En hasından zeytinyağım var evimde içiriyordum oğluma ama kafasına sürmekte tereddüt ettim bi an :)ben doktoru anlamadım. uzmanlar 1 yaşından sonra kestirin diyorlar. biz oğlumun saçını 1 yaşında kazıttık. saçlı başlıydı da maşallah baya da gürleşti anasına çekmemiş hiç.
ben olsam sadece zeytinyağı sürerim hasından olsun ama. kendim için birçok yağdan kür yaptım. kellik dercesindeki saçlarım git gide arttı. ama bebek için denemezdim. bir de sarımsak da etki ediyor. sarımsaklı gıdalar verebilirsiniz.
,En hasından zeytinyağım var evimde içiriyordum oğluma ama kafasına sürmekte tereddüt ettim bi an :)
Bende öyle tepki verince doktor bi an afalladım açıkçası içime sinmedi sonradan kestirdik diyeNe uğraşıyon çocuğun kafasıyla ya Doktor da saçmalamış Bir yaşından önce bile kestirilebilir ki bence Ben hiç zararını göreni duymadım Çocuğun bi uzvu değil ya sonuçta bu Kesiyon çıkıyo kesiyon çıkıyo Ne alaksı var
Ne uğraşıyon çocuğun kafasıyla ya Doktor da saçmalamış Bir yaşından önce bile kestirilebilir ki bence Ben hiç zararını göreni duymadım Çocuğun bi uzvu değil ya sonuçta bu Kesiyon çıkıyo kesiyon çıkıyo Ne alaksı var
Çocuğun saçının gür olmasına da gerek yok güzelleşsin şekillensin diye bişeyler sürmeye de gerek yok Makasla kesin kesin gitsin ara sıra Doğal halina bırakın bebiş o dahaa :)Bende öyle tepki verince doktor bi an afalladım açıkçası içime sinmedi sonradan kestirdik diye
ben bebeklerin saclarini kazitma taraftari degilim. daha cok sertlestiginin kanatindeyim oglumun sacini hep makasla uzunlugunu hafif aldiriyoruz ve ilk gunki gibi saclari yumusacik kazitmak gur yapiyo olabilir ama sertlestiriyo gibi geliyo ben hic kokten kestirmedim saclari hem gur hemde yumusacik masallah
Zeytinyağı harici siyahilerin çocuklarının kafasına lavanta yağı sürdüğünü okumuştum bi yerden. Babasıda diyor saçları gür olsun benim gibi olmasın ilerde die,
sür sür bişey olmaz. çok faydalı. benim oğlum geç yürüdü baya. annem bacaklarına zeytinyağı sürelim bak gör dedi. artık denk mi geldi işe yaradı mı bilemem sürdükten sonra yürüdü çocuk. kafasına da sürüyordum zaten konaklar için etkili diye. afedersin pipisine de sürdük pişik olduğu zamanlar . zaten yediğimiz saf ürün bir zararı olmaz. alerjisi yoksa tabi.
Zeytinyağı harici siyahilerin çocuklarının kafasına lavanta yağı sürdüğünü okumuştum bi yerden. Babasıda diyor saçları gür olsun benim gibi olmasın ilerde die
Evet sertleştiğinin eski yumuşaklığı gibi olmadığının bi arkadaşımın çocuğunda şahit olmuştumben bebeklerin saclarini kazitma taraftari degilim. daha cok sertlestiginin kanatindeyim oglumun sacini hep makasla uzunlugunu hafif aldiriyoruz ve ilk gunki gibi saclari yumusacik kazitmak gur yapiyo olabilir ama sertlestiriyo gibi geliyo ben hic kokten kestirmedim saclari hem gur hemde yumusacik masallah
Sorduğum her doktor, çocuğun saçlarını kazıtmanın veya kestirmenin , saçlar üzerinde bir etkisi olmadığını söyledi şimdiye kadar...
Daha yeni kestirdik, bana şimdi baktığımda sanki yine eskisi gibi çıkacakmış gibi geliyor nedenseSorduğum her doktor, çocuğun saçlarını kazıtmanın veya kestirmenin , saçlar üzerinde bir etkisi olmadığını söyledi şimdiye kadar...
komşumuz kızın saçını kazıttı
hala aynı cılız saçları var
hiç kazıtmayan ama çok gür saçlı çocuklar da var
oğlumu kazıtmadık hiç mesela ama yaşı ilerledikçe saçı çoğaldı
Daha yeni kestirdik, bana şimdi baktığımda sanki yine eskisi gibi çıkacakmış gibi geliyor nedensekeltoş keltoş dolaşıyor evde aynı beyaz misket peynirlere benziyor kafası
komşumuz kızın saçını kazıttı
hala aynı cılız saçları var
hiç kazıtmayan ama çok gür saçlı çocuklar da var
oğlumu kazıtmadık hiç mesela ama yaşı ilerledikçe saçı çoğaldı
Daha yeni kestirdik, bana şimdi baktığımda sanki yine eskisi gibi çıkacakmış gibi geliyor nedensekeltoş keltoş dolaşıyor evde aynı beyaz misket peynirlere benziyor kafası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?