Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
video gözükmüyo ayşegül cüm .. yfrog yazanı üsttekini kopyala cnm ..

4 lü mü... 2 li yapmıyo merve gerçi bir kez denedim ama .. ağzına atmaya uğraştı.. kaydirigubbakcemile2

aynurcum teşekkürler bilgilerin için...hilal hocanın beslenme kitabından çok faydalanmıştım bebeklik döneminde.
merveye maşşalahh. annesi onlar çok girintili çıkıntılı bence gayetde sabırlı. uras o kadar uğraşmazdı eminim.
duruyada aferim kocaman. videosunu izlemeye çalışıyorum.

bizim bakıcı bu hafta yok. kayınvalidem var eşimde izin aldı annem tek başına başedemiyor malum babaannesine hem çok şımarıyor hemde yedirmek dert.
dün kötü geçmiş ikiside erkenden uyudlar çok yormuş uras:))) bugün nispeten iyiymiş.iyi yanı babasıyla hergün yürüyüşe çıkıyorlarmış.birde babaannemiz eğitici oyunlar oynatıyormuş.kötü yanı babada babaannede tvkolik. sanırım hiç kapanmıyor tv.çünkü bugün uras eline cdsini almış araba arabaaa diye bi yandan cdyi koymaya çalışıyor bi yandanda kumandaya basıyordu. sanırım günboyu kadın programlarından sıkılmış :)))))
bende bugün mervenin bultakının taşıt çeşitleri olanını aldım.aman nasıl oynadı. ordan ambulansı alıyor kendi ambulansının üstüne koyup sürüyor. yada itfaiye yada kamyon vs. madem arabayla oynucak eğitici bişiler olsun dedim.
birkaç kitap aldım.
bu hafta bende pek bişi yok. biraz şımarsın bakalım uras bey. :)))

canım yazının tamamını kopyaladım ama istersen bebekcik.net te var

kızlar ne demek lafımı olur bende sizden çook şey öğreniyorum

febicim afferin Meveciğimize 41 kere maşallah çok çok tatlı ya sesine bağıldım,çok sevimlii bir çocuk.Canım Merve büyük çocuk gibi çabalıyor o kadar zorladığına rağmen vazgeçmedi ve başarabildi.Sanberk lsaydı sinirlenip atardı.Sen de de ne bu sabır vallahi ben izlerken yardım etmek istedim dayanamadım ama aferin sana da aslında böyle yapmak gerekiyor ama ben yapamıyrum hemn yardıma koşuyorum.Yüstelik puzzeliniz zor Mervenin akılı olduğunu belli.Maşallah.

Ayşegül canım ben videoyu izlemedim.
Arkadaşlar siz izledinizmi,ben de mi sorun var acaba.

Selam kızlar

Ayşegülün videosunu ben de izleyemedim açılmıyor

Kızlar yelken sitesine girdim gerçekten çok güzel oyuncaklar varmış ama istediklerim stokta yok beklemedeyim alınca size foto atarım

maşallah merveye de aferin kuzuya

aynurcum canım maşallah üçüzlere tek başına mı bakıyorsun canım

Ne kadar güzel paylaşımlar yapılmış burda..Tebrik ederim sizleri arkadaşlar yazılarınız takip edicem bundan sonrazemuszemus

hoş geldin duygucum .. senin de bebişinle ilgili paylaşımların olursa çok seviniriz cnm .. inan herkes bişeyler öğreniyo ve paylaşıyo tüm bunlar üst üste gelince çok güzel bir alış veriş ortamı oluşuyo.. kimse bişey yazmazsa paylaşmazsa böyle olmaz tabii.. onun için bu vesileyle tüm arkadaşları bildiklerini yaşadıklarını paylaşmaya davet etmek istiyorum .. sadece okuyup geçmeyinnn yerimseniben

herkese merveyle ilgili tüm yorumları için çok teşekkürler.. bir hafta önce bunların hiç birini yapamıyor diye dert yanıyodum hatırlarsanız.. inanın çocuklar öğrenmeye çok açık .. yapamıyolarsa biz öğretmeyi denemediğimiz için kesinlikle.. her gün yılmadan gösterince ister istemez boş beyinleri kapıyolar..

fakat her çocuğun kabiliyeti de ayrı.. mesela merve şimdilik bir e kadar sayabiliyor:) bazıları konuşmada iyidir bazıları boyamada çizmede.. bazıları el becerisinde.. kıyaslama yapmak çok yanlış bunu da belirtim ..ayrıca oyun hamuruyla da oynayamıyo merve katiyen kalıp çıkaramadı henüz .. bu ikisinde çok kötü.. diğerlerinde gelişme var ..

çocukları kıyaslamak hatta yarıştırmak çok manasız çok saçma .. aa benimki bunu yapamıyo nasıl olur demek de çok yanlış.. başkasının yapamadığını da o yapıyodur.. bu da sölemek istediğim bir dipnottu .. hepsi çok akıllı çoookkkk tatttlıııııııııı:asigim:

Febicim video nasıl yukleyebilirim yardım edermisin?Bugün sanberkle puzzel yaptık ben de videosunu çektim.Aslında birkaç kez videoda çekmeye çalıştım ama bizimki yapmak istemedi..ancak uykusu gelince yaptırabildim puzzelini yap sonra uyumaya gidecez dedim hemn de yaptı:))))))))))) sırf benden kurtulmak için yaptı:))))))))))

cnm teknonun da dediği gibi aynı resim yükler gibi imageshack.com a gir browse den videonu bul en altta image yazıyo orayı video ya çevir yoksa videolar gözükmez.. yükleme bitince üstteki yfrog yazan linki kopyala direk yapıştır.. resim gibi araya resim ekle butonu kullanmaya gerek yok .. mucux..

Febicim hoşbulduk canım:)Tabiki bende elimden geldiği kadar bildiklerimi aktarmaya çalışırım sizlerdende çok şey öğrenceğime eminim..
Benim oğlumda 17 aylık olmak üzere adı Ege benimde Duygu..Şuan benim kafama vurmakla meşgul meselakaydirigubbakcemile3Bütün kuzuları ve güzel annelerini öpüyorum..

tegno febicim teşekürler canlarım,yuklemey çalışayım umarım yukleyebilirim.

Anlatığınız gibi denedim ama olmadı dosya boş g,b, gösteriyor tek fotorafları gösreriyor.neyse başka bir sitede denerim.

Son düzenleme:
gikriyecim altta img yazıyo cvf png ,: , gibi bişeyler yazıyo oraya tıkla o kısmı video olarak seçmen lazım ..

bu da yeni videomuz .. kule bardaklarımız..

Yfrog - mov00014

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…