Bebekler İçin Yemek Tarifleri

zencefine bu akşam yemeğe misafirimiz var ozaman
soltice bizimde dişimiz çıkmadı ama kahvaltıda ekmek falan veriyorum gayet güzel çiğniyor kuzum bence vermelisin meyveleri falan artık ezmeden veriyorum kavun karpuz kayısı gibi

evet ona göre güzel yemekler yap pammuk, lakin ağır misafirkaydirigubbakcemile3

ya benim kız ekmeği damağına yapıştırıyor sonra öle konuşmaya çalışıyor çok komik oluyor. Ben ekmek vermemeye çalışıyorum o yüzden. Meyveleri ezmeden nasıl veriyon elindemi tutyossun ben sadece eriği elimde tutup yedirtiyom geri kalanı eziyodum çatalla.

doktorumuz önce kuru kayısıyı haşlayıp yedir dedi 2 gün kuru kayısı haşlaması yedikten sonra meyveleri fındık büyüklüğünde kesip kesip verdim ve çiğnemekte hiç zorluk çekmedi
elimde tuttuğum zaman kesip büyük bir parça alıyor ağzına buda tehlikeli oluyor tabi bence bir denemelisin

hım ben fındık yarısı kadar kesiyordum yani öle seninki gibi değil, doğru söylüyorsun elinden yedirmek biraz tehlikeli lakin biz tam 3 kere kızımın yüksek vakumla çektiği kirazları ağzından zor aldık. Kirazı soyup küçük küçük kesiyorum ama ellerimde kapkara oluyor. Aman yesinde nasıl yerse yesin. Bak bugün bende senin yöntemi yapıp biraz daha büyük vereyim bakalım

bnde hersey verıyorum artık.. tuzsuz ve acısz olmasına dıkkat edıyorum. bız ne yersek oda yıyor cok sukur ama kılo almıyor sankı cok hareketlı ondan mı acaba?

:))) yazdım ya buraya yiyor diye, şaka gibi kızım akşam yemeğinde 1 lokma yemedi. Muhalefet kızım benim, tersini yapacaksan eğer bak yazıyorum işte imdatt benim kızım hiç ama hiççç birşey yemiyor yemezdeee

kaydirigubbakcemile3 alem bunlar canım yaa,bizde de durum aynı...ben hah şunu yedi diyorum sonrasında yemeyeceği tutuyor.... bakalım canım şu bizim taşınma işi bitsin ev yemekleri konusuna ağırlık vereceğim baya... şu anda sadece bizimkilerden tattırıyorum...ama dediğin gibi bugün yemeğin suyundan biraz biraz bizim yoğurttan...ee birazda pilav tanesi :)) ayrıca gündüz erik emdi baya yüzünü ekşite ekşite hem almak istemiyor hem de dayanamıyor...

bnde hersey verıyorum artık.. tuzsuz ve acısz olmasına dıkkat edıyorum. bız ne yersek oda yıyor cok sukur ama kılo almıyor sankı cok hareketlı ondan mı acaba?

canım çok hareketliyse yediğini hemen yakıyorlar,artık zten çok fazla kilo alımı beklenmiyor bebeklerden...:ecrin_bebek:

blucum sorma vala, alem bu çocuklar, gerçi bizim incilerimiz patladı bakıyor bize şeker şeker, sancısıda var biraz. Benim ki orman çocuğu molly, ona ver bol bol meyve çiğ sebze akşama kadar hatur hutur götürür. akşam yemeğini yemedi ama vala meyveyi götürdü yatmadan önce. Şimdi menemen yapıcam kahvaltıda bakalım napıcaz.

canım çok hareketliyse yediğini hemen yakıyorlar,artık zten çok fazla kilo alımı beklenmiyor bebeklerden...:ecrin_bebek:

sanırım hareketten almıyor ... sağlıklı olsunlarda.

bırde kahvaltıda pekmez peynır yumurta sarısı karısımı veren varmı bn ayrı verıyorum da bı yerde okudum karısımdan bahsetmıs. bu arada bn devam sutu falan vermıyorum veren ler memnunmu herkes bısey dıyor.

ayrı vermek daha iyi naz06, daha sonraya yatırım seninki, bende ayrı ayrı yediriyorum. Devam sütü, eğer emiyorsa gerek yok dedi bize doktor ama ben bazen kahvaltısında veriyorum. Uht şeklinde olanlar dışında toz halinde olanlarda var. ıstersen tozdan önce pınarın 6 ay-12 ay devam sütünü dene.

slm kızlar ben ekımde anne olacagım ınsaallah.bu bolume bugun bakma fırsatım oldu.ben hazır gıdalara mamalara karsı bırı olarak en gsl seyın evde yapılan mamalar oldgunu dusunuyorum bu yuzden sızler tabıkı daha tecrubelı anneler olarak bebeklerımıze hazr mama yerıne evde bırseyler yapıp verebılırmıyız.sızler ek gıdalara ne zaman basladınız tavsıyelerınız nedr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…