Benimki garibim farkında deil saçlarının gittiğinden :)ama sevimli oluyorlar
bir de erkek çocuklarda çok sıkıntı değil
ama kızlar benim neden saçım yok diye ağlayabiliyor
benim oğlum kısa saç seviyor mesela özellikle yazın
kolayca yıkanıyor
Hem beni hem oğlumu anlattın sanki :) ama işte çevreden ısrarlar bitmeyince bi noktada tek kalıyorumHiç kestimedim kızımın saçını,sadece 1 cm kadar eşit olsun diye uçlarindan kendim kesmiştim,şu an ıslakken beline geliyor,gür değil ama ipek gibi lüle lüle uçları,bayılıyorum ki benim kızım sarışın doğduğunda değil saçı,kaşı bile yoktu.
Benim saçlarım seyrek,annem kazıtmışta,kısada kestirmiş hiçbir işe yaramamış bende,bu sebeple hiç düşünmedim kestirmeyi.
Yani hiç çıkmadı değil bi tarafta çok bi tarafta az saçları vardı eşit sıklıkta değildi, çevremizdekiler kestirin yerine düzgün gelir dediler, kışın havaları bahane ettim kestirmeye izin vermedim şimdi yaz geldi babamız kesicem die ısrar etti kesti bakalım sonuç ne olacak. Hiç çıkmasa bi taraf kel kalmış olsaydı doktora mutlaka giderdim cilt hastalığı var mı dieBebeğin saçını kazıtma cahilliğini yapmada.
1 Yaşından sonra kestirmek sakıncalı değil.
Kök çocukta ama eğer bir tarafta hiç çıkmadıysa saç bir ilgili doktora gidilip güzelce bakılabilir.
Bu konu hakkında hiç doktora gittiniz mi?
Bende güvenmiyorum dışarıya evde içim rahat temizlik hijyen açısından :)Ben daha iki aylikken kendim kestim
Berbere goturemem cunku temiz olup olmadiklarini bilmiyorum
Kendim kesmeye devam edecegim bir sure daha
merhabalar 1 yaşında oğlumun saçlarını kestirdik ilk defa, saçları seyrek çıkmıştı bir tarafta var bir tarafta yoktu. Dün aşı için doktora götürdüm saçlarını neden kestiğimizi sordu, bende eşit çıktsın daha gür çıksın diye kestik dedim(etrafımızın şiddetli söylemleri üzerine), bunun üzerine doktorda, kökünün zaten çocukta olduğunu zamanla düzeleceğini kestirmeseydiniz keşke dedi. Sizlerde de kestirip düzelen oldu mu ve kestirdikten sonra her hangi bir bitkisel yağ sürdünüz mü? Yağların faydası var mı zeytinyağı badem yağı vs. Yağ sürmek istiyorum ama kafam karıştıen faydalısı hangisi olur?
Kesiver evdeBende güvenmiyorum dışarıya evde içim rahat temizlik hijyen açısından :)
Işe yaramadı tecrübeyle sabit. Saçım çocukken asla omuzlarımdan aşağı inmedi,annem sağolsun küt kestirirdi hepHem beni hem oğlumu anlattın sanki :) ama işte çevreden ısrarlar bitmeyince bi noktada tek kalıyorum
Ben dun kafami kazidim :)))ben doktoru anlamadım. uzmanlar 1 yaşından sonra kestirin diyorlar. biz oğlumun saçını 1 yaşında kazıttık. saçlı başlıydı da maşallah baya da gürleşti anasına çekmemiş hiç.
ben olsam sadece zeytinyağı sürerim hasından olsun ama. kendim için birçok yağdan kür yaptım. kellik dercesindeki saçlarım git gide arttı. ama bebek için denemezdim. bir de sarımsak da etki ediyor. sarımsaklı gıdalar verebilirsiniz.
inş sonuca değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?