Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 çocuğuma da yaptırdım yaşları 16-13-3 seklinde hiç bir yan etkiyle karşılaşmadım ateş bile olmadı .İki aylık bir bebeğim var sizce yaptırmalımı yoksa yaptırmamalımıyım yaptıranlar yan etkilerş oldumu yaptırmayanlar bebekleri hasta oldumu siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında çok kararsızım kimisi yaptr kimsi yaptırma diyor
Su çiçeği geçirdik biz cokta kolay atlattık elhamdülillah. Büyük kızım 4 yaşına girecek daha hic ilaç bile kullanmadık su çiçeği geçirdiği zamanda kendiliğinden geçti sadece yaralara kantaron yagi sürdüm. Aşılar bağışıklığı düşürüyor çocuklar hep ya alerjik ya egzama ya epilepsi ya da otizm eskiden bu kadar vaka yoktu neden arttı bu hastaliklar o zamanaşı karşıtlarına laf anlatmak ne zor ya, bak arkadaşım günümüzde çocuklar çocuk felcinden kızamıktan su çiçeğinden vb ölmüyorsa çok şükür aşı oldukları içindir.Aşı yaptırmadım çocuğum çok sağlıklı vb diyenleri hiç dikkate alma, çocukları sadece nezle grip olmamıştır, bir kızamık bir su çiçeği olsunlar da o zaman gör işte neler olacağını, Allah korusun tabiki de.Azıcık mantık.
5 çocuğum en büyüğü 16 yaş en küçüğü 3 aylık hepsine yaptırdım bir sorun yaşamadıkİki aylık bir bebeğim var sizce yaptırmalımı yoksa yaptırmamalımıyım yaptıranlar yan etkilerş oldumu yaptırmayanlar bebekleri hasta oldumu siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında çok kararsızım kimisi yaptr kimsi yaptırma diyor
Ben yaptırdım devlet ve özellerin hepsini,yan etki fln olmadı.Öneri sordugunuz için yaptırmanızı öneririm.Bilimsel hiç bir bilgisi aktyapısı olmadan ,internetten çalışma ,makale okuyan,tw da okuyan bilim adamı kesiliyor.İki aylık bir bebeğim var sizce yaptırmalımı yoksa yaptırmamalımıyım yaptıranlar yan etkilerş oldumu yaptırmayanlar bebekleri hasta oldumu siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında çok kararsızım kimisi yaptr kimsi yaptırma diyor