Bebeklerimi kaybettim

Rabbim bu güzel ayın yüzü hurmetine siz ve sizin gibi anne olmayi cani gonulden isteyen kadinlari tez zamanda mujdelendirsin insallah.
Ama inancli biriyseniz sabir edin nolur. Yasayan bilir elbet aciyi ahkam kesmek degil niyetim yanlis anlamayin lutfen. Cok incinmissiniz, uzgunsunuz haliyle bol bol dua edin olurmu. Allah ol derse olur cunku acilir tum kapilar. Birseyi ne kadar cok ister, sabirsizca gerceklesmesini beklersek imtahanimiz oluyor. Siz sabredin ve dua edin yeterki. Rabbim sevindirsin sizi..
İnan dediklerini yapmaya çalışıorum

Oncelikle cok cok gecmis olsun.. dilerim en kisa zamanda, saglikla kavusursunuz bebisinize.. evet cok zor, insan ister istemez umitsizlige kapiliyor.. ama en azindan hamile kalabilidiginizi biliyorsunuz.. 3 bebegimi daha hamileliklerimin basinda kaybettim.. cok uzuldum,yiprandim.. ama kuzum simdi 2,5 yasinda, icerde misil misil uyuyor.. ;) umidinizi kaybetmeyin, bebisiniz gelecektir..

İnan dediklerini yapmaya çalışıorum

Nolur sabredin siz inaninki allaha oda sevindirsin sizi. Ayri etten bir uzman yardimida almaniz yarariniza olabilir. Çalismiyorsaniz kensinize uygun kurslara kaydolun. El isleriyle, hobinizle kafanizi bosaltip desarj olun. Aksi halde kurdukca kuracak dahada uzuntuye sokacaksiniz kendinizi

Oncelikle cok cok gecmis olsun.. dilerim en kisa zamanda, saglikla kavusursunuz bebisinize.. evet cok zor, insan ister istemez umitsizlige kapiliyor.. ama en azindan hamile kalabilidiginizi biliyorsunuz.. 3 bebegimi daha hamileliklerimin basinda kaybettim.. cok uzuldum,yiprandim.. ama kuzum simdi 2,5 yasinda, icerde misil misil uyuyor.. :KK66: umidinizi kaybetmeyin, bebisiniz gelecektir..
Rabbim o günleri göstersin bize inşallah

Nolur sabredin siz inaninki allaha oda sevindirsin sizi. Ayri etten bir uzman yardimida almaniz yarariniza olabilir. Çalismiyorsaniz kensinize uygun kurslara kaydolun. El isleriyle, hobinizle kafanizi bosaltip desarj olun. Aksi halde kurdukca kuracak dahada uzuntuye sokacaksiniz kendinizi
Onuda yapıorum kurslar hobiler hatta takı yapıp satmaya basladm

Benimde iki kaybım var.bu 3.gebeliğim korkudan ödüm patlıyor:(
Seni öyle iyi anlıyormki...
Rabbim sana güç kuvvetler versin
Tez zamandada sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Bazı insanların sınav konusu evlat oluyor.
Ben inanıyorum başarıyla geçeceksiniz lütfen inancınızı kaybetmeyin...

Onuda yapıorum kurslar hobiler hatta takı yapıp satmaya basladm
Bunu duyduguma cok sevindim , uretken bir kadinsiniz demek. Kitap okuyun,takilarinizi yapip satin baska bir alan olusturun kendinize nefes alabileceginiz. Herseyin basi stres siz ruhen ve bedenen hazir oldugunuzda meleginiz gelecek inaniyorum ben :KK46:

cnm hç hamile kalamıyo değilsin en azndan.. Rabbim hayrlı sağlıklı ewlat wercek sabret tevekkül et .. benmde ilk bebeğm düşktü sni çok iyi anlyorm

Yüreğim acıo nereye anlatsam bilmiorum. 3 bebeğimi kaybettim doğmadan . Anne olamıyorum yavrumu kucağıma alıp sevemiyorum . Bu acıyı yaşayan dışında kimse anlamayacak biliyorum. Canm yanıo . Hayat devam edio diyorum . Şu an yeni bi Bebek olsun die bekliorum herkeslerden dua bekliorum
basın sağolsun cnm çok üzüldüm...mübarek gün allahım uzanan ellerimi geri çevirmesin hayırlı evlat nasip etsin bizim gibi evladını kaybeden tüm annelere

Yüreğim acıo nereye anlatsam bilmiorum. 3 bebeğimi kaybettim doğmadan . Anne olamıyorum yavrumu kucağıma alıp sevemiyorum . Bu acıyı yaşayan dışında kimse anlamayacak biliyorum. Canm yanıo . Hayat devam edio diyorum . Şu an yeni bi Bebek olsun die bekliorum herkeslerden dua bekliorum
Başın sağolsun ve geçmiş olsun kardeşim seni çok iyi anlıyorum senin acın benimkinden biraz daha fazla sen 3 kayıp bende 1 kayıp yaşadım iki ay önce inşallah allahım tekrar vericek sağlıklı hayırlı bebişler inşallah kucağına alacaksın allahim güç kuvvet versin sabır versin atlatıcaksın inşallah

İlk iki hamileliğim erken dönem düşükler ile sonuçlandı. Hayatım boyunca istediğim her şeyi çabalayarak elde ettim çok şükür. Çocuk konusu benim için bu bağlamda çok büyük bir imtihan oldu. Çünkü elim kolum bağlıydı, kendimi parçalasam da bir noktadan sonra Allah'ın takdiri ile bağlı olduğumu farkettim. O dönemde tarif edemeyeceğim kadar zorlandım, aklımın yarısı gitti belki. O kadar büyük bir depresyon yaşadım ki... Beni de insanlar en azından hamile kalabiliyorsun diye teselli etmeye çalışıyordu. Kalıyorum da ne oluyor düşüyor derdim. Bunun üzerine bir sene de hamile bile kalamadım. Her taraftan kısır olduğuma dair laflar kulağıma gelmeye başladı vs... Herkes aynı olaylardan aynı şekilde etkilemeyebilir ama kendi adıma çektiğim acıyı ölsem kemiklerim hatırlar diyorum. Yaşamayan anlayamaz, Allah evlat ile imtihan etmesin.
Şu an iki çocuğum var. Size bunları acınızı paylaştığımı, ama tünelin sonunda ışık olduğunu söylemek için yazıyorum. Hayatımda birkaç şey benim istediğim Zaman'da olmadı ancak daha sonra gerçekleşti. Çocuk sahibi olduğum için şu an tabi ki daha soğukkanlı yaklaşıyorum ve belki de hasta çocuklarım olacaktı, Allah bana güven bekle dedi ve sapasağlam iki çocuk verdi diyorum. Benim göremediğim, bilemediğim büyük bir hayır vardı muhakkak. Bunları düşünmekle beraber size bir tavsiyem var. Lütfen lütfen çok iyi bir hekime gidin. Ben doktor doktor gezdim, Allah'ın izniyle şifayı Prof. Cemil Akgül'de buldum. Kendisi babamla yaşıt, bir baba gibi sabırla ve özveriyle ilgilendi benimle. Umutsuzluğun en dibindeyken kendisine gittikten bir ay sonra tedavi ile oğluma hamile kaldım. Sonuna kadar tavsiye edebileceğim bir doktor. Ben evlatlarımla yeniden doğdum. Allah kendisinden razı olsun. Bu işin peşini asla bırakmayın, vakit kaybetmeden sorularınıza cevap verebilecek ve sizi doğru yönlendirecek bir hekim bulun. Dua edin tabi ki ama 3 kayıp var diyorsunuz, bence farklı bir görüş almanızda yarar var. Fiili dualarınızı da yerine getirmelisiniz.
Allah kolaylık versin, şifa nerede ise sizi acilen oraya yönlendirsin. Acınızı paylaşıyorum ve ümidinizi asla kesmemenizi tavsiye ediyorum.

Bende ilk gebeligimde kaybetmistim bebegimi evet zor.ama bak sonra rabbim.bana pespese nasip etti.ins sanada butun isteyenlerede hayirli saglikli evlatlar dogurup buyutmeyi nasip etsin Allah.

Back
X