• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekler kavgadan etkilenir mi ?

Eshab

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
1
0
1
31
Mrb arkadaşlar. Dün gece eşimle tartıştık bayagi hararetli bir tartışma oldu bebeğim 9 aylik babasına çok düşkün. Dün tartışmanın ardından eşim bebeğimi kucağına almak istedi kesinlikle giderdi ana dün gitmedi istemedi. Ellerini çekti sanki tepki gösterir gibi. 9 aylik bebek daha etkilenir mi. Çok etkilendim o hareketinden çok da üzüldüm :(

Tabi ki etkilenir. Huysuzlanır.. Tepki bile gösterir. Anne karnında bile etkileniyolar varın siz düşünün..

E Eshab
Anne karnındaki bebek bile etkileniyorken, 9 aylık bebek etkilenmez mi hiç?

Sevgiye nasıl karşılık veriyorsa, kavga ve şiddete de gayet tabi ki tepki verir.

Etkilenir..
Özellikle 9 ay bebekler için farkındalık ayıdır..
Artık çocuk sahibisiniz ve eskisi kadar özgür değilsiniz malesef..

Bebeklerin onunde tartismayin ne olur.tabikide urkmustur yavrum ya.biz esimle karar aldik bi konu olunca kizim uyuduktan sonra konusuyoruz.onlara bu tedirginligi yasatma hakkimiz yok..cok hassasim bu konuda...

Mrb arkadaşlar. Dün gece eşimle tartıştık bayagi hararetli bir tartışma oldu bebeğim 9 aylik babasına çok düşkün. Dün tartışmanın ardından eşim bebeğimi kucağına almak istedi kesinlikle giderdi ana dün gitmedi istemedi. Ellerini çekti sanki tepki gösterir gibi. 9 aylik bebek daha etkilenir mi. Çok etkilendim o hareketinden çok da üzüldüm :KK43:
3 aylik bebegin telefonda heycanla sevincten bagirdim diye korkudan agladi. Baska bir sey demiyorum

Etkilenir
Cocuklarin yaninda az kucuk harflerle ve de bagirmadan edin kavganizi

tabiki etkilenir biz sakadan bagirsak bile kizimiz izin vermiyor gelip sariliyor bize

Ben oğlum 7 aylıkken işe başlamıştım yarım gün, ona çok büyük tepki göstermişti mesela. Emmek bile istemiyordu, kucağıma gelmiyordu, alınca ağlıyordu vs. 9 aylık bebek hayli hayli fark eder.

Etkilenir,bebeklerin algıları çok güçlü oluyor, negatifliği hissediyorlar.
Eşinizden korkmuştur belki,bağırdıysa.
Ama unutur ;)

Yine de bebeğinizin yanında çok sesli tartışmayın, neden duysun kulakları,neden görsün gözleri..
Bilmesin....

Back
X