilir. Gündüz için meyve yoğurt atıştırmalık bişeyler iyi alternatif. Valla tanımadığım birine bırakmaktansa diğer arkadaşların önerileri üzerine kanguru ile girmek daha mantıklı gibi geldi bakalım teşekkürler :)Gece yolculuğu bence daha rahat olur
Yanınıza meyve yoğurt falan da alın eline verirsiniz eğer çok sıkışırsanız yaşlı teyze veya şöföre verip hızlı şekilde hareket etmeniz lazım
Şöyle bi ayaklanıp bizi kapının önünde adam akıllı bekleyene kadar isimiz zor :)Ben 2 yaşındaki oğlumla cesaret edemedim geçen yaz. Normalde araba var ama eşim gelmeyecekti..
Ben gece gitmeyi tercih edecektim oğlum daha uzun süre uyur diye. Ama ben de aynı şekilde tuvalete gitme ihtimalimi falan düşündüm.
Eşim "oradaki bir teyzeye söylersin durur başında" dedi ama asla bırakamam. Neler neler geliyor insanın aklına..
Sonuç olarak gitmedim :)
Aslında çok hareketli şuan tam yürüme zamanları olduğu için evde bile 2 dk oturduğu yerde sabit kalmak istemiyor otobüste zaptetmek de sıkıntı olabilir oyunlarla kandırırım diyordum ama kestiremiyorum tabi. 2,5 aylıkken kolaydı hep uyku modunda olduğu için.
Şöyle bi ayaklanıp bizi kapının önünde adam akıllı bekleyene kadar isimiz zor :)
Iyiymis sizinki :) öyle rahat edemez gibi geldi çok dönüyo bizimki. Pusetine yatıracağım ama gece ben uyursam hareket edip pusetini devirebilir diye gece istemiyorum, bakalım sağolun :)Tuvaleti neden bu kadar dert ettiniz ki? Bebeğinizi tanımadığınız birine emanet etmeyin tabi ki onunla birlikte girin tuvalete o da kucağınızda oturur :) Ben 2 buçuk yıldır yalnız tuvalete girmedim sağolsun kızım tuvalet kağıdını bile elime kendi koparır verirYine de gece yolculuğu daha rahat olur sanki, kucağınıza yatırır kollarınızla sarmalar siz de uyursunuz.. şimdiden iyi yolculuklar dilerim :)
Bizimki de çok dönüyo rahat edemeyebilir sizinki gibi. Zaten ben de gündüz düşünüyorum gündüz pek uzun uyumuyo da bilmiyorum zor olacak zaptetmek :)11 aylık bebek kanguru ya konmaz. Aileniz gelsin en mantıklısı. 7 saat uzun bir süre. Aglama huyu varsa hiç gitmeyin o şekilde ama durursa ve gece uykusu deliksizse gece gidin daha iyi. Benim bebegim 8 aylık uslu bir bebek. Arabayla dün 8 saat yolculuk yaptık buna ragmen sırtı agrıdı mola verdik hep üstelik. Gerinemeyince sinirlendi kendini yuvarladı puset içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?