• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklere aşı yaptırılmalımı

serfhkor

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
93
-9
6
23
İki aylık bir bebeğim var sizce yaptırmalımı yoksa yaptırmamalımıyım yaptıranlar yan etkilerş oldumu yaptırmayanlar bebekleri hasta oldumu siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında çok kararsızım kimisi yaptr kimsi yaptırma diyor

Aşı hayat kurtarır kızım 4 aylık bütün devlet ve özel aşılarını yaptırdım . Hiç bir yan etkisi olmadı Allah korusun sosyal medyada aşı olmayan bebekleri okuyorum zamanında bizde olduk bebeklik aşıları oğlum 14 yaşında bütün aşıları tam hiçbir olumsuzluk ile karşılaşmadım

Biz de yan etki yaptı 2.ay aşısı sonrası beslenme reddi başladı reflüsü oldu hepsi üstüste geldi aşının yan etkisi olabilir mi demiştim doktora olabilir demişti çünkü aşıdan geldik akşamına herşey alt üst oldu hala daha tam düzelmiş değiliz uğraşıyorum aylardır

Hiç problem yaşamadım ateşi bile çıkmadı sadece kucakta çok kalmak istedi

İki aylık bir bebeğim var sizce yaptırmalımı yoksa yaptırmamalımıyım yaptıranlar yan etkilerş oldumu yaptırmayanlar bebekleri hasta oldumu siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında çok kararsızım kimisi yaptr kimsi yaptırma diyor
3 çocuğuma da yaptırdım yaşları 16-13-3 seklinde hiç bir yan etkiyle karşılaşmadım ateş bile olmadı .

2 ay aşılarını yaptırdım özel aşılarda haftaya yapılcak bir yan etki olmadı diğer aşılarını da zamanı gelince yaptırcam aşı karşıtlarına bakmayın

aşıların otizme neden olduğunu filan söylüyorlar çok üzülüyor ve korka korka yaptırıyorum valla. diğer türlüde bir şey olursa vicdan azabı çekerim çünkü. diğer oğlumda 8 yaşında tüm aşılarını yaptırmıştım o zamanlar aşı karşıtları yoktu kafamda karışmadı hiç çok şükür bir yan etkide olmadı. Rabbime emanet tüm çocuklarımız

özel devlet tüm aşılarını yaptırdım. huzursuzluk ve 38.5 derece ates dısında hiçbir sey olmadı. oğlusum da gayet sağlıklı

Yaptırıp yaptırmamak kararı sana kalmış benim çevremde yaptırıp zarar gorunler olduğu icin ben 2 evladıma da yaptirmadim içime sinmedi. Biri 3 buçuk diğeri 1 buçuk yaşında tabiki hasta oluyorlar ama bagisikliklari daha güçlü olduğu icin kolay anlatıyorlar.

3.5 aylık şu ana kadar bütün aşıları yaptırdım ve yaptıracağım sadece rota aşısı bir gün ishal yaptı 5 kez kaka yaptı o kadar ,kendim de hemşireyim aşı yaptirmazsan ilerde çocuğunu hastalıklara karşı koruyamazsin kızamık vs olursa bu sefer okullarda diğer çocukların da hayatını riske atmış olursunuz salgınların çoğu bu şekilde ortaya çıkıyor

Back
X