Mrb arkadaşlar. Dün gece eşimle tartıştık bayagi hararetli bir tartışma oldu bebeğim 9 aylik babasına çok düşkün. Dün tartışmanın ardından eşim bebeğimi kucağına almak istedi kesinlikle giderdi ana dün gitmedi istemedi. Ellerini çekti sanki tepki gösterir gibi. 9 aylik bebek daha etkilenir mi. Çok etkilendim o hareketinden çok da üzüldüm
Bebeklerin onunde tartismayin ne olur.tabikide urkmustur yavrum ya.biz esimle karar aldik bi konu olunca kizim uyuduktan sonra konusuyoruz.onlara bu tedirginligi yasatma hakkimiz yok..cok hassasim bu konuda...
Mrb arkadaşlar. Dün gece eşimle tartıştık bayagi hararetli bir tartışma oldu bebeğim 9 aylik babasına çok düşkün. Dün tartışmanın ardından eşim bebeğimi kucağına almak istedi kesinlikle giderdi ana dün gitmedi istemedi. Ellerini çekti sanki tepki gösterir gibi. 9 aylik bebek daha etkilenir mi. Çok etkilendim o hareketinden çok da üzüldüm
Ben oğlum 7 aylıkken işe başlamıştım yarım gün, ona çok büyük tepki göstermişti mesela. Emmek bile istemiyordu, kucağıma gelmiyordu, alınca ağlıyordu vs. 9 aylık bebek hayli hayli fark eder.